Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ford Explorer или Range Rover

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ford Explorer или Range Rover

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
    Без да вземам страна само да вметна, че Спарк, Авео, Круз и др. имат общо с Шевролет само в името, всъщност са си добре забравеното южнокорейско ДЕУ, закупено от ГМ след фалита му.
    Да да, всички го знаем този факт, освен че двигателите вече са на опел, а 80% от частите се срещат във всички шевролети
    Но и това е без значение, то в днешната глобализация знаем ли кой в чия дупка бърка но ако сравним първия спарк, който си е баш-чисто Деу, то новия определено е повлиян от външна некорейска сила както в дизайн, така и в оборудване.
    VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Не карам Американско ,само защото към момента нямам възможност,а скоро си бях харесал в мобилето един Буик,ама се размина,откакто съм карал Американска класика всичко друго е компромис за мен, като ревнат 5000кубика на американски да ти и БМВ и МЕРЦ и какво се сетиш!Един приятел с такова животно прикара един с Ауди Куатро да си строши мотора изпуши като димка,прави се на състезател ,направо ми дожале!
      Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Калашника е най-продавания модел паткало, но на всички тестове се проваля в сравнение с конкурентите. Освен по достъпност. За една голяма диня е на места.
        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Е Вета и на тестовете е пред конкуренцията, не само по достъпност. Колега faster пиши едно Л.С на Тутин да те повози с някоя от неговите скапани коли, съвсем да те зариби и приобщи към нашата група. Има една много скапана бангия с компресор малко по-голям от на ТИР, дето ич не върви, всички БМВта го минават ама из форумите не на пътя

Коментар

Май тръгнахме от Експлорър и Рейндж, пък стигнахме до Ферарита, Корвети, Мерцедеси, БМВ-та ... На мен ми е много интересна темата, ама поне заглавието сменете
            Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
              Да да, всички го знаем този факт, освен че двигателите вече са на опел, а 80% от частите се срещат във всички шевролети
              Но и това е без значение, то в днешната глобализация знаем ли кой в чия дупка бърка но ако сравним първия спарк, който си е баш-чисто Деу, то новия определено е повлиян от външна некорейска сила както в дизайн, така и в оборудване.
              За излезем съвсем офтопик - няма чисто Деу, винаги са били копия, я на Опел, я на Сузуки. Дизайна също не е собствен, а е бил италиански (Джуджаро). Първия Спарк (демек Матиз) е правен да замени Фиат Чинкуеченто, ама от Фиат са се отказали. Дизелите на съвременните малолитражни Шевролети пък са от Фиат (както и опелските де). Сегашните модели малолитражки освен марката нямат нищо американско. И VM не разбирам защо намесиха някои - те са си италианци. Нищо че двигателите им се ползват от американците - те просто си нямат собствени дизели.

Коментар

Когато започв3ат да слагат VM на продукцията на Крайслер, завода е тяхна собственост. Вие се отплеснахте сега за Деу, кажете за скапаните американки, от рода на JEEP Вет и т.н

Коментар

Отплесването е защото оплюването на Jeep e единствено заради този прословут двигател,който както е известно е по-стара генерация. Монтиран е бил и на много други " велики" марки.Вярно е , че заради европейските пазари американските производители пригаждат първоначално дизелите на Рено/90г./, а впоследствие и VM-м/94Г./, както и някои бензиновите модификации на Митцубиши в средния клас автомобили , но кажете кой в съвременните условия при необходимост не го прави .Елементарен в това направление е примерът в формулите.Смешно е да се говори, че нямат добри дизели.Просто европейската пазарна ниша е твърде малка и не представлява интерес за тях.

Коментар

Не знам дали автора на темата вече я чете, но да споделя и моето мнение. През лето 2007-мо бях пред абсолютно същата дилема, само за цените не мога да кажа дали са както сега. Е, сигурно има Господ, който ме избави навреме от тази ситуация. В резултат на това карам американски Форд Експлорер и като изключим рутинните ремонти(консумативи), както и заигравката с газовия инжекцион(по мое желание) друго не съм правил. Разхода също е приемлив и доста по-нисък от на Рейндж Роувър с подобен мотор. Вярно, че глезотиите са по-малко, но с това се свиква.

П.П. Колега, ако желаеш ела до Горна Оряховица да видиш отблизо една американска кола.
                    П.П.П. Имам и немска и японска. И от тях съм много доволен
                    Приятели не се печелят - губят се завинаги.
                    УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
                    Времето е ценно, само ако не бързаш.
                    0889623098

Коментар

И аз единствените ядове, които съм брал с моя JEEP са с тъпата газова. На приятеля Експлоръра има много глезотиики, общо взето не се сещам да няма някаква екстра, даже седалките се надуват много мазно Беше и с ниво регулация , ама го премахна заради лифт.

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
                        Е Вета и на тестовете е пред конкуренцията, не само по достъпност. Колега faster пиши едно Л.С на Тутин да те повози с някоя от неговите скапани коли, съвсем да те зариби и приобщи към нашата група. Има една много скапана бангия с компресор малко по-голям от на ТИР, дето ич не върви, всички БМВта го минават ама из форумите не на пътя
                        Приятелю, аз съм отдавна в групата на любителите на Американски "трошляци", зарибих се от старите Фаерлан,Торино,Буик,Олдс,Мустанг,Шеви и Джиповете са яки ,на Обелските бензиностанции има едни Блейзъри дето ги помня от дете,незнам кво друго ще издържи на толкова години.За километри няма смисъл да говориме Американците знаят за какво става въпрос ,затова си имат стандарт и си карат техните коли защото в други не се вписват като каране! Не виждам кво му е на Експлоръра освен ,че не е толкова конфортен,но е по-евтин от Рейнджа и като поддръжка!
                        Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Ето това вече са конкретни неща по темата /ivotosod/! Авторът на поставената тема точно от такива съвети се нуждае.Нека му се помогне за да се ориентира и направи правилния избор.Щом я е повдигнал , значи му е неоходима помощ от собственици на такива автомобили.

Коментар

Благодаря за информацията макар и малко,ориентирах се вече към Explorer-а.Поздрави
                            По-добре господар в ада, отколкото слуга в рая.

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
                              Приятелю, аз съм отдавна в групата на любителите на Американски "трошляци", зарибих се от старите Фаерлан,Торино,Буик,Олдс,Мустанг,Шеви и Джиповете са яки ,на Обелските бензиностанции има едни Блейзъри дето ги помня от дете,незнам кво друго ще издържи на толкова години.За километри няма смисъл да говориме Американците знаят за какво става въпрос ,затова си имат стандарт и си карат техните коли защото в други не се вписват като каране! Не виждам кво му е на Експлоръра освен ,че не е толкова конфортен,но е по-евтин от Рейнджа и като поддръжка!
                              Чакаме те не само в групата на почитатели ами и на собствениците.
                              [COLOR=DimGray ]lourans[/COLOR]

Има няколко изгодни из обявите в момента, проблем са им скоростите, там трябва да гледаш най-много.

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
                                Чакаме те не само в групата на почитатели ами и на собствениците.
                                [COLOR=DimGray ]lourans[/COLOR]

Има няколко изгодни из обявите в момента, проблем са им скоростите, там трябва да гледаш най-много.
                                Кви шашави скоростни ръчни кутии съм правил,не ме притесняват особенно.БМВ и БЕНЦ всичко от ръчните се събира наопаки отзаднапред!Карам Фронтак2.4 все пак е GM,а колите които съм споменал в темата са ми минали като ремонти и каране /на познати и приятели/директни впечатления от практиката!Ако ще карам U.S. JEEP ще е нещо старо като Блейзър,Бронко или ЕКСПЛОРЪР!!!Мерси ,момци за пожеланията ,ама няма смисъл защото съм фен завинаги немат равни!/за мен/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X