От: Ford Explorer или Range Rover
Подкрепям мнението на s_s1,че темата емоционално се измести в друга посока, за което и аз се извинявам.Нека колегата се поразрови в форумите,тъй като има предостатъчно мнения във връзка с посочените два автомобила въпреки, че въпросите са застъпени повече в оф-направление.Мисля,че ще могат да му помогнат най-добре естествено притежателите на тези марки автомобили.
XJ 2.5 TD
Подкрепям мнението на s_s1,че темата емоционално се измести в друга посока, за което и аз се извинявам.Нека колегата се поразрови в форумите,тъй като има предостатъчно мнения във връзка с посочените два автомобила въпреки, че въпросите са застъпени повече в оф-направление.Мисля,че ще могат да му помогнат най-добре естествено притежателите на тези марки автомобили.
XJ 2.5 TD
Вие си карайте "хубавите" коли ние нека се мъчим с скапаните американки и ние и половин свят
За времето прекарано отвъд океана видях доста "скапани" американци, на по 40 та и повече години в движение, имах няколко бараки, като една даваше дефекти, ама беше мексиканска.....оттам идват и повечето здрави надеждни и хубави "немски" автомобили. Когато колега ми покажеш Туарег да навърши 22г в ръцете на ловджия и още една камара мурдери и да е здрав та даже и със здрав салон ще се съглася с твоето мнение. Когато моя приятел се чудеше да ли да купи Експлоръра, всички му казваха е такива клишета, как бил боклук как не ставал, без и да се качвали, същото бяха казали и на продавача, в крайна сметка си купи за без пари Експлоръра, с 1000лв купи кутия от друг Форд и скапания Форд освен бензин нищичко, нека му е зле
Коментар