От: Ford Explorer или Range Rover
Мисля, че да.
Иначе, е масово явление да не се гледа под капака и да не се сменя масло, или от дъжд на вятър. Напук на това бангиите си вървят.
Също така, легендата, че съвременните автомобили са по калпави е с много уговорки. Тенденцията в сервизното обслужване е за все по голями сервизни интервали - разбирай все по малко ходене в сервиза и ремонти.
Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов)
Преглед на мнение
Иначе, е масово явление да не се гледа под капака и да не се сменя масло, или от дъжд на вятър. Напук на това бангиите си вървят.
Също така, легендата, че съвременните автомобили са по калпави е с много уговорки. Тенденцията в сервизното обслужване е за все по голями сервизни интервали - разбирай все по малко ходене в сервиза и ремонти.

В никакъв случай не искам да подценявам мерцедес или ролс ройс, които са доказани лидери в този бранш от време оно, но не е редно и да отнемаш все пак историята на американците в тази посока. Все пак отново през 60-70-те и тн на миналия век те са си били флаг за качество и комфорт, в частност Кадилак, Линкълн и т.н. Те и до ден днешен правят страхотни лимозини, но дори не знам дали е уместно сравняването им с Бенц и БМВ, все пак аз бенц от 15 метра не знам да има серийно или разни майбахове. Въпреки, че всичките се водят лимо клас, едните са по-лимо в класическия смисъл на думата, докато другите са по-съвременни автомобили с космически цени и безпрецедентен комфорт. Факт.
Коментар