Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не точно въпрос за джип. С какво бихте ми препоръчали да сменя 190Д?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Не точно въпрос за джип. С какво бихте ми препоръчали да сменя 190Д?

На 140 какво му е?
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

прекалено е... как да кажа - представителен
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
        прекалено е... как да кажа - представителен

ХАХАХАХ ИзрУд

Кое му е представителното,голяма 124ка на 20 години.Зимата е паметник обаче.Стария автомат е сьщото нещо като на 124,300 дизела му е трепач,а и частите са му почти сьщата цена.

Помисли,гледам един се продава и то правилната година с правилния мотор и нормалния цвят за моделаПробвай го на пролет,че сега ще те отчая
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

в предишният си пост забравих да спомена, че 190Д е един от най-дървените мерцедеси правени някога и по детските ми спомени едни го наричаха бейби-бенц, а други коментираха, че интериора е по-зле от форд сиера... Та с две думи, след него каквото и да вземеш (произв. след 2001г) ще ти се види като самолет
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Ще си позволя да не се съглася с това мнение - откъм мигащи и светкащи джуджавки, интериора на 190D е прост, даже може да се каже, че липсва, но каквото немците са сложили, са го сложили така, че и граната да гръмне вътре, ще работи и изглежда по същия начин днес, както е било преди 20 години
            В този род на мисли преди седмици ходих да оплакна очи в Балканстар - имаше един прапрапраправнук на моята кошница - някакъв спортен модел Мечо за 100+ хиляди. Питам може ли да включа фаровете - може. При което врътката с все пружинки и пластмасички се извади и падна на земята. Представям си как бих се чувствал ако след като дам 100 бона, почват да ми остават части от интериора в ръцете. Пича се опита да ми обясни, че някой като мен го бил счупил... ай сиктир бе Та такива работи по дървения интериор. По-добре дървен, отколкото пластмасов китайски.
            Между другото, не оставай с впечатление, че съм някой соц-пенсионер - на 26г съм, програмист Може би и точно професията ми ме е подтикнала да търся кола без електроника, или с електроника, която по никакъв начин няма да ми напомня, че съществува - "като се знам какъв инженер съм, ме е страх да отида на доктор" - бих добавил - като знам какви инженери са в китай и индия, където правят въпросните бордови компютри и прочие...

Коментар

Първоначално публикуван от allyx Преглед на мнение
              ... ще работи и изглежда по същия начин днес, както е било преди 20 години
              ...
              искаш да кажеш преди 30 години

За 20-те години откакто карам кола съм имал удоволствието да карам 4бр нови от +/- 0км докъм 100 000км (наистина не само аз съм им навъртял километрите, но поне половината са от мен... Как пък нищо не ми остана в ръцете и тия коли са влизали за ремонт (не за обслужване) по 1-2 пъти за това време...
              Колкото и да са здрави старите коли, винаги ще са по-слаби от (чисто) новите, а удоволствието от това да се качиш в (чисто) нова кола въобще да не коментираме...
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

От: Re: Не точно въпрос за джип. С какво бихте ми препоръчали да сменя 190Д?

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
                За разлика от 123-та, която има сухо тегло 2 тона и перфектно разпределение на теглото м/у преден и заден мост(50/50) 124-та е трагична зимата!По-лека е с 300кг...
                Сайта на МВ казва друго:
                W123-200D Kerb weight 1390 kg
                http://et.mercedes-benz-clubs.com/me...D-Abmessung/en

W124-200D Kerb weight 1280 kg (1986)
                http://et.mercedes-benz-clubs.com/me...D-Abmessung/en

Коментар

Пост 3 още е актуален. Почти няма електроника. На рама е. С хъбове, бавни...
                  Дано да не съм досадил.
                  Последно редактирано от Пенчо; 12-01-12, 13:36. Причина: доп

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                    Пост 3 още е актуален. Почти няма електроника. На рама е. С хъбове, бавни...
                    проблема на кията ти е, че има бавни и по-бавни (няма бързи)

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                      проблема на кията ти е, че има бавни и по-бавни (няма бързи)
                      Ма язе за това съм я земал. Да си пълза из гората, и да издърпвам закъсали бързаци.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                        Ма язе за това съм я земал. Да си пълза из гората, и да издърпвам закъсали бързаци.

Снимки имаш ли?Или клипче нещо!Някое ЗАЗпорше ли беше бързака.......
                        driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
                          Снимки имаш ли?Или клипче нещо!Някое ЗАЗпорше ли беше бързака.......
                          Снимки нямам. А иначе основно шарани, пасати и црвта.
                          А със ЗАЗа и Масквич от дере>>

Коментар

Бахти Кията! Стига си я навирал навсякъде! Една такава служебна имаме 2.0 ТД и се чудим как да се отървем! Ще почна и аз да я промотирам за тест-ДРАЙФ
                            Човекът иска да си купи нещо надеждно, а не да си сменя потенциометри за ГНП и да се чуди как да изпревари Икарус по Цариградско.
                            Знаем, че КИА и ЗАЗ са най-великите, но тук става дума за друго.
                            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Е сега го настъпи по мазола.

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                                Бахти Кията! Стига си я навирал навсякъде!
                                Може ли по-кротко? Какво ти бъркам. Карай си скрапа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X