Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Уаз 31512 с двигател Газ 53 и мостове от Нисан У 61

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Уаз 31512 с двигател Газ 53 и мостове от Нисан У 61

Ето това е точното положение на моста,ако сваля планките с нови дупки става много ниско ще опитам до изкрива носача като го отрежа и заваря да използвам тези отвори, или да го отрежа предния тампон и го направя трилинково окачване ,ще ми трябва още една щанга като на снимката
    Прикачени файлове

Коментар

Имай впредвид, че като накачиш всичко(двигател, купе) пружините ще се сгънат и ъгъла ще стане друг. Не бързай да режеш...
      Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
        Имай впредвид, че като накачиш всичко(двигател, купе) пружините ще се сгънат и ъгъла ще стане друг. Не бързай да режеш...
        Tака е! Като слиза рамата надолу, крайната точка на носача ще се извърти нагоре. Ако продължават да се разминават отворите ще свалиш носача надолу в задната точка-към рамата.
        Кастора колко е?

Коментар

Качвахме се днес трима на шасито около триста кила и не се променя много ъгъла,Отрезал съм единия носач между двата тампона отдолу и съм го напаснал дасе завие на оригиналните отвори . Обаче трябва да се завари много точно и отговорно. Утре имам уговорка в АЕЦ Козлудуй фирма каято прави всякакви отговорни заварки да си дадът мнението дали ще стане както трябва ,ако кажат че не става ,по-лесно е да слжа още една щанга отгоре на дифа , мисля че няма да ми пречи на двигателя.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
            Tака е! Като слиза рамата надолу, крайната точка на носача ще се извърти нагоре. Ако продължават да се разминават отворите ще свалиш носача надолу в задната точка-към рамата.
            Кастора колко е?

Аз и сега се страхувам да несъм го свалил много,да не остана на кантар на някоя бабуна .По надолу е прекалено .А ако го направя три линково може да си ги кача на нивото на рамата.

Коментар

Не е трябвало да го режеш. На твоя Патрул при лифт 10см. се сваля носача от към рамата надолу, пак с 10см. И кастора се запазва. При тия носачи това е положението.

Коментар

Първоначално публикуван от asen asenov Преглед на мнение
                Аз и сега се страхувам да несъм го свалил много,да не остана на кантар на някоя бабуна .По надолу е прекалено .А ако го направя три линково може да си ги кача на нивото на рамата.
                Виж тая тема:
                Калкулатор 4-линк

Коментар

Виж разликата в шасито на Нисана и Уаза ,за това се явява тази разлика в наклона . Виж левия носоач е отрязан и заварен под друг ъгъл и става точно,като мантирам мотора ще коригирам наклона от задните планки откъм шасито,тях само съм ги точковал.
                  Прикачени файлове

Коментар

Рамата на УАЗ-а е права и от там идва разминаването.Според мен ,дорде е време,премахни Нисанските носачи и си направи раздвижни с тампони(унибали,джони-джойнтове и т.н.),като долните можеш да ги хванеш на задните дупки на оригиналните планки на Нисанския мост,а горните(без значение дали са един или два) да ги хванеш на нови места на моста.
                    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от asen asenov Преглед на мнение
                      Такива гуми има ли в България-ФБел-160М
                      Може да има да ти питам ли за цена.
                      only 4 x 4,sim AWD

Коментар

Първоначално публикуван от uazik Преглед на мнение
                        Може да има да ти питам ли за цена.
                        Да питай око е възможно, 12/16 благодаря предварително!

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                          Рамата на УАЗ-а е права и от там идва разминаването.Според мен ,дорде е време,премахни Нисанските носачи и си направи раздвижни с тампони(унибали,джони-джойнтове и т.н.),като долните можеш да ги хванеш на задните дупки на оригиналните планки на Нисанския мост,а горните(без значение дали са един или два) да ги хванеш на нови места на моста.
                          Тези унибали и джони-джоинтове са около 100 лв бройката за качествени става дума,на мен ще ми трябват 8 - 800лв точно сег не ми се дават , а това може и после като се направят щангите с унибалите става за един ден.А тези амортисьори но FOX със пружини кото на Йордан Колев колко струват ако имаш представа.

Коментар

А това е серво от МБ 124 комплект с помпата става точно ,само две дупки се пробиват и лостчето отзад става без никакво преправяне.
                            Прикачени файлове

Коментар

Съветвам те да усилиш стената под сервото с метална планка( проверено).
                              Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
                                Съветвам те да усилиш стената под сервото с метална планка( проверено).
                                На стената от вътре има 4 мм планка която е със педалите к-т и ми изглежда доста здрава едвам съм я пробил.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X