Обява

Свий
Няма добавени обяви.

разпределителен вал за уаз

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Камен Калчев
    някоий знае ли преблизително каква цена са ризи ,бутала и сегменти

М/у 120 и 180 лв бяха преди няколко месеца!!!
    Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

а в краина сметка аз за гас 21 или 24 трябва да взема
      "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

На теб ти трябват ризи и бутала за 21 двигател
        ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
        Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

днес ми донесоха още 2 двигателя.до колкото знам са газ 24. вторник сряда ще кача снимки да ги разгадаем и ще решавам кой от всичките ще ремонтирам и ще качвам
          весели празници.и внимателно по пътищата

Коментар

Ако е ГАЗ 24 масления филтър е разположен от страна на бензиновата помпа и се намира в едно голямо алуминиево тяло съ сменяем филтрираш елемент,а не кано на УМЗ със филтър като на Лада.

Има два модела ЗМЗ 24 и ЗМЗ 402.

Май се водят по мощни ако са ти с по голямата степен на сгъстяване около 98-100 к.с. поне така пише по сайтовете.

Другия проблем за слагането на такъв двигател е,че трябва да му сложиш феродов диск от Жук или да се престъргва обикновен Уаз-ков до диаметъра на Влговия,лично мен тука ме притеснява този факт,че съединителя става с по малка площ и дали няма да има опасност от по бързо износване и дали няма да се окаже твърде "слаб",но и аз слагам такъв двигател и в процес ще се проверяват тези съмнения ,другия вариант е присаждането на притискателен от УМЗ мотор,но нито съм гледал дали ще има място нито съм мери,но нека поизтъркам един-два Жукови пък ще го измисля.

Апа ако си попаднал на този ЗМЗ с по 3-те клапана на цилиндър трябва да си ударил кьоравото-само незнам как седи въпроса с частите

Е това е ЗМЗ само че 24Д:

ЗМЗ 402 се отличава от него с друга водна помпа,картера му е алуминеив май иначе на прув поглед е същия.
            Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Картера на 4021 не е алуминиев на външен вид е сащия само разликата е в помпата и на главата отзад вместо плочка, се вразва "топлата'' вода за парното
              Апа ако си попаднал на този ЗМЗ с по 3-те клапана на цилиндър трябва да си ударил кьоравото-само незнам как седи въпроса с частите Laughing
              Какав модел е пък този за пръв път чувам
              П.С на ЗМЗ блока е по-дълбок, картера по- къс (на височина) от УМЗтата
              Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Той говори за двигателя използван при ранните варианти на Волга 3102. Там е много интересно решено запалването - целия двигателе тн. форкамерно-факелен и наистина е много добър, ама части йок.
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Тук намерих нещо интерсно по темата, дано е от полза...
                  http://www.master-motor.ru/index.php...=zmz&model=402
                  Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

такъв имам но е в доста лощо състояние.иска нови ризи

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X