днес ми донесоха още 2 двигателя.до колкото знам са газ 24. вторник сряда ще кача снимки да ги разгадаем и ще решавам кой от всичките ще ремонтирам и ще качвам
весели празници.и внимателно по пътищата
Ако е ГАЗ 24 масления филтър е разположен от страна на бензиновата помпа и се намира в едно голямо алуминиево тяло съ сменяем филтрираш елемент,а не кано на УМЗ със филтър като на Лада.
Има два модела ЗМЗ 24 и ЗМЗ 402.
Май се водят по мощни ако са ти с по голямата степен на сгъстяване около 98-100 к.с. поне така пише по сайтовете.
Другия проблем за слагането на такъв двигател е,че трябва да му сложиш феродов диск от Жук или да се престъргва обикновен Уаз-ков до диаметъра на Влговия,лично мен тука ме притеснява този факт,че съединителя става с по малка площ и дали няма да има опасност от по бързо износване и дали няма да се окаже твърде "слаб",но и аз слагам такъв двигател и в процес ще се проверяват тези съмнения ,другия вариант е присаждането на притискателен от УМЗ мотор,но нито съм гледал дали ще има място нито съм мери,но нека поизтъркам един-два Жукови пък ще го измисля.
Апа ако си попаднал на този ЗМЗ с по 3-те клапана на цилиндър трябва да си ударил кьоравото-само незнам как седи въпроса с частите
Е това е ЗМЗ само че 24Д:
ЗМЗ 402 се отличава от него с друга водна помпа,картера му е алуминеив май иначе на прув поглед е същия.
Той говори за двигателя използван при ранните варианти на Волга 3102. Там е много интересно решено запалването - целия двигателе тн. форкамерно-факелен и наистина е много добър, ама части йок.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар