Първоначално публикуван от JC
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
разпределителен вал за уаз
Свий
X
-
Първо - блок не е ясно не беше лошо да е обърнат.Глават не може да няма надписи ?- 1003010/12 и е важно отпред какво пише.
Ангренажен капак - 21-1002060-Б или без Б. Отпред трябва да е написано.
Стартер - хубаво е да знаем какъв е.
На биелите трябва да има номер - например 24-1004.... и т.н
Ще пиша пак разследвам в момента.only 4 x 4,sim AWD
Коментар
-
24 си е. Въпросът е какво си изпуснал във втори цилиндър че така е начовкало главата
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Така за сега едно е категорично ясно двигателя е УМЗ.
Въпроса дали е 451М или 414.
Насоката е към 414 . Но така както описваш разпределителния вал е 21-1006015-Г1.
Трябва да поработя още.
На ангренажния капак има ли надпис ?-1002060 може и 58only 4 x 4,sim AWD
Коментар
-
Дай информация разпр.валове еднакви ли са на снимката. На пръв поглед ги виждам еднакви и за мен са 24-1006015-02 . ЗМЗ и УМЗ разпр. валове според мен са взаимозаменяеми дълго време. След това се появяват валове за ЗМЗ- 4022.1006015, за УМЗ-417-1006015. Твоя случай не такъв.only 4 x 4,sim AWD
Коментар
-
На третата ти снимка на глават има знак на УМЗ. Ясно се вижда. Така,че двигателя /наречен в България по народному УАЗ-ков / е УМЗ. Няма нищо общо с 24.
Ще го разгадаем.
Доколкото разбрах засега проблема е в разпределителния вал.only 4 x 4,sim AWD
Коментар
-
Uazik,
вижда се че всичките ви отговори особено на тема УАЗ са на високо професионално ниво.
Молбата ми е да разясните каква е разликата м/у УМЗ414 и 417, по точно от къде идва разликата им в мощността
мисля, че на много колеги от форума ще им е от полза.
Този въпрос го бях задал в Тунинг, но мисля че еднозначен отговор не беше даден.
Благодаря
sigpic УАЗ-452
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар