Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ssang Yong Korando

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Ssang Yong Korando

а мерси Кинекс, знаеш ли дали са скъпи, лесно ли се сменят ?помпата де!

Коментар

Не знам колко е голяма помпата. Също две ли са или една. На леките коли са от 100 до 300лв.
      Смяната е елементарна. Две три гайки и няколко трабички.

Коментар

ок мерси, значи си е скъпичка

Коментар

СМЕНИХ Я САМ ГИДИ ПОМПА
          и е само 31 лев !
          обезвъздуших и сега пак имам кон вихрогон
          няма да описвам как стана че пак ще ме сложат в графа бисери

Коментар

Много хора бъркат оная тема за блясъци, и пускат в нея бисери. Автора на темата е написал още в началото за какво е.
            Да не ти пука.
            Който иска да чете учебници по физика да ходи в библиотеката.
            Това тук е форум.

Коментар

• До: Ssang Yong Korando - lucky korando))))

значи пак извадих късмет
              целия ремонт излезе 110 лева
              счупена планка на болта дето държи торсиона !!
              и това след оглед в три сервиза дето в първия казаха хвърляй го, втория ме посъветваха да го продам и накрая в третия ми казаха че може и да се оправи ама те не искали/няма да ги споменавам и трите/
              Накрая отидох в Деу / на Ботевградско/ и се оказаха супер честни и точни хората! аз отивам и казвам смяна на торсион, полуоска, каре, лагери и тн, абе диагнозата от предишните сервизи, и три дена боледувам че ще изгърмят 2-3 бона, а днес ми звънят и казват всичко ви е здраво джипа е оправеен - една тъпа планка 33лева матряли 75 труд! евала , спечелиха ме во веки и веков
              все пак приключих с разходките де Корандото е джипа за до вилата и асфалт явно) ама си ми е любов , но мога да продължа да грача от тук

Коментар

Браво евтино си минал..... аз и преди съм казвал, че всяко превозно средство може да стане за офф-роуд зависи от желанието и финансовите възможности на собственика
                no signature no problems

Коментар

желание имам , но възможности не на този етап. може би по-нататък някой ден

Коментар

• До: Ssang Yong Korando-скоростите

колеги, какво мислите за подмяна на маслото от скоростната кутия, по книга е полусинтетика , ако го източа и налея минерално , няма ли да ми включват по-мазно???? или ще ги прецакам?

Коментар

• До: Ssang Yong Korando-скоростите

Първоначално публикуван от borko73 Преглед на мнение
                      колеги, какво мислите за подмяна на маслото от скоростната кутия, по книга е полусинтетика , ако го източа и налея минерално , няма ли да ми включват по-мазно???? или ще ги прецакам?
                      Слагай това, което ти е дадено "по книга", че да не питаш после как да си оправиш скоростната кутия ...
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Как така в книгата пише да е полусинтетика.
                        В книжките пише какъв е препоръчителния вискозитет.
                        Ако има пълна синтетика със същия вискозитет слагаи него.

Коментар

просто си говорихме с един таксиметър и той каза , че техните фирмените са все корейци и по заводско им е полусинтетика , ама са сложили минерално и скоростите са станали яко мазни ! аз като махнах черджето под педалите и определено вече е по-добре, също като смених и помпата на съединителя, ама човек няма насищане на хубаво.

Коментар

нали минералното е по-мазно , това е идеята май няма да хъркат на задна примерно

Коментар

Слагай да видим кво ще стане.
                              http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от borko73 Преглед на мнение
                                нали минералното е по-мазно , това е идеята май няма да хъркат на задна примерно
                                Защо не пита това в "Деу" ,като си бил там?
                                B+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X