Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ssang Yong Korando

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Ssang Yong Korando

ок , мерси Коко
    нещо друго , докато си лежа днес следобед под Корандото, кво да видя, двете греди - точно по средата на автомобила са захванати с тръба, голяма крива черна тръба !?! дали е така от завода ??? ако е за да стоят успоредно и да не се разбягват не трябва ли да е някво квадратно джелязо?

Коментар

не тръби саси.много джипове ги имат

Коментар

абе да питам , от много лашкане по баири и гори , корандото стана цялото на черти отвсякъде . надрах го здраво, клони. а като го взех декември беше металик слънце. това оправя ли се с пастиране или да карам още 2-3 години и нова боя?
        има ли пасти дет пазят от клони?

Коментар

Първоначално публикуван от borko73 Преглед на мнение

Пасти няма. Има вариант с някакво фолио, ама на мене нещо не ми звучи преди всяко ходене в гората да си играе човек да лепи.
          Който иска лъскава боя без драскотини - да не вкарва джипката в гората.

Иначе с пастиране става, ама донякъде. Зависи какви са драскотините.

А и самото пастиране не можеш да го правиш безкрайно. В един момент слоят лак просто свършва ...
          Ние не сме неутрални!

Коментар

абе да питам , от много лашкане по баири и гори , корандото стана цялото на черти отвсякъде . надрах го здраво, клони. а като го взех декември беше металик слънце. това оправя ли се с пастиране или да карам още 2-3 години и нова боя?
            Ако е издраскан само лака може да се пастира но трябва с машина и ШЛАИФ паста. Не полир.
            Ако чертите са дълбоки. Не става.
            Някои лепят отстрани прозрачно фолио и го сменят за да не боядисват. Малко хамалско ми се струва.
            Боядисваш - радваш му се три месеца - после пак в драките - и след една година пак боядисваш.

Коментар

ясно , мерси , значи тя от гората общо взето не излиза ще карам пък ще боядисвам след някоя година

Коментар

Абе не е точно да не пазят, има разни твърди восъци които създават един хлъзгав слой който пак се драска, ама по-трудно. Дебелите резки пак ще си се образуват, ама тези по-тънките и леките ще се пързалят...нема пълно щастие...
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                  Има вариант с някакво фолио, ама на мене нещо не ми звучи преди всяко ходене в гората да си играе човек да лепи.
                  ...
                  Фолиото се слага един път и стои също както лака. Безцветно е.
                  Колата се мокри с препарат. После се лепи фолиото и се духа с пистолет с горещ въздух. Става като боя.
                  Такситата в Германия така ги боядисват. Повечето.
                  Като доидат в България бояджийте псуват яко щото няма сваляне.

Коментар

Значи , карам си аз и все по трудно включвам скоростите, в един момент съвсем не ги включвам! и то гиди късмет точно където са хубавиците на околовръсното !! малшанс
                    спирам и излизам с книжката в ръце , а ония обикалят ио ми се хилат гадно, а аз размахвам книжката на Корандото като библиа пред вампири ! не друго ,ми нямах вече никви пари както и дае.
                    някак се прибрах само на една предавка.
                    дойде един приятел -доля течност , обезвъздуши ги и тръгвам днес на път минах три метра и пак изклъ4ва педала, трябва да го помпоам по 10 пъти преди да го вкарам. кво може да е?

Коментар

а и да допълня- касетофона ми взе да ги дъвче, дали е безвъзвратно или е поправимо? е имам радио но му откъснах антената без дагоискам. в един и същи ден всичко, а пък лявото ел.стъкло почна да живее собствен живот спира тръгва.........

Коментар

Значи , карам си аз и все по трудно включвам скоростите, в един момент съвсем не ги включвам! и то гиди късмет точно където са хубавиците на околовръсното !! малшанс
                        спирам и излизам с книжката в ръце , а ония обикалят ио ми се хилат гадно, а аз размахвам книжката на Корандото като библиа пред вампири ! не друго ,ми нямах вече никви пари както и дае.
                        някак се прибрах само на една предавка.
                        дойде един приятел -доля течност , обезвъздуши ги и тръгвам днес на път минах три метра и пак изклъ4ва педала, трябва да го помпоам по 10 пъти преди да го вкарам. кво може да е?
                        Ако правилно разбирам,е долял течност и е обезвъздушил помпата,и буталото на съединителя.Ако е така,виж къде пропуска масло и сменяи.
                        Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

ами това е то, ще търся откъде влиза въздух и тече , голяма мизерия

Коментар

добре де , дойде майстора доля течност и ги обезвъздуши, карах малко и съединителя пак пропадна !
                            обаче сега няма теч. значи отнякъде смуче въздух? въпроса ми е дали мога да го оправя сам това в гаража или да мъча да стигна до сервиз? майстора дето ги обезвъдуши каза че става въпрос за някакви гумички ???на помпата??? не било хубаво да се сменя помпа а било добре да се оправят тия гумички...дайте акъл

Коментар

Щом може да смени само гумичките значи е голям майстор. Не че е трудно да се сменят но ако има дори миниатюрни язви по цилиндъра или размера на гумичките е малко по различен(десета от мм) пак нищо няма да стане.
                              Аз бих купил помпа.

Коментар

мисълта ми е дали мога сам да стигна до тая помпа да сменя тия гумички , без канал или не е възможно?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X