Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ssang Yong Korando

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Ssang Yong Korando

Е, сега е момента за анкета - кой е най-добър катерач
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
      Е, сега е момента за анкета - кой е най-добър катерач
      Как кой бре - Човека-Паяк
      Иначе е ясно че Рубикон, май нищо друго не е правено изначално ориентирано за рокроулинг
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

От три седмици карам Корандо 2.3 ТД.
        Не мога да се оплача като цяло!
        Ходих с него до Малювица и съм доволен!
        Ако някой се интересува нещо - да пита.
        Мен ме интересува инфо...... за джипката на български.

Мерси предварително !!!

Коментар

Първоначално публикуван от borko73 Преглед на мнение
          ще търся по антиквариатите малък алуминиев носорог и ше го монтирам. Колата заслужава. Може да е тромава на асфалт, но днес за пореден път изкатери един хипербаир целия кал !!!
          на старото Корандо си има емблема носорог, никелирана... Нещо като еленчето на старите волги или статуетката на РолсРойс...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Re: ХА !

ДА НЕ Е ДА СЕ ХВАЛЯ , обаче към 900 метра баир , сняг лед и кал !!!! с нови зимни гуми и 4х4 бързи, само на места бавни и КОРАНДО се представи ПЕРФЕКТНО !! та така
            измих го за награда
            приеми един съвет - при зикачване на баир не е желателно да минаваш от бавни на бързи и от бързи на бавни... по-добре избери една скорост - например 3-та бавна ПРЕДИ баира и карай на нея докрай... всяко връщане газта /и спиране/ за превключване може да доведе до спиране/забуксуване... особено на турбодизел... /като излезе въздуха от турбината после докато я развърти пак и си дотам/...
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Тедо, аз баира го катеря само на 1ва , не че не може и втора и трета , ама пътя е така разбит , че освен Първа ! другото е джипоубийство.

Коментар

виждал ли е някой модела с носорога?
                аз съм виждал само носорога...
                Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

До: Ssang Yong Korando

аз шъ си пиша сам тука за Корандото, щото в която и тема да се появим с моя носорог всички бягат
                  който има да каже добра дума нека заповяда

Коментар

До: Ssang Yong Korando

Не се връзвайХора всякакви.Между другото,според мен де,гумите са ти мноооого мънички за колата ти.КИА-та е по-малка а съм с 31-ци.(Това е диаметъра на гумата в инчове,понеже видях,че не знаеш...два са размерите мм-трови и инч-ови...)
                    Много бих искал да видя на живо как се представя "звяра" с тез гумета на някоя разсходка...Ела някой път.
                    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

• До: Ssang Yong Korando

ninja с удоволствие някой път ще дойда да развенчая слуховете , че Корандо е неспособен значи верно - тромав е ! доста огромен като купе, обаче не е имало баир до сега да не изкатери и то претъпкан с цимент или друго. пропадах веднъж с дясното колело в една яма и на бавни , на заден излезе все едно на шега !
                      за гумите - значи вярвам в заводската направа щото там има инжинери , компютри и т.н. знам че някои си слагат по-големи гуми , ама знам че се отразява и на ходовата част и джоба съответно

Коментар

Аха...ок.Предлагам да ползваме принципа:"Тая работа се проверява с...ПРОВЕРЯВАНЕ"
                        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

аз шъ си пиша сам тука за Корандото, щото в която и тема да се появим с моя носорог всички бягат
                          който има да каже добра дума нека заповяда
                          Ама на тебе маи ти пука.
                          Корандото е супер.
                          Сега олекна ли ти.

Коментар

олекна ми я
                            мерси

Коментар

• Странно дрънчене отдолу

Напоследък се появи едно странно дрънчене изотдолу -отзад вляво ! но е само на паваж или където пътя е чака-рака. лягах отдолу ама всичко изглежда здраво !?! лощото е че тук в квартала всичко е паваж и всеки път и докато стигна от нас до Журналист всички знаят че минава тоя с Корандото , полицаите вече свикнаха ама хората като че ли се дразнят . личи по погледите. мен лично не ме притеснява, щом носорога препуска. познат каза че било аспух които рикушрва в предпазна ламарина. ако е така фътално ли е?

Коментар

не

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X