Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ssang Yong Korando

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

..

Хаиде ,готово ли е твоито?Едно Дупнишко ОФФ-че няма ли да направим???
    SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

Коментар

В една или друга степен някои са по здрави обаче такива дето не стават за разходки не съм виждал. Не съм виждал и такива дето не се чупят.
      Зарини да ме извини за снимката.

В интерес на истината Кайшин кара много по зверски от Соти.
      Опитвам се да кажа че нещата не са черни и бели а са много относителни.
      Така че оставете го човека да си кара и не му наливаите отрова в мозъка. Нека сам си прецени.
      Да не стане след една година Корандото наи здравия джип

Коментар

Имах такова на времето , 2.9тд , чисто ново гу купих.
        Страшна бангия беше , кво ли не му сменяха гаранционно , добре че накрая го откраднаха , та ме отърваха.
        0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
        Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
        Суперскан България www.decbg.com
        Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t
          Имах такова на времето , 2.9тд , чисто ново гу купих.
          Страшна бангия беше , кво ли не му сменяха гаранционно , добре че накрая го откраднаха , та ме отърваха.
          Сори колега , ма това е истината.

Коментар

мой мн близък приятел има мусо 2.9 тд от ново. вече е на 10 години карано е 90% по асфалт (както при теб се очертава) и не е мръднало по него не е правено нищо освен редовно истински консумативи. верно че е пазено, но за джипка с ръчни скорости на 200 хил.км. в Бг си е екстра. оффроуд възможностите се свеждат до по-високата конструкциа (клиранс), възможност за 4х2 и къси (нелоши) но нищо повече. кара се мн лесно и леко характерно за японска/корейска абе супер е за да си правиш кефа.
            "..there is no substitute for cubic inches.."

Коментар

Kinex,от там дето е тази снимка с Г-то имаше и клипче,кадето некакав Гранд не можа да се изкачи

Коментар

Първоначално публикуван от asen_dp
                Kinex,от там дето е тази снимка с Г-то имаше и клипче,кадето некакав Гранд не можа да се изкачи
                Верно е. И не беше някакъв а моя. Само хората които присъстваха разбраха защо. Дългата Г-класа беше с неподходящи (зимни) гуми и пак се качи повече. Нищо че отгоре опря по средата.
                Като мислиш че Г-класата е наи добрия джип. Което не е много далече от истината. Вземи и напиши ТТ даните тук.
                http://forum1.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=7931
                Да не забравиш хода на окачването.
                На разходки се ходи за купона а не да се мерят джипки. И всеки дори с Х5 е добре дошъл. Все пак се надявам да го знаеш
                Не ми се слуша повече това не става онва не става. ВСИЧКО СТАВА.

Коментар

Според мен,само Мусото е по-зле,двигателите им са лиценз на Мерцедес

Коментар

Да де , лиценз , а не Мерцедес. На мойто му се разхлопаха бренерите , та се наложи да ги стягаме със специален ключ.
                    Скоростната кутия-БоргУорнър , я смениха гаранционно , имаше страшни луфтове.Не ми се говори , по-голяма бангия не съм виждал.
                    И като гледам , хора си купуват и сега нови Сангйонг , направо им се чудя на акъла.Що не поразпитат малко преди да скочат на тая кочина.

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t
                      Да де , лиценз , а не Мерцедес. На мойто му се разхлопаха бренерите , та се наложи да ги стягаме със специален ключ.
                      Скоростната кутия-БоргУорнър , я смениха гаранционно , имаше страшни луфтове.Не ми се говори , по-голяма бангия не съм виждал.
                      И като гледам , хора си купуват и сега нови Сангйонг , направо им се чудя на акъла.Що не поразпитат малко преди да скочат на тая кочина.
                      На брат ми мусото е с 2.9 атмосферен дизел на mb и скорости
                      тремек т5 http://www.ttcautomotive.com/english/products/T-5.asp

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
                        Как да мисля като не познавам джипа. И от кога Кията на Соти стана наи здравия джип. Преди Нинджа да почне да лети по деретата беше наи трошливия. Ако си караше още Фриландъра дали щеше да е по различно.
                        Че
                        твъртитите били здрави а облите трошливи. Аиде стига вече.
                        Че аз никъде не съм казал че на Соти Кията не се чупи Просто предупредих човека ,че не е здравословно за джипката му да прави така.А за нормална разходка си е супер,макар че джипката не се отличава с особена здравина.Затова и предупредих човека да я кара просто по-внимателно,за да няма кахъри.Ако не съм се изразил правилно моля да бъда извинен!
                        NISSAN FOREVER
                        -----------------------------------------------------------------------------
                        Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Правилно се изрази
                          А сигурен ли си в това което казваш или си го чул от някъде.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
                            Правилно се изрази
                            А сигурен ли си в това което казваш или си го чул от някъде.
                            Ами занимавам се с авточасти и имам наблюдения.С доста от нещата които каза Кики съм съгласен,с други не съм се сблъсквал.Затова и предупредих човека да не се изхвърля излишно, за да не бере душа.
                            NISSAN FOREVER
                            -----------------------------------------------------------------------------
                            Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777
                              Че аз никъде не съм казал че на Соти Кията не се чупи
                              Споко, след днешния тунинг ще е чудо ако издържи и месец
                              http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev
                                Споко, след днешния тунинг ще е чудо ако издържи и месец
                                К'ъв тунинг е правил?!? Щеше уж да влиза за малко текущи ремонти.
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X