Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ssang Yong Korando

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

брат ми има мусо, накоето имаше проблем с предното и някакъв майстор от кремиковци май му монтира механични хъбове за около
    200лв. Мога да питам за телефон ако има интерес

Коментар

а какво е хъб все пак! ?

Коментар

Онова с което завършва предния мост в двата края и дето го изгубих У гората
        http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev
          Онова с което завършва предния мост в двата края и дето го изгубих У гората
          И дето не трябва да се губи ОТИ ъъъъ...... как го беше казал Соти:
          Губи се връзка с главния мозък.

Коментар

Колега честито и от мен.Колата не е лоша,но за сериозен оффроуд не става.Но ако не правиш това, което правят Голди и Соти няма да имаш съществени кахъри/при правилна експоатация и профилактика/.Успех.
            NISSAN FOREVER
            -----------------------------------------------------------------------------
            Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777
              Колега честито и от мен.Колата не е лоша,но за сериозен оффроуд не става.Но ако не правиш това, което правят Голди и Соти няма да имаш съществени кахъри/при правилна експоатация и профилактика/.Успех.
              Защо да не става за сериозен ОффРоуд.
              Ако под сериозен оффроуд разбираш разходкити де. Щото според мен е нещо друго.

Коментар

Честито и от мен сас здраве да си го караш,а за двигателя,не бяха ли на мерцедес а не на опел. Мисля че и на корандо и на мусо са с мерцедес.

Коментар

моят беше на пежо.но за тозо модел за който говорим е на мерцедес
                  "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Първоначално публикуван от asen_dp
                    Мисля че и на корандо и на мусо са с мерцедес.
                    Така е.
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

По- скоро "по лиценз на мерцедес", което означава че приликите му с мерцедес са почти никакви. Просто това са продадени стари технологии от мерцедес които никога не са влезли в серийно производство и няма и да влязат. Тези двигатели не се произвеждат в заводите на мерцедес.
                      Митко

Коментар

Напротив мусо с 2,9дизел е точно мерцедес а не е никакава прилика, както и 2,3

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
                          Първоначално публикуван от lubashki777
                          Защо да не става за сериозен ОффРоуд.
                          Ако под сериозен оффроуд разбираш разходкити де. Щото според мен е нещо друго.
                          А ти мислиш ли че би издържало на темпото на Соти например?Ето това наричам сериозен оффроуд.То коя ли машина би издържала...... А иначе за нормална разходка с нормални препятствия си е супер.С две думи имах предвид човека да не я пробва колко ще издържи.......
                          NISSAN FOREVER
                          -----------------------------------------------------------------------------
                          Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Как да мисля като не познавам джипа. И от кога Кията на Соти стана наи здравия джип. Преди Нинджа да почне да лети по деретата беше наи трошливия. Ако си караше още Фриландъра дали щеше да е по различно.
                            Четвъртитите били здрави а облите трошливи. Аиде стига вече.

Коментар

...

Ако се съди по Г-то си е вярно за четвъртитите ,не са ли ТHE BEST !?!
                              SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

Коментар

Г-то е в други измерения

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X