засега работи , обаче като превключа 4х4 и колата става доста тромава и при бързи и при бавни, а навремето съм карал Фронтера за малко и при 4х4 не беше така
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ssang Yong Korando
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Първоначално публикуван от borko73засега работи , обаче като превключа 4х4 и колата става доста тромава и при бързи и при бавни, а навремето съм карал Фронтера за малко и при 4х4 не беше такаВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Ми за мен си е същото, ама нека фронтераджиите да кажат, къде е Божко?Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от borko73засега работи , обаче като превключа 4х4 и колата става доста тромава и при бързи и при бавни, а навремето съм карал Фронтера за малко и при 4х4 не беше така
Коментар
-
еднакви са си гумите, опитах да кача един заснежен баир и без и със 4х4 пълна трагедия. само че с 4х4 танцуваше по-тромаво. карах 10 години форд ескорт 1.3 бензин,предно предаване, минаваше отвсякъде, ама пуста мечта за 4х4 .........
Коментар
-
Първоначално публикуван от borko73опитах да кача един заснежен баир и без и със 4х4 пълна трагедия. само че с 4х4 танцуваше по-тромаво. карах 10 години форд ескорт 1.3 бензин,предно предаване, минаваше отвсякъде, ама пуста мечта за 4х4 .........Ние не сме неутрални!
Коментар
-
първо, честито да ти е. със здраве да го караш. не забравяй че корандото е наследник на славно име - далечен правнук е на вилис. до ден днешен е на въоръжение в корейската армия(южната де). естествено поради генетичните мутации няма нищо общо с великия си прадядо. на мен лично ми харесва като излъчване и ако го имаше тук бих си взел едно. нямам много преки наблюдения. карах едно (2.3тд 98 г.) за малко след като нещо му бях ремонтирал и да кажа честно, по мудно и тромаво нещо не съм карал никога. беше по зле като ускорение от чероки2.1тд. нищо не казвам за твоето, това е лично мнение. иначе ми хареса като комфорт.
Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related
Коментар
-
абе аз си го харесвам , щото ми е първи джип и му се радвам, а и тайно се надявам че напролет ще се представи добре по баира-дори и натоварен. на външен вид Корандото е симпатично, а след ескорта се чуствам като в шератон по отношение на екстрите, форда дори и касетофон нямаше , а тук има и ел.огледала дори ...
Коментар
-
""А сега де! Вчера цяла група не можахме да качим заснежен баир. Хем с 4х4, а някои и с блокажи или с вериги. Сега какво? Да зарязваме джипките и да си купуваме ескорт 1.3?!? ""
е аз никога не се предавам след като съм взел решение , по скоро това ще е първото Корандо дето ще си изпълнява съвестно предназначението !
Коментар
-
Първоначално публикуван от borko73е надявам се мойто да не ражда никога
и не се притеснявай от това, биела не се къса всеки ден. и определено доста време преди това може да се чуе характерния шум. е, ако не му обърнеш внимание си е твой проблемStop fawkin email me! I'm trying to drink....
http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related
Коментар
-
Първоначално публикуван от Антон ПенчевБрат ми имаше такова,3 пъти съм го прибирал с Патрола на въже,последния пътбеше родило,една биела се показа през блока.На 100 000км.Като цяло е много здрав(не случайно е в експлоатация толкова години
),ама е тромав,тромав...и с турбо,и без...
Колицата е тежичка,но за това,което казваш че ще ти трябва,мисля че ще е удачна.
Това,което ти казват колегите за вакуумните хъбове е вярно.Карай я за сега така,но я пази от вода,че влезе ли там оставаш на задно...И като изпищят се ориентирай към ръчни.Има и инерционни,ако искаш да си утъпкваш пътека,но в крайна сметка ръчните май са на-добри...или по скоро най-здрави
Честито и много безаварийни километри по път и без път.0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар