Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Новата" ми Бангийка-Audi Allroad A6c5

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Скоро не съм писал...
    Лятото и сега съм й направил около 6-7хил.км.
    Разделих се тази седмица с верният пасат (Железен беше!) и аудито остана основна семейна кола.

Предният уикенд си направихме семейна екскурзийка по разни балкани и балканчета. Колата вози и изпреварва много приятно по криволиците.
    Пламен е отново прав разхода е 11/100 извънградско(бабешко каране), в града я докарвам на около 15-6(не, че съм очаквал и нещо различно де...).
    Окачването за сега се държи приятно и независимо от багаж и брой хора държи колата стабилна.
    ​​​​​​
    Днес я оставих при газаджийте за монтаж. Казаха да не се безпокоя и че ще сложат бойлер в багажника.
    Обявиха ми около 2хил.лв. за уредбата.
    Stag-полска уредба някаква-ще видим колко ще издаяни, brc, lovato им търсят по над 3000лв. И им казах, че имат температура...

​​​След няколко дни ще дам отзиви как се държи с газовата. Не съм карал газова кола от десетина години и ще малко терсене отначало.
    Също се сдоби с китайче мултимедия, защото оригалната твърдо отказа да си приема кода след
    ​​​​​ n -тото разкачане на акумулатора.

Коментар

• ИВАН НЕДОКЛАНОВ
      ИВАН НЕДОКЛАНОВ коментира
      Редактиране на коментар
      В Русе ли ще слагаш газта ? Що се не обади ? Дано да си отишъл пти Светльо

• Никола
      Никола коментира
      Редактиране на коментар
      Не съм при него, Стойчо ще е. : )

Днес си взех колицата, човекът се е справил много прегледно!
    Пълначката изкарана до капачката на резервоара и стабилно захваната, бутилката с изработена стойка от винкел(боядисан!) и здраво захваната за заводските захвати в багажника без излишни дупчения и грозни самонарезки, изпарителят прибран в нишата до акумулатора, бутонът за газта на удобно и същевременно ненабиващо се на очи място.
    Покарахме заедно за донастройка.
    В момента колата върви като на бензин, ако и не една идея по-добре(субективно).
    Уредбата е "STAG" до вчера неизвестна за мен марка, ще пиша отново за впечетления като й направя малко километраж.
    Сервиз "Дани Ди" (сервизът на Стойчо както е по-известен в Русе).
    ​​​​​

Коментар

STAG са си сериозна марка от доста години.

2013 купих една Кия Спортидж с вече монтирана такава уредба.Аз и минах 50-тина хил км, преди мен сигурно още толкова бяха минали. Накрая смених дюзи и термодатчик. За датчика я карах в сервизии. На две места се чесаха по главите каква е тази марка. На третото за 15 мин изтеглиха софтуера, видяха какво и е, и ми разрешиха проблема.

Аз си бях много доволен. Пък и най-важни са читавия монтаж и настройки.

П.П. Тези имаха и газов инжекцион за дизели.
      Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X