Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да закупя ли Ssangyong Kyron ?!?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Да закупя ли Ssangyong Kyron ?!?

Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнение
    Впечатлих се и от алогизма ,,чисто нов"... само на 50 000 km.
    Това е по-скоро паралогизъм, нещо, което е минало покрай логиката, но не е съвсем без основания. Основанието е, че до 100 хил. км един Рекстън, по силата на иманентната си перфектност, си е на практика чисто нов, - макар че е по-добре да се каже "девствен отвсякъде".

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
      Някой карал ли е Рекстон на 20години
      Не, но съм карал доста Ниви на от 0 до 5 години... и Патриот и 469, че и други...
      Сравнението с Нива и меко казано некоректно. Онова изродско нещо все пак е с идея да вози хора (както и да изглежда и колкото и да е ниско). Предполагам, че ако пътувам до Варна с него, за разлика от Нивата, като стигна няма да изляза сгърчен като кламер в устата на влюбена секретарка, ще чувам нормално и няма да мириша на ГСМ и прахът по мен ще е по-малко от този по пътя...
      Сравнявай го с колите от неговия клас. Съмнявам се, че някой ще кара и 20 годишен Х5, ML или Q7
      Освен това нали се сещаш, че нивата на 20г. е няколко пъти рециклирана
      Аз карам 23-годишен Трипер, с оригинална боя и нетропащ, непушещ и нескърцащ. По километраж на 230 000... а колко е наистина не зная.
      Последно редактирано от Scrapheap; 20-07-08, 02:10.
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
        Не, но съм карал доста Ниви на от 0 до 5 години... и Патриот и 469, че и други...
        Сравнението с Нива и меко казано некоректно. Онова изродско нещо все пак е с идея да вози хора (както и да изглежда и колкото и да е ниско). Предполагам, че ако пътувам до Варна с него, за разлика от Нивата, като стигна няма да изляза сгърчен като кламер в устата на влюбена секретарка, ще чувам нормално и няма да мириша на ГСМ и прахът по мен ще е по-малко от този по пътя...
        Сравнявай го с колите от неговия клас. Съмнявам се, че някой ще кара и 20 годишен Х5, ML или Q7
        Освен това нали се сещаш, че нивата на 20г. е няколко пъти рециклирана
        Аз карам 23-годишен Трипер, с оригинална боя и нетропащ, непушещ и нескърцащ. По километраж на 230 000... а колко е наистина не зная.
        Значи не си прочел предишният ми пост.За път ще предпочета Сумг Момнг Манг.има много предимства,но не съм виждал по стар от 4 годишен.Но за OFFROUD пердпочитам НИВА от тези корейски пъшни,да не кажа че и от X5,MLили Q7.
        За Трипера ,Пажерото,Гкласата,Вранглера не казвам нищо.Те превъзхождат Руското чудо.
        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Просто Нивата и Куr/ON са различен тип возила. кореецът не би трябвало да попада в гората, по замисъла на производителя му.
          А Нивата не би трябвало да попада на пътя (от съображения за пътна безопасност)
          А като проходимост Нивата превъзхожда и Трипера и Пажерото.
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
            Просто Нивата и Куr/ON са различен тип возила. кореецът не би трябвало да попада в гората, по замисъла на производителя му.
            А Нивата не би трябвало да попада на пътя (от съображения за пътна безопасност)
            А като проходимост Нивата превъзхожда и Трипера и Пажерото.
            Тогава защо всички ме нападнаха за изказаното мнение
            Аз съм nyvatest не Sang Yong Mung Drung Tres тест.
            Една НИВА може да се кара 20 години с мъки мо един Санг Мунаг Пляс не може да се кара и 5 години
            ТАова е упадъка на корейците.Имат си Кия ,за каво им беше да възраждат Делу
            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Темата отдавна се изчерпи, и вече започнахме да си ги изсмукваме от пръстите.
              Не ми се ще да я местя в коша, затова я заключвам.
              Който мисли че може да каже нещо ново и смислено за марката, да отвори нова.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X