Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да закупя ли Ssangyong Kyron ?!?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Да закупя ли Ssangyong Kyron ?!?

Мисля си , че при такъв интерес може да се обособи подфорум "санг монг" , като " Ландровър" или "Тойота" , срамота да е в "други и екзотични" .

Коментар

Първоначално публикуван от Lilitu Преглед на мнение
      и мога да ти кажа, че си стои много добре дори до Мерцедес!
      Да, и Азис седи добре до Бийонсе! Дажи казват, краката му били същите! Като на Кyr On-а двигателя на Мерцедес!
      Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
      A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
        Удар в бурдюр, изкривен шенкел, амортисьор, скъсана джанта, и изкривена рама
        Малко трудно ще изкривиш такава рама:

Коментар

Не пишеш откъде си. Ако минаваш през Бургас ми се обади да ти го покажа, (или прати твой представител) .Колата ще е налична при мен поне още една, две седмици.
          А, забравих да кажа че доставката на частите бе експресна и отне 3/три/ месеца.
          Не е важно колко е дебела рамата а от какъв материал и с каква последваща обработка е.

Коментар

Първоначално публикуван от Imago Преглед на мнение
            Малко трудно ще изкривиш такава рама...
            Уважаема госпожо, това, че не ми отговаряте на въпроса, ме провокира да Ви задам следващия:
            Изучавали ли сте някога т.н. съпромат?
            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Уважаеми Джорджо,

Аз и Lilitu сме два различни субекта, при това последния път, като проверяваха, бях все още от м.р. Но понеже питате, в дипломната си работа използвах доста понятия от съпромата, макар и транспонирани в друга област - теорията на сферите. Учил съм се да карам на уазка по силна пресечена местност - дигите и ямите край Дунава.

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                ДЖИП - ...Интериорният дизайн обикновено се изпълнява с латекс, плочки, и декоративни ефекти за интериорни стени и дъски ако щете. Интериорът на Кyr ON с такива материали ли е изпълнен?
                А дизайнер да каже, че това прилича на нещо....е проява на лош вкус.
                За другото е вярно за интериорният дизайн, ама за Дъските ??? И Стените ???- ГипсоКартон - Картон+ прахоляк(дори не е истински гипс) с вата за арматърка + амбалажна хартия отзад- СТЕНА?? - как да рисуваш на нея като бие на кухо и се напуква заради кофти монтаж?? А клиента иска картинка. Ами дъските - пресован фазер с фолио отгоре,МДФ го наричат и Висококачествено ПДЧ му викат и ламинат му викат -кашонче с найлонче, и може да е като махагон, и като златен дъб , и с картинка на зебрано, Ох и как звучи - цвят Венге, и дограмата , Уау с какви лъскави фолиота е облепена, и като дърво изглежда... С интериорен дизайн се занимавам от 3 години, и всички почти, се интересуват как изглежда картинката, а не от какви боклуци е направена за да прилича на същата картинка от най-модерното списание. Малцина са тези които държат подът им да е от истински дъски - ИСТИНСКИ под и Мебелите също да са истински- хората които още мислят с главите си. А иначи всички се оплакват като се раздуят , разхлопат и олющят фалшивите мебели и като се изтрие картинката на ламината.
                Непреходното изкуство замира, защото рекламата предлага фалшивото красиво и всички вярват.

Автомобилът служи да ти повози тялото от точка А до точка Б и то дълго време. Ако може да го направи значи става, ако не може - не става. Останалото е глезотия, гъзария и прах в очите.

Природната красота е най-евтина и предизвиква най-голяма завист.
                Не зависта е важна, ...

Човекът иска да прелита дупки по пътя, а не да кара из къра. Форумът е за Офроуд и така става смешно ...
                Ако возилото е черно - по-малко детайли се забелязват и по-прилича на нещо , прикрива леко дефектите, друг е въпросът, че едно хармонично изделие изглежда балансирано и приятно във всеки цвят. Както в модата - черно за да изглеждаш по-слабичка/чък, но тънката талия не те прави нито по умна/ен, нито по-здрава/в, нито по чаровна/ен .
                Последно редактирано от iai-bg; 18-07-08, 18:22. Причина: още нещо..
                Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Уважаеми Джорджо,

Аз и Lilitu сме два различни субекта, при това последния път, като проверяваха, бях все още от м.р. Но понеже питате, в дипломната си работа използвах доста понятия от съпромата, макар и транспонирани в друга област - теорията на сферите. Учил съм се да карам на уазка по силна пресечена местност - дигите и ямите край Дунава.
                  Грешката е моя. Моля за извинение!
                  Заблудил съм се от стила и смисъла на изказването Ви.
                  Относно познанията Ви по съпромат, съм приятно изненадан, че сте ги използвали в дипломната си работа... Трудна дисциплина си е, така и не я научих, въпреки, че я преподавах няколко години... а отгоре на всичко, ежедневно ми се налага да я ползвам... Може би точно поради незнанието ми, не съм в състояние да оценя здравината на някои конструкции...

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                    ..Искам да призова всички да не съветвате хората да не си купуват евтини паркетници, защото ако няма лоши автомобили няма да има и добри.
                    +1

Колега, купи си го тоя Кайрон. Щом ти душа иска, купи си, не се тормози. Карай си го със здраве, гледай си живота и не се напрягай от отрицателни мнения.
                    Успех!

Коментар

Да поуспокоим топката, а... В другата тема за култовите корейско-китайски автомобили, тъкмо колежката отвори лаф за задниците и Пламен удари катинара...
                      Между другото, едва сега забелязах, че темата е в сериозния раздел... хех, надявах се да си поговорим за готините задници...

Коментар

Лошото е, че и тази е в сериозен раздел. Тотално се омазаха нещата. Предлагам при следващия подобен въпрос за този или друг модел на марката просто да не реагираме и да се надяваме да се позабрави темата. То е очевидно, че не се ли заключи край няма - то не беше интериорен дизайн, то не беше екстериорен, то не беше естествена природна красота - аман.

Ма и ние колко време потрошихме тук...

Коментар

Само да вмъкна лекинко,че не съм писал празни приказки.Под "говнолин" нямах в предвид "инт/екс/териора" на въпросното нЯщо,а както Кинекс написа,силовите възли и агрегати.И да,определено имам опит с тези...хм...машини...Карал съм и 2-та модела Рекстън,качвал съм се и в Кайрон и в Актион(Екшън си беше...)и определено не се гордея с това.Въпреки че донякъде съм фен на корейското автомобилостроене,но не и на Ссанг-манг.Едно Соренто е в пъти по здраво от...това.Да,и Соренто съм имал...
                          От говнолин са направени диференциялите,задните полуоски,повечето лагери,скорстната и раздатъчната кутия,двигателите....Тук там някой проблеми са решени с по качествени материяли,но според мен не са изчислени...съпромат явно там не се учи,или верно са тройкаджии.
                          Само за протокола,имам КИА Спортидж.Един доста мразен от хората модел.Забелязах,че след 98г скорстната кутия е Гетрак(Да обясня ли коя е тази фирма?),а дифовете са ZF(?)Явно от КИА са си решили проблемите с трансмисиите.А Санг-манг?Едно е да си внесеш частти на Колбеншмидт и да си сглобиш кола в Корея,а съвсем друго да си я правиш с подръчни материяли.Пък било то и в завод.Там е проблема...
                          Шаси е прави от Г-стомана и се обработва след това,а не от стомана-3...
                          0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

За пръв път видях скъсан колянов вал при КИЯ Спортидж
                            Изглежда, като срязан с лазер точно на последния основен лагер и няма видими шупли. Много е еротично прибирането от Гърция с репатрак.
                            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                              За пръв път видях скъсан колянов вал при КИЯ Спортидж
                              Изглежда, като срязан с лазер точно на последния основен лагер и няма видими шупли. Много е еротично прибирането от Гърция с репатрак.
                              Възможно е.Коя година беше КИА-та?
                              0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                                Възможно е.Коя година беше КИА-та?
                                Мисля, че 2001 (не съм сигурен)
                                Късото парче вал, добре измито е на бюрото ми в офиса и се използва за преспапие
                                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X