Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да закупя ли Ssangyong Kyron ?!?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Да закупя ли Ssangyong Kyron ?!?

Абе много злоба у тоя народ - какво като е решил човек да си купи такава джипка. 1. Qlink говори за новия кайрон какъвто карам и аз - задницата е много по-красива от много други паркетни джипки в класа му! 2. Защо в главите ви е само тежък Оф Роуд като човека пита за нормална джипка за леко кривване от пътя, а не за скално катерене. 3. Клипчетата които поствате са снимани от некви пияни руснаци, които са се впуснали в приключения из калта и снега с некви летни гуми / с други - вие знаете какви - и кайрона ще мръдне в малко сняг /. 4. Който иска да си троши кочината едва ли ще хвърли една торба с пари. По скоро ще си вземе една Самурайка и ще гмурка в калта. Давайте практични съвети а не говорете със злоба! Не мисля, че Хюндай Санат СЕ или Деу Пиклива или Каптива беше ще са по-различна гледка на леда. Санга поне има бавни, но както и да е...

Коментар

Първоначално публикуван от bahmalemaamu Преглед на мнение
      Абе много злоба у тоя народ - какво като е решил човек да си купи такава джипка. 1. Qlink говори за новия кайрон какъвто карам и аз...
      Колега, явно сте сбъркали... или форума, или си въобразявате, че карате джип... Лично аз доста се позабавлявах с различните мнения в тази тема, на моменти се смях с глас и до сълзи...
      Относно злобата, смятам да пропусна забележката Ви за "пияните руснаци"... Не сте първият, нито последният, купил си нещо, подведен било от липса на информация, било от лъжлива реклама, което в последствие се е оказало друго... Не сте и първият, който се изказва в стил: "Навъртях вече 5000 км, повече от три месеца я имам, и нямам никакви забележки!"... Въпреки подозренията Ви, почти всички изказали се в темата се опитаха да помогнат, най-малко, като обяснят на такива като Вас, че това което смятате за джип, всъщност е една обикновена лека кола, при това некачествена....
      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
        това което смятате за джип, всъщност е една обикновена лека кола, при това некачествена....
        Етиологически любопитното е, че нито един от критиците дори не е сядал в предмета на критиката си.

Коментар

Все пак въпроса беше "да си купя ли Кирон?"
          Не може ли да кажем, че не ни харесва? Външния вид също има значение. Като ще се дават 40+ К лева, що пък трябва да ги давам за дипломната работа на китайски дизайнер тройкаджия? Ще дам още 10к и поне ще имам гарга - рошава и черна
          А да цитираме технически достойнства на тези возила трябва да мине време, надали на 5-10х км нещо ще им има. Ама на 50+

Коментар

Първоначално публикуван от Imago Преглед на мнение
            Етиологически любопитното е, че нито един от критиците дори не е сядал в предмета на критиката си.
            Колега - "критиците" в голямата си част коментират ВИДИМИТЕ "Особености на корейското национално автомобилостроене", за които е достатъчен поглед дори от разстояние - особено за хора виждали джип...
            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Пич, объркал си форума! Тук всичко различно от барака с тунинг "направи си сам" е боклук и адекватно мнение едва ли ще получиш. От трите коли, между които се колебаеш, категорично най-добър е Кайронът. От 8 месеца мъжът ми кара точно 2.7CDI и до сега единственият проблем е, че предизвиква завист и злоба у някои хора. Миналата година като си търсеше джип беше обиколил за два месеца всички японски и корейски фирми, съответно от всякъде му говореха глупости срещу другите, абе все едно тук четеш. Само че той е човек, който вярва само на себе си, провери всичко от първа ръка и се спря на Кайрона. Вече 8-9 месеца го кара и мога да ти кажа, че е супер - много комфортен и достатъчно мощен - 161 к.с.! Ninja, твоето гнусно определение за материалите, освен че е провокация за модераторска намеса, ясно показва, че си виждал Кайрон само на снимка! Работата ми е свързана с интериорен дизайн и поне от качество на материалите със сигурност разбирам. Даже на снимките си личи: http://kyron.bg/interior.html Върни си думите обратно!

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                Абе и така е,и не е...Едно един смислен отговор на въпроса:От говнолин са направени.По лиценз на тоя и на оня,ама с лоши материяли.Това е и основния проблем на тези модели.За да спестят някой лев,са инкономисали от...качеството.Частично видели/недовидели,частично крали/недокрали.Използват системи,които са мислени за доста по-леки автомобили(системите против преобръщане,въобше няма да ги коментирам.На нормалните коли и джипки те не са необходими,а тук...).И са решили проблема с чупенето,като са поставили импотентни двигатели.Да,ама тогава динозавърчето не ще да върви.Пак се чупи,ама нейсе...Слагат по-мощен мотор и се започват едни заводски кръпки тук и там,та поне да не се разпадне на излизане от магазина.Но след 50000км е направо за скрап.Няма за какво да се хванеш,та да го закърпиш...
                Имате ли представа колко изкарва на състезание едно такова недоразумение???Защото има някакви жалки опити,с цел реклама на марката...Между 200 метра и 3-4 километра.След това не става за нищо.А тези "екземпляри" са даже поусилени.Нямат нищо общо със заводското изпълнение.
                Мое мнение-безмислен Титаник.Не става за никъде.Трошлив.Изчакайте малко,навъртете малко километри.И един съвет:НЕ СЛИЗАЙТЕ ОТ ПЪТЯ!!!И да мине някъде,ще е със щети.А те са скъпи...
                Явно бяхме дотук с разумните доводи за Кайрона.Не знам какво разбираш под говнолин,но поне според мен,а и всеки който се е качвал примерно в един Нисан Навара(примерно казвам Наварата,нищо против пикапа нямам,ина4е) не може да не е видял смисъла на думата говнолин - възможно най-евтината пластмаса за пикап,който струва 60 и кан4е хиляди лева.Един съсед има такъв и понеже много ми харесваше(преди да се кача и да го видя отвътре,разбира се) и бях решил да си купувам такъв с капак на коша отзад,фулбокс май беше,но в момента в който се качих разбрах,че отвътре е пълен бо....абе не ми хареса.Иначе тия работи за състезанията ми се струват напълно безмислени и не на място.И това,което искам да кажа на qlink e че вече имам около 15 000 км и колата нито е скръцнала,нито пък ме е подвела в някаква ситуация...И нека да викат,че е грозен и не джип.Пък той си има и рама и бавни скорости.На мене глезотийките вътре си ми вършат чудесна работа - нямал съм клиренс 1 метър и не съм можел да кача Хималаите с него - голема работа.Аз като си имам вътре DVD и кожичка,ксенончета и разни други глезотийки не ми пука.... Все си мисля,че qlink за това питаше,а не дали Кайрона е по-проходим от КИА-та на NINJA1(тя тая КИА като я гледам може и верно да се качи на Хималаите). Различни коли са просто и са с различно предназначение.Това е мойто съвсем добронамерено мнение и предполагам,че ще се съгласите с мен.Живи и здрави се надявам да си карам джипарата още дълги километри и ще споделям впечатленията си.А относно това,че дизайна е на китаец тройкаджия - не знаех,че така викат на студиото на Джуджаро - Италдизайн.

Коментар

Първоначално публикуван от Lilitu Преглед на мнение
                  Пич, объркал си форума! Тук всичко различно от барака с тунинг "направи си сам" е боклук и адекватно мнение едва ли ще получиш. От трите коли, между които се колебаеш, категорично най-добър е Кайронът. От 8 месеца мъжът ми кара точно 2.7CDI и до сега единственият проблем е, че предизвиква завист и злоба у някои хора. Миналата година като си търсеше джип беше обиколил за два месеца всички японски и корейски фирми, съответно от всякъде му говореха глупости срещу другите, абе все едно тук четеш. Само че той е човек, който вярва само на себе си, провери всичко от първа ръка и се спря на Кайрона. Вече 8-9 месеца го кара и мога да ти кажа, че е супер - много комфортен и достатъчно мощен - 161 к.с.! Ninja, твоето гнусно определение за материалите, освен че е провокация за модераторска намеса, ясно показва, че си виждал Кайрон само на снимка! Работата ми е свързана с интериорен дизайн и поне от качество на материалите със сигурност разбирам. Даже на снимките си личи: http://kyron.bg/interior.html Върни си думите обратно!
                  За Ssangyong ли работите? Явно плащат добре, за да говорите така...щото друга причина, не виждам да ги разправяте тия неща.
                  Хайде обадите се след 2-3 години, като тръгнете да го продавате това... да видиме какво ще кажете тогава.

п.п.Който не е, струва си да отвори сайта, който Lilitu е посочила...ГолЕм смях!
                  Lilitu, на снимка всичко може да се докара както искаш да изглежда...Фотошопа не е нещо ново, освен това за качество далеч не може да се съди преди да си видял на живо и пипнал!
                  Само няколко извадки от сайта: "Новият Кайрон впечатлява не само с красивата си външност", "Разликата с масовите SUV няма нужда да бъде описвана – класата на новия Кайрон Ви изпълва с гордост всеки път, когато седнете зад волана!" ...
                  Аз съм под масата!
                  Последно редактирано от cveti; 18-07-08, 15:01.
                  Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                  A2 (+)

Коментар

Миналата година като си търсеше джип... и се спря на Кайрона....Работата ми е свързана с интериорен дизайн...
                    ДЖИП - Kyr ON ми звучи точно като "Военна интелигентност"

Интериорният дизайн обикновено се изпълнява с латекс, плочки, и декоративни ефекти за интериорни стени и дъски ако щете. Интериорът на Кyr ON с такива материали ли е изпълнен?
                    А дизайнер да каже, че това прилича на нещо....е проява на лош вкус.
                    Последно редактирано от Scrapheap; 18-07-08, 15:05.

Коментар

Не мога да разбера защо аргументът на всички привърженици на марката е, че от няколко месеца нямат никакви проблеми - очаквахте да има ли?
                      Освен за говнолина Соти е напълно прав. Може и да са го докарали на вид отвътре, но колко са качествени материалите ще видим до две три години, когато се разтрака целия интериор.

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                        "критиците" в голямата си част коментират ВИДИМИТЕ "Особености на корейското национално автомобилостроене"
                        Визуалната сугестия безусловно е много важен елемент в маркетинга; производителите явно са направили съотвените проучвания и са взели печелившото решение. Що се отнася до интериора, на мен лично по ми допада дизайнът на новия Субару Трибека.

За тези, които харесват добре направени сайтове, препоръчвам http://www.kyron.ru

Коментар

Не мога да разбера защо толкова страници във форум за ДЖИПОВЕ обсъждаме това нещо

Коментар

Не мога да разбера защо толкова страници във форум за ДЖИПОВЕ обсъждаме това нещо
                            Има и три теми даже, някой възроди една позаспала!

Коментар

Абе чакай и ние сме хора! Не може само сериозни неща, дай да се позабавляваме малко
                              Обаче верно се бием на няколко фронта с корейците
                              Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                              A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                                Абе чакай и ние сме хора! Не може само сериозни неща, дай да се позабавляваме малко
                                Обаче верно се бием на няколко фронта с корейците
                                А какво ли ще стане като ни залеят и китайците

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X