Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да закупя ли Ssangyong Kyron ?!?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Да закупя ли Ssangyong Kyron ?!?

Как 10 годишна тойота бре???Та тя ще го сцепи по шевовете безапелационно...Моя дЕдо дето след няколко години ще чукне трийсетака като му вдигнах оня ден "рогозките" се оказа,че има всичко на всичко две дупки в нишите за краката и няколко петна по калниците...При заводска компресия 11,четири цилиндъра са на 10.7 и два на 10.4,а ти ми говориш за 10 годишна кола-та тя тъкмо се е разработила като хората...чудя се обаче "пирона" след 30 години как ли ще изглежда...
    Последно редактирано от Вальо; 19-07-08, 14:33.
    08седемшест5едно513четири

Коментар

Това е на 29 години и не е боядисвано.
      Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
        Това е на 29 години и не е боядисвано.
        ...Едва ли има какво повече да се добви....
        08седемшест5едно513четири

Коментар

Вие направо отчаяхте хората. Човек да го е страх сега да попита дали да си купи нещо по-различно от десет годишна Тойота или Мерцедес.

Моето лично мнение относно визията на последния Кайрон е, че не изглежда изобщо зле. Говорим за последния модел. Същото се отнася и за Рекстън. Проблемът на тия Санг им е, че предните модели и настоящите на Actyon и Rodius са абсолютна смрад. Ако се напия, след това дрогирам и накрая напуша, седна на компа с един Блендър или 3Д Макс ще изкарам нещо по-добро. Въобще не мога да проумея след като има талантливи хора работещи за без пари, как са могли Санг да ги изнамерят тия дизайнери. Веднъж издънили се в дизайна още от самото си начало, вече никой не ги брои за нищо, даже когато изкарат читава визия в последния Кайрон.

Същото важи с обратен знак и за Тойота. Визията в момента, която налагат във всеки модел за Европейския пазар е много назад от тази на повечето им конкуренти като Форд с кинетичния дизайн, Фиат, Хюндай, Пежо, Хонда, даже и Субару. Обаче, понеже говорим за Тойота и Мерцедес, никой не смее да каже нищо, въпреки, че последните няколко години усилено се пише и говори, а и статистиката за надеждност потвърждава, че точно тези две марки правят крачки назад в името на бързата печалба.

Моят отговор на поставения въпрос би бил НЕ. По-добре не си купувай Кайрон, защото най-малкото ще го продадеш след това на безценица. Санта Фе е далеч по-добър избор.
          Vitara 2.0 V6
          Honda CRV (Gen 1)
          Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
          ВАЗ 2131

Коментар

Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнение
            Ето това вече е високоинтелигентна дискусия. Аз лично не намирам голямо противоречие между казаното от теб и от мен, напротив - намирам постовете за взаимно допълващи се. Изложената от теб хипотеза е логична и разбираема. Аз лично НЕ БИХ си купил ТОВА, поне не и докато не минат 15-20 г. от създаването на марката. Другото което ме притеснява (вкл. и при вече утвърдени марки) е масовата тенденция за занижаване на качеството на материалите - точно заради описаната от теб пазарна логика.
            Това пак не е обективна оценка, а робуване на марки. Дори и на Мерцедес им се случва да пуснат недоразумения на пазара и след това да изтеглят цели серии(първата А класа например). В инженерните науки важат принципите, че ако едно нещо е изработено да работи по един метод, то от него могат да се очакват еди какви си резултати, ако е произведено от еди какви си материали, може да се очаква еди каква си здравина и дълготрайност. Чудеса не стават и чертежите и изработката могат преди всикчо да развалят нещата, но не и да ги подобряват. Тези работи се знаят и са значително по-важни от емблемата. Бих предпочел неизвестна китайска кола от правилни материали, пред немска направена от погрешните. Случаят обаче не е от тези.
            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Виж тази обява (http://a301318.obiavi.portal.bg/smail.html).
              ,,Чисто нов" с ,,Двигател на Мерцедез"... кой каза, че не може да се продаде такова нещо... поне опити (и то добри) има
              Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
              „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
              LZ1EMS

Коментар

Виж тази обява (http://a301318.obiavi.portal.bg/smail.html).
                Не ми е ясно какво имаш предвид с тази обява. Най-евтиният Рекстън без ДДС е 50000 лева. Този е на 3 години и следователно го предлагат с най-малко 40% надолу като обявата стои втори месец. Не е ясно дали въобще е продаден или ако е продаден на каква цена е спазарен.
                Vitara 2.0 V6
                Honda CRV (Gen 1)
                ВАЗ 2131

Коментар

Аз бих си купил Sang Yong ,ама за 2/3хиляди лева,само защото си има клима и малко екстри.Иначе по добре да си карам НИВАта.Поне се доближава до ДЖИПовете.Има добра проходимост ,евтина е за подръжка и има по дълаг живот от Санг Цунг Мунг
                  ПП.Оставете човекът да си купи Корейското чудо,и после да пуска теми какво не става с него и как да се оправи
                  Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Девет страници вадите вода от девет кладенеца само и само да откажете някой да си купи Kyron. УжасТ някакъв!
                    Всеки има право да харчи парите си тъй както реши.
                    А ако не може все пак да реши, да ми купи яхта!

Коментар

Иначе по добре да си карам НИВАта.
                      Колкото и зле да са Санг, ВАЗ просто нямат равни. Да кажеш на някой, че колата му е по-зле от Нива си е чиста проба обида.
                      Vitara 2.0 V6
                      Honda CRV (Gen 1)
                      ВАЗ 2131

Коментар

понеже не искам да обидя никого доброволно си признавам.:
                        Моята НИВА е по-зла
                        - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                        - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Първоначално публикуван от ixeos Преглед на мнение
                          Колкото и зле да са Санг, ВАЗ просто нямат равни. Да кажеш на някой, че колата му е по-зле от Нива си е чиста проба обида.
                          Това категорично е така. Нивата е недостижима
                          Карам служебен КИТАЙСКИ LANDWIND който за 16 000 км не е дал и минимален дефект... ( ФАКТ) За същия пробег при същите условия Нива и Патриот се скъсаха от ремонти и сервизи. Корейското изчадие, вероятно е добро изпълнение на пъклена концепция. Някои корейци нямат много проблеми с качеството. Съдя по Деу Есперо и Хюндай Купе... Фактите са такива... Никакви симпатии към азиатците.
                          Коментирам визията, клиренса и неджипавостта на КyrON.
                          Останалото времето ще покаже.
                          Не мисля, че е по некачествено от Нивата, но за разлика от нея това струва едни пари. За разлика от Каптивата това, кой знае защо има бавни
                          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от ixeos Преглед на мнение
                            Не ми е ясно какво имаш предвид с тази обява. Най-евтиният Рекстън без ДДС е 50000 лева. Този е на 3 години и следователно го предлагат с най-малко 40% надолу като обявата стои втори месец. Не е ясно дали въобще е продаден или ако е продаден на каква цена е спазарен.
                            Колега, ясно е какво имам предвид - непродаваем! Но виж човека опитва и то за не малка сума... Впечатлих се и от алогизма ,,чисто нов"... само на 50 000 km.
                            Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                            „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                            LZ1EMS

Коментар

Колега, ясно е какво имам предвид - непродаваем!
                              Не хванах иронията, помислих си, че се опитваш да ме убедиш, че се продават с примера, който си дал. Не съм съгласен, обаче, че е непродаваем, всичко е продаваемо зависи само колко му се иска. Непродаваемо може да бъде само Actyon с десен волан!

понеже не искам да обидя никого доброволно си признавам.:
                              Моята НИВА е по-зла
                              А, не така лесно. Нивата, която трябваше да карам до скоро беше много по-зла от твоята, за Санг да не говорим. Все пак рядко се среща кола, която хвърля масло точно върху колекторните тръби и изпаренията влизат в купето като караш с повече от 10 км/ч. Какво нещо кисело мляко изядох. Чувал съм, че помага срещу радиация, та си помислих, че ще ми помогне от токсичните изгорели масла. Че на ВАЗ няма вариант да затвориш притока на въздух към купето и да отвориш прозореца, за да не влизат газове от двигателя ...
                              Vitara 2.0 V6
                              Honda CRV (Gen 1)
                              ВАЗ 2131

Коментар

Някой карал ли е Рекстон на 20години
                                Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X