със риск да има повторение понеже несъм чел цялата тема, ето един линк от в-к Стандарт
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Продължение на темата LANDWIND,китайската сила
Свий
X
-
Краси, виж линка, който изпратих преди няколко дена. Ето какво е станало според мене – китайците до 1-2 години ще закусят с 5-10% от европейския пазар, че и ще питат за десерт. Ами като продават джип на цената на малкия среден клас – така е! Аз лично се поразходих из нета за разни краштест сайтове и познай какво – в много от тях липсва снимков и видео материал за доста от реномираните марки… само некви статистики, точки, звездички, които говорят нещo само на написалите ги, ама фото – not available… Very interesting бих казал аз… Освен това ако видим краштестовете на 99% от автопарка в България няма да се качим на кола доживот... Вчера гледах по телевизията една катастрофа на нексия с тир - мислиш ли че най-сигурния автомобил в света, който и да е той, ще изглежда по различно от нексията,а?
Коментар
-
Въпрос
Днес ми попадна някаква реклама на LANDWIND, и ми направи впечатление следния тект " МАКСИМАЛЕН НАКЛОН
НА ИЗКАЧВАНЕ : ПО-ГОЛЯМ ИЛИ РАВЕН НА 60% "
Просто не съм сигурен че съм разбрал правилно, но това дали означава, че колата може да върви ветрикално на горе ( като Хариер ). Все пак 100% е по-голямо от 60%.Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
NULLA TENACI INVIA EST VIA
Коментар
-
Наклон
Според мен 60% наклон означава на всеки 100 метра, 60 промяна във вертикална посока. Т.е. 60% наклон е равен на ъгъл от 37градуса, а 70% наклон е равен на 44 градуса.
Може и да греша
. забравил съм тригонометрията.
Доколкото за колата нищо не казвам, защото не съм я виждал на живо даже. Наблюдението ми е върху ракламната им страницаКолкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
NULLA TENACI INVIA EST VIA
Коментар
-
както се казва в една реклама, "важен е градусът"
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Не е така. % когато става дума за наклон става дума за метрите(числото) на което се издигаш вертикално нагоре за 100 метра (единици) хоризонтална проекция на пътя. Ако искате да сметнете в градуси: 60% е всъщност тангенса в триъгълника който се получава, т.е. acrtan(аркустангенс) = 30,96 градуса
│
│
│
│_________________
за случая - хоризонталния катет 100 единици
верткалния 60 единици
хипотенузата не можах да я начертая - представете си я
и ето го правоъгълния триъгълник и оттам tan=0,6
това е, който не е учил.........УАЗ 452АЭ 1975г.
Коментар
-
Доколкото знам, в Холандия, където е централния дистрибутор за Западна Европа продажбите вървят повече от добре. Вносителят там е вносител и на Нисан, а също така и виден оф-роуд пилот в региона. Щом си е сложил главата в торбата...Първоначално публикуван от Софианиткачудя се в кои страни е пазара на китайските марки автомобили ?
и дали глезения европеец е склонен да сложи една въпросителна на сигурността си
Коментар
-
Не искам да прозвучи, като реклама но онзи ден бях при мои познати, вносители на корейски авточасти, имат хубав сервиз на бул. Европа с/у Нестле. В момента има внесени няколко корейски джипа ( Hunday Tucson, Hunday Teracan, Kia Sorento, Ssang Yong)на по 2,3 години с цени от 30 до 40 000лв все още в гаранция.
Коментар
-
Лендуинд, китайската джипка номер "едно"
Хора, гледайки този клип: Landwind crashtest
стигам до извода, че дори моя Форд Ескорт (с който странично се бухнах в едно дърво с 90км/ч) е много по-сигурна кола. Вярвайте ми - форда все още е в движение, а единственото, което на мен ми има е една драскотина на лявата ръка (от тъпите стъкла секюрит) и убеждението никога да не карам по мокро-заснежен път с повече от 50...
Коментар
-
с цялото ми уважение , колеги , ама кой от вас се заблуждава ,ч е кара бесопасен джип ?по дискавъри гледах(избираха МПС за брониране) как един range rover(много харесвам тази марка) , на писта с 80км/h при рязко изпреварване се превърна в търкаляща се топка и като спря представляваше кучина отломки
! всичките ми заблуди за безопасен джип се изпариха ! кой от джиповете които стават за гората е по-безопасен!
PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
0899187766
Коментар
-
След направения crash test на Landwing (Jiangling) от ADAC в Германия се оказало, че този SUV е дал един от най-лошите резултати от 20тина години насам. Това е и джипа, който отваря пътя на китайците към Европа
със скорост 64км/ч при челен удар с нещо не много грандиозно насреща, двутоният SUV направо се разпаднал по начин не даващ шанс за оцеляване на хоратаhttp://www.adac.de/Tests/Crash_Tests/ji ... D=8645%230
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар