Първоначално публикуван от Volk
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Продължение на темата LANDWIND,китайската сила
Свий
X
-
не вече, а отдавна , от десетина години. както и модификации на вранглер. преди време в сервиза ми дойде едно китайско чероки и доста обстойно го огледах. беше си абсолютно грамотно направено. разликата беше само в мотора - 2.5, карбуратор, нещо рядко срещано напоследък. а иначе проблема не е в китайските стоки, а в двойния стандарт. тука 70 % от стоките са китайски, но с много добро качество и вече въобще не гледам кой е производителя. например инструментите с които работя са craftsman - ам. фирма на над 100 год. преди време видях че някои неща са китайски и оттогава се опитвам да ги счупя. да, ама не. преди да стигнат до мене си минават нужните проверки. та така и за джипа- за да излезе на пазара е минал през всички възможни тестове, и то вероятно успешно. трябва само време. въпроса не е само в цената. ока-та, като е под $4000, защо не е заляла пазарите. щото не отговарая на нито един стандарт - пасивна,активна безопасност, емисии итн. а китайския джип ако стане на цена под $18000 (цената на 2006 blazer) ще се замисля и аз
Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related
-
Ако искате погледнете и този сайт:www.jmclandwind.nlПървоначално публикуван от СтефанХи-хи! Обаче касетофоните и видеокамерите ги правят не китайци а японски роботи. Затова и стават. А в Турция "правят" и Ф-16, и кво? Събират ги от чарковете които идват в съндъци от щатите почти сглобени. Хубаво, обаче на американските пилоти, които служат в турско е забранено да летят на турските Ф-16. Па не виждам и нищо хубаво в турските рена, през две къщи един има сервиз, все рена прави. Нито в турските автобуси "мерцедес". С много кавички.
Като не вярвате, идете ей там:
http://wwwboards.auto.ru/uaz/
и там:
http://wwwboards.auto.ru/4х4/
пуснете търсачката, и четете. Там ходиха да ги гледат. Обяснявам популярно: никой в тоя форум не може да каже толкова много толкова лоши неща за УАЗа, колкото ония хора. За колата и завода. Аргументирано, не кръчмарски. Е, УАЗа е блясък в сравнение с китаеца! Който не е дори и конструктор за големи деца. И няма нито части, нито сервиз.Не си правя живота по сложен отколкото трябва!
Ландуинда е супер Джип!
Коментар
-
Абе Стефане ,не го ли разбра че ,колегата от Габрово е най -вероятно от фирмата вносител .Интересно ако си го купя: до Габрово за смяна на масло ли ще ходя.А частите колко време ще ги чакаме. Даите тестовите които е покрила тази кола.VW-TOUAREG V6,3.0 TDI:oops:
Коментар
-
В Габрово за масло??? Че то ей го де е, до там може и да стигнеш. Чувал съм че до пекинско е към 20 часа с ероплана, де да знам дали сервиза е като на хъмвитата. И тях така ги карат за смяна на мъзгата. Е, ако отдолу не гърмят некви партизани.
Аз не разбирам от търговия. Но даже аз знам че не си струва да откриваш бакалница в гаража си, ако съседния гараж е бакалница отдавна. Особено ако няма да имаш работно време, а само от дъжд на вятър ще продаваш недоядени кокали. Вместо да се правят на бизнесмени да бяха отишли да орат дядовите си ниви. Нямам повод да им вляза в положението.
Коментар
-
Стефчо, до Пекин е 9 часа, а не 20, освен ако не слагаш висенето на Шереметиево, щото твоите руски братя са много организирани. Между другото не ползват Уазки за багажа, явно не ги харесват много.Първоначално публикуван от СтефанВ Габрово за масло??? Че то ей го де е, до там може и да стигнеш. Чувал съм че до пекинско е към 20 часа с ероплана, де да знам дали сервиза е като на хъмвитата. И тях така ги карат за смяна на мъзгата. Е, ако отдолу не гърмят некви партизани.
Аз не разбирам от търговия. Но даже аз знам че не си струва да откриваш бакалница в гаража си, ако съседния гараж е бакалница отдавна. Особено ако няма да имаш работно време, а само от дъжд на вятър ще продаваш недоядени кокали. Вместо да се правят на бизнесмени да бяха отишли да орат дядовите си ниви. Нямам повод да им вляза в положението.Не си правя живота по сложен отколкото трябва!
Ландуинда е супер Джип!
Коментар
-
Света става все по-малък, 9 часа ...
))
Не, аз нямам шансове да стигна до там и за 2 седмици през Шереметиево. Там върлува Едичка, той е поне 50 кила по-хубав от мене, и понеже никога не сме се виждали на живо, не смея и да мисля колко цистерни бира такова ...
))
Че кой товари самолети с микротонажен транспорт? С УАЗовете там обикалят защитения периметър с пушки и кучета. Сигурно на всички летища по света техните си УАЗове правят това, кво друго да вършат?
Мани че се размечтах. Някой да иска да ме прати в командировка в Русия? Никога не съм бил там, Съюза беше друга страна.
Коментар
-
-
м/у другото на Шереметиево има доста МПС-та 4х4 , но нито едно не е УАЗ!относно кръчмарските коментари - Стефане отиди и виж - хората работят без да си чешат езиците , а относно качеството извинявайте ама искаме хем да е без пари хем да е качествено !?! утрепваме се да купуваме боклуците от цял свят , апък Китайците са ни виновни !ако знаете къде са стигнали - срещу тях да бягаме пак никога няма да ги стигнем! Аvtomaн , относно висенето в Москва , колега има Австрийски авиолинии и луфтханза!щом си тръгнал на там , не жали 60-70 евро!забрави Аерофлот! сега отивам да си измия ръцете щото бях се зарекъл думите Москва , Шереметиево и Аерофлот да не ги казвам(пиша)
PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
0899187766
Коментар
-
А бе хора не разбрахте ли , че новите китайски джипове са тайното оръжие на тамошната компария за ограничаване броя на населението- качваш се барабар с цялото си семейство , излизаш някъде на пикник или на гости , обаче срещу теб се е засилилнякой с друг такъв джип - с огромна скорост /50-60 км/ч /-и бум-тряс - с тия кофти спирачки и никаква пасивна безопасност - айде-е-е-е отиде!!!
Но за да са сигурни,че тоя способ действа първо ги внасят в Европа , за да видят ефекта и тогава - давай ще ги размножат в Китай , че после и в Индия - и те имали демографски проблеми с увеличаването на населението- с техните Марути-Сузуки не могли да се изтрепят достатъчно!!!
Коментар
-
yaro, бог да те поживи за безценната информация!!!! що ли не съм изненадан? е сега се връщам от магазина, отказах го, а продавачката вика: ми що се отказвате бе господине? а аз гордо отговарям: ми vii интирнет нямате ли....
майтап де...
Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related
Коментар
-
Вярно, че не е но това е: "Експертите от ADAC са единодушни, че Landwind е показал най-лошите резултати в 20-годишната история на тестовете"Първоначално публикуван от LJ73
з пък съм гледал краш тестове на руски коли... единствено Волгата що-годе става... Нивата се беше прекършила през средата на купето...
така, че това не е голям показател...
все пак там се тестват и руски автомобили, аз наскоро гледах краш тест на жигула през 80-та година с 64 км. /ч изглеждаше по същия начин но все пак е преди 25 години, а Лендуинда е производство 2005-а, такаче незнам докаде са стигнали китайците но останалия свят от там се връщат ( поне за автомобилостроенето )no signature no problems
Коментар
-
Re: Продължение на темата LANDWIND,китайската сила
Казват, че сигурността е най-скъпото нещо, обаче се изплащало...Първоначално публикуван от avtomanМного ми е интересно, какво мислите за този SUV, ама сериозно?
Почвам да се навивам за него. Много екстри, хубав мотор, горе , долу проходим за моите нужди.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар