Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Продължение на темата LANDWIND,китайската сила

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

за 40 000 лв ще си вземеш Фронтера /оригинала на китайския/ на не повече от 2 години... а за 50 000 може да вземеш нов корейски с всички екстри...

но от друга страна, не е лошо някой да тества китаеца
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

От едно яйце не става и омлет и пиле!
      за бизнес - Форд
      за гората - УАЗ
      за гаджета - .....

Коментар

Първоначално публикуван от Volk
        От едно яйце не става и омлет и пиле!
        за бизнес - Форд
        за гората - УАЗ
        за гаджета - .....
        за какъв бизнес е Форд-а /за недвижими имоти? /

колко автомОбила трябва да имам /поне за основните изброени по-горе дейности/?
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Ако имаш бизнес ще имаш колкото ти трябват...
          Не цената и марката са най-важните, а това да ти е полезно в конкретните условия! Ти виждал ли си SUV с кал по покрива и издран от клони? Нали е универсален?

Коментар

Ако имаш бизнес ще имаш колкото ти трябват...
            Не цената и марката са най-важните, а това да ти е полезно в конкретните условия! Ти виждал ли си SUV с кал по покрива и издран от клони? Нали е универсален?
            явно ми е слаб бизнеса, трябват ми още коли - за слънчево, за дъждовно, за семейно, за...

майтапа настрана... ако имах фотоапарат в събота, сега щях да ти покажа лека кола с кал по покрива и т.н. след като я измих, събрах една кофа кал от улицата...

Карам каквото имам и където ми се наложи /както и всички нормални хора/...

да се върнем на темата... Ландуинда /егати името!/ има сериозна конкуренция в лицето на Опел Фронтера

2003г, на 15хкм за около 35 бона!

Коментар

Има конкуренция и в лицето на Сузуки Витара,Nissan xtrail и още кво ли не.
              VW-TOUAREG V6,3.0 TDI:oops:

Коментар

Първоначално публикуван от inox
                в началото стана въпрос, че въпросния китайски а-л си е чиста Фронтера...

Кола без конкуренция е само УАЗ-ката във всяка своя възраст!

Коментар

По време на виетнамската война американците са хвърляли от самолети гигантски презервативи за да създадат комплекс за малоценност у виетнамците!
                  Като става въпрос за "китайската сила" се сещам за това!

Коментар

Първоначално публикуван от LJ73
                    Първоначално публикуван от inox
                    в началото стана въпрос, че въпросния китайски а-л си е чиста Фронтера...

Кола без конкуренция е само УАЗ-ката във всяка своя възраст!
                    Уважаеми колеги, в рамките на добрия тон, уважавайки всяко ваше мнение, не мислите ли, че говорите прекалено самоуверено, като футболни запалянковци. Все пак ние не сме го виждали. Аз се занимавам с аудио и видео техника и съм се убедил, че китайците много си вдигнаха качеството. Това е станало приоритет на правителството. Не говоря за най-евтините стоки без ясна марка и произход. Всеки се аргументира- с това , че е китайски. Струва ми се , не е достатъчно, щото ладата е руска, без да обиждам никой от колегите. Трябва да имате техническо оправдание, за да сте сигурни.
                    Все пак това е защитило всички евротестове и капризи на западнярите, ние сме по-умни, може би от тях. Ами 90% от вноса на щатите е от Китай, това е факт. Не е необходимо да спорим, само разсъждаваме......
                    Не си правя живота по сложен отколкото трябва!
                    Ландуинда е супер Джип!

Коментар

Ще ги защити защото цялата китайска индустрия е създадена от западняците от желанието им да могат мнооого да пазаруват и да се върнат при жените си с огромните торби китайски боклуци!

Коментар

Ще ги защити защото цялата китайска индустрия е създадена от западняците от желанието им да могат мнооого да пазаруват и да се върнат при жените си с огромните торби китайски боклуци!
                        Е , преди 10 години това мнение се ширеше и за турската стока, но сега и Исузу и Рено си праааааавят автобуси и колици и пей сърце. На мен не ми се робува вече на марката. Западнярите отдавна търсят нещо на далавера, и те пообедняха и зор вързват двата края, нали ги видях на златните преди два дни.
                        Ландуинда е супер Джип!

Коментар

Мисля, че трябва да сме обективни в качествата на нещо, само ако го видим и пипнем. Аз лично ще чакам да видя на живо такъв китайски джип за да дам някакво мнение

Да не говорим, че Мерцедес, например, прави коли и в Турция и в Китай. Произхода на нещо не го прави автоматично боклук или нещо велико.
                          Нима няма скъпи аудита и мерцедеси (НЕМСКО!!!), които да не са с дефекти или некачествени материали. Не трябва ли също да стискам палци да намеря Уаз или Нива произведени в сряда, щото тогава има шанс някой в завода да е отишъл на работа що-годе трезвен.

Да се върнем на Китай - мисля че видяхме какво направиха при комуникациите. Всичко се прави там. Новите стоки са некачествени защото фирмата под чиято шапка се прави даден продукт, независимо в коя част на света, е заложила по-кратък жизнен цикъл умишлено. Все пак трябва да се продава повече независимо дали е Ауди, Лада, или нещо дето се казва ХоШиМин-ела-ме-ритни и е правен в Китай,Виетнам или Тамбукту. Има си глобални, континентални и държавни изисквания и ако нещо ги покрие, значе може да става.
                          Дори и най-големите производители дават 3 години гаранция, щото си знаят после какво ще стане.
                          Хората карат Уазки, защото поддръжката им е евтина, а не защото са вечни и могат да намерят евтини части. Като ни наводнят китайските коли също ще казваме, че са евтини, щото ще им е евтина и поддръжката.

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4
                            Мисля, че трябва да сме обективни в качествата на нещо, само ако го видим и пипнем. Аз лично ще чакам да видя на живо такъв китайски джип за да дам някакво мнение

Да не говорим, че Мерцедес, например, прави коли и в Турция и в Китай. Произхода на нещо не го прави автоматично боклук или нещо велико.
                            Нима няма скъпи аудита и мерцедеси (НЕМСКО!!!), които да не са с дефекти или некачествени материали. Не трябва ли също да стискам палци да намеря Уаз или Нива произведени в сряда, щото тогава има шанс някой в завода да е отишъл на работа що-годе трезвен.

Да се върнем на Китай - мисля че видяхме какво направиха при комуникациите. Всичко се прави там. Новите стоки са некачествени защото фирмата под чиято шапка се прави даден продукт, независимо в коя част на света, е заложила по-кратък жизнен цикъл умишлено. Все пак трябва да се продава повече независимо дали е Ауди, Лада, или нещо дето се казва ХоШиМин-ела-ме-ритни и е правен в Китай,Виетнам или Тамбукту. Има си глобални, континентални и държавни изисквания и ако нещо ги покрие, значе може да става.
                            Дори и най-големите производители дават 3 години гаранция, щото си знаят после какво ще стане.
                            Хората карат Уазки, защото поддръжката им е евтина, а не защото са вечни и могат да намерят евтини части. Като ни наводнят китайските коли също ще казваме, че са евтини, щото ще им е евтина и поддръжката.
                            Аз вече отдавна не съм толкова краен по отношение на произхода на една стока, защото светът е станал наистина едно малко село, в което всеки идва, поръчва, дава ишлемета и т.н. Все си купувам тревнвнски тенески, а те са с турско трико. Наште шивачки да не са по добри от турските или от китайските. Какво значи - изберете Българското, като няма вловжени български материали , че дори и ноу хау нямаме за повечето продукти. напр. В хранителното производство сме кръгла нула, не отговаряме на никакви стандарти. не знам как не сме умряли досега. Но винаги трябва да сме внимателни по отношение качество цена, защото китайците започват много яко да напипват баланса , че чак тръпки ме побиват. Хората пазаруват ... огледайте се....
                            Ландуинда е супер Джип!

Коментар

Скоро имаше едно ново Чероки, което познат се опитваше да продаде и въпреки че беше супер лукс, всеки бягаше от него понеже било китайско! И тях ли ги правят вече там?

Коментар

Хи-хи! Обаче касетофоните и видеокамерите ги правят не китайци а японски роботи. Затова и стават. А в Турция "правят" и Ф-16, и кво? Събират ги от чарковете които идват в съндъци от щатите почти сглобени. Хубаво, обаче на американските пилоти, които служат в турско е забранено да летят на турските Ф-16. Па не виждам и нищо хубаво в турските рена, през две къщи един има сервиз, все рена прави. Нито в турските автобуси "мерцедес". С много кавички.
                                Като не вярвате, идете ей там:
                                http://wwwboards.auto.ru/uaz/
                                и там:
                                http://wwwboards.auto.ru/4х4/
                                пуснете търсачката, и четете. Там ходиха да ги гледат. Обяснявам популярно: никой в тоя форум не може да каже толкова много толкова лоши неща за УАЗа, колкото ония хора. За колата и завода. Аргументирано, не кръчмарски. Е, УАЗа е блясък в сравнение с китаеца! Който не е дори и конструктор за големи деца. И няма нито части, нито сервиз.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X