Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още едно пълно преобразяване на ГАЗ 69

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Още едно пълно преобразяване на ГАЗ 69

Поздравления!!!
    Просто е уникална!
    Hyundai TERRACAN 2003 2.9 CRDi 150 автомат
    VW T4 Multivan 1993 2.4D AAB

Коментар

Здравейте колеги , искам да благодаря на всички които оценят труда който положихме през последните три месеца за да може едно ръждиво желязо да започне нов живот. Вчера и днес започнаха изпитанията , и естествено и проблемите , на първо четене установих че с хидравликата която монтирах / руска е / не мога да го вкарам в пътя . Над 50км.в час тръгва или наляво,или надясно средно положение няма,освен това волана е тежък дори и в движение . Дайте съвет дали да не я сменя с такава от БМВ 5 . Проблем №2- предните ресьори са с 13 листа а задните с по 14 , разбрах че трябва да са 9 отпред и 11 отзад обаче не знам кои листи да извадя и кои да оставя. Моля помагайте. Излязоха и десетина други проблемчета за които ще пробвам да ги реша без външна помощ.А най голямата веселба стана днес след обед като реших да вдигна 100 км. фланеца на водната помпа се скъса и.....перката в радитора / чисто нов беше / . В момента пийвам ракийка и страдам. ХАЙДЕ НАЗДРАВЕ .
      Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
      Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Най-доволна беше жена ми докато ме дърпаше с Тойотата,злорадстваше,че най-сетне ще мирясам и ще се прибера в къщи да свърша някоя работа по двора.
        Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
        Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнение
          Най-доволна беше жена ми докато ме дърпаше с Тойотата,злорадстваше,че най-сетне ще мирясам и ще се прибера в къщи да свърша някоя работа по двора.
          Браво колега много е яко возилото
          КИА "SPORTAGE"2000 16V
          КАЛОЯН ТРИФОНОВ

Коментар

Поздравления за прекрасната ГАЗка, с нетърпение очакваме следващия ваш проект.

Ало модераторите къде сте, има толкова хубави ГАЗки и проекти пък в ''Систематизирана информация'' все още няма нищо. Тези машини трябва да останат и за следващите пооления.
            "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Браво за машинката!

За ресьорите виж дали неяма еднакви на дължина листова (подлагани еднакво дълги). Иначе трябва да погледнеш от някоя...

А хидравликата коя е нали има няколко руски- беларуска, ZF?
              При по висока скорост играят много важна роля накрайниците на щангите и стегнатостта с шенкелите.
              Да няма някъкъв проблем в системата, пти тежък волан...

Жалко за радятора .

Какъв разход дава и как върви?
              Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Всички листи са с различна дължина, подредени са мераклийската. Ресьора изглежда като оригинален, освен да почна да ги вадя през един пък каквото стане.Относно хидравликата мога да кажа само че е руска . Сега като се замисля може би имаш право че може да има нещо стегнато . Някой може ли да обясни как да накарам волана да се връща в изходно положение, къде е разковничето ? Иначе радиатора става само за вторични.

Коментар

Доколкото знам това става с реглаж на предницата,трябваше май колелата да са малко събрани отпред
                  Абе там където отдеш да регулираш знаят
                  успех
                  няма начин да няма начин
                  http://album.bg/offroad_
                  0878 613 163

Коментар

Някой може ли да обясни как да накарам волана да се връща в изходно положение, къде е разковничето ?

На някои от моделите на хидравила това не можеше да стане. Нямат така наречената обратна връзка.
                    Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Прилича ми на Ролс ройс Фантом Поздравления за това, което сте направили много радва.Не секи може да прероди тази железария. Успех и за напред
                      Make a Wish!

Two parts: Sometimes Losse/Sometimes Win

Коментар

Поздравление за проекта ,получило се е уникална джипка.
                        Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

Сега като се замисля може би имаш право че може да има нещо стегнато .
                          Когато е стегнато при висока скорост не бие волана и колелата.
                          А трябва да е прекалено много стегнато за да повлияе на хидравликата...
                          Щангата от кутуята до хебела на моста права ли е?
                          Да неби нещо помпата да е с по малка шайба и да не и стига дебит за да ти е тежка, знам ли
                          Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Щангата е подкривена в " Z образна " форма , защото иначе щеше да опира в шасито но не вярвам това да е проблема . Шайбата би трябвало да е по малка за да прави повече обороти, обаче тя е достатъчно малка и не виждам начин да се намали още. Изглежда че цялата хидравлика е сгрешена по рождение. Още малко ще я помъча , и преминавам към план Б - смяна с някаква друга. Най неприятното е че тази пасна идеално " като на свинче звънче " , а с всяка друга ще се наложи да влизам в нов сериал.

Коментар

В Уазбуката има доста писано за руските хидравлики и по спомен мога да ти кажа, че на някои модели са им скапани маркучите за високо налягане и се надуват. От там идва и "сеенето" по пътя. Смени маркуча за високото налягане( поръчай си го където правят такива маркучи).
                              А за връщането на волана- сходимост( може да си я направиш и с рулетката виж книгите) и кастор( провери си шенкелите).
                              Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Щангата е подкривена в " Z образна " форма , защото иначе щеше да опира в шасито но не вярвам това да е проблема . Шайбата би трябвало да е по малка за да прави повече обороти, обаче тя е достатъчно малка и не виждам начин да се намали още. Изглежда че цялата хидравлика е сгрешена по рождение. Още малко ще я помъча , и преминавам към план Б - смяна с някаква друга. Най неприятното е че тази пасна идеално " като на свинче звънче " , а с всяка друга ще се наложи да влизам в нов сериал.
                                На 99% съм сигорен,че ''сеенето''идва от щангата която сте изкривили на Z.Иначе успех с проекта.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X