Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Още едно пълно преобразяване на ГАЗ 69
Свий
X
-
От: Още едно пълно преобразяване на ГАЗ 69
Ето един клип от състезанието http://vbox7.com/play:b19e0d21Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.
Коментар
-
За съжаление клипа от състезанието явно не можа да се качи , може би не е достатъчно конвертиран защото е доста голям . Утре ще поправя грешката.Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.
Коментар
-
Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Коментар
-
ЧЕСТИТА КОЛЕДА на всички колеги , нека да сме здрави , другото все някак ще се нареди.Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Коментар
-
Преди десетина дни ходих до Израел да посетя светите места. Видях къде се е родил ХРИСТОС , и мястото където е бил разпънат на Кръста , магията е невероятна. Пожелавам на всички да видят тези места , и тази страна. Иначе навсякъде около пет лентовите аутобани , има места за яко каране - пясъци , дюни , камънаци ,и много готини голи баири . Липсва само калчица , за сметка на това прахоляк на едро. Изпробвах най-разпространеното 4х4 в пустинята марката е " Проклета КАМИЛА " . Едни много приятни момчета /БЕДУИНИ/ те качват безплатно на пустинния кораб
, обаче "жална ти майка " когато решиш да слизаш
, не подбират валутата. Хайде НАЗДРАВЕ , и със ЗДРАВЕ.

Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Коментар
-
Коментар
-
Много се радвам че ти харесва . Този двигател чудесно пасва на ГАЗката , но за съжаление не и на моя стил на каране защото имам една друга бегачка с 350к.с. под капака , и винаги я сравнявам с нея. Искам да кажа , че "колкото повече , толкова повече" има нужда.Първоначално публикуван от luubo Преглед на мнениеКолега много върви тази Газ-ка, страхотна е.
Явно този двигател пасва чудесно на твоя стил каране
Успех!
Коментар
-
Знам ли , ако успея да изкарам двигателя на "СААБ"а... като нищо.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар