Обява

Свий
Няма добавени обяви.

малко въпроси

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: малко въпроси

Първоначално публикуван от Rocco Преглед на мнение
    Клапана е към бобината,резервоара е чистен,но явно не достатъчно.Днес продължавам с борбата
    Точно тук търси проблема - оборотомера е вързан с бубината и горивото ти в случая също!!!!

Коментар

Колега Petroffbg,това което казваш е 100% вярно,но аз съм с чисто нова бензинова помпа и на мен ми дойде това на ум-или пък съм попаднал на менте помпа.Пръта,който бута палеца на помпата и той е нов,бакелита също,но проблема си остава.Резертувара е чист,няма разжди и други боклуци.Като демонтирах и сравних новата сонда е с 4см по-къса от старата оригинала сонда,затова си монтирах и старата сонда.Отивам пак да се боря,сега ще мъча делкото.

Коментар

Открих от къде итдват проблемите.Неработещия обортомер-проблема беше от грешна бобина.Така наречените майстори,който слагаха инсталацията са поставили обикновенна бобина,аз си мислех,че нямат разлика да ама не.Сега обортомера работи нормално.Проблема с придърпването го реших като махнах финната цедка в карбуратора,там където влиза маркуча за бензина.С времето е устаряла и при налягането на помпата се свива и спира притока на гориво.Сега карам без нея,като сложих финен филтър преди бензиновата помпа,така сичко си дойде на място.Благодаря за съветите

Коментар

Открих от къде итдват проблемите.Неработещия обортомер-проблема беше от грешна бобина.Така наречените майстори,който слагаха инсталацията са поставили обикновенна бобина,аз си мислех,че нямат разлика да ама не.Сега обортомера работи нормално.Проблема с придърпването го реших като махнах финната цедка в карбуратора,там където влиза маркуча за бензина.С времето е устаряла и при налягането на помпата се свива и спира притока на гориво.Сега карам без нея,като сложих финен филтър преди бензиновата помпа,така сичко си дойде на място.Благодаря за съветите
          Ааа виж,добре че си се сетил какво са ти бъзикали "майсторите"-щом си с комутатор и датчик на Хол ти трябва нискоомна бобина.С обикновенната Б-117А-/Жигулска/ нещата не се получават.

Коментар

Сложи си още един филтър преди него. И един си вози в багажника. Ръждата ще продължи да извира.

Коментар

Или да се измие резервоара добре. Един филтър не помага - проверено е.
              Александър

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X