Обява

Свий
Няма добавени обяви.

светка едно жълто моторче (извинете за невежеството)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: светка едно жълто моторче (извинете за невежеството)

Първоначално публикуван от Avcho Преглед на мнение
    Моно инжекцион ли е?

Да, такава е, но сега вече не свети. Оставих колата на един познат да и сменя съединителя и му бях споменал за тази лампа и когато ми я върна на следващия ден видях че вече не свети. За съжаление незнам какво е направил но когато го видя ще го питам.
    O898595418 - Митко

Коментар

Първоначално публикуван от nbaplayer Преглед на мнение
      Да, такава е, но сега вече не свети. Оставих колата на един познат да и сменя съединителя и му бях споменал за тази лампа и когато ми я върна на следващия ден видях че вече не свети. За съжаление незнам какво е направил но когато го видя ще го питам.
      Е може ли

Нали форумите са за това? Ако никой не пише нищо ценно и полезно, няма да ги има.

Питай, и сподели, моля. Така следващия със същите симптоми (които май са чести) ще има поне отправна точка, вместо и той да пита отново.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Е може ли

Нали форумите са за това? Ако никой не пише нищо ценно и полезно, няма да ги има.

Питай, и сподели, моля. Така следващия със същите симптоми (които май са чести) ще има поне отправна точка, вместо и той да пита отново.

Е то е ясно че когато разбера, ще го публикувам тук. Имам съмнение, че ако се разкачи акумулатора за 1 час, ще спре да свети. Този номер деиства на доста автомобили да се чистят грешките на компютъра. Може някои колега да пробва и да сподели дали има ефект.

O898595418 - Митко

Коментар

И за пет минути да разкачиш акумолатора ще спре да свети ако е отстранен проблема. Иначе пак си светва. Питай за повредата.
          Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Първоначално публикуван от nbaplayer Преглед на мнение
            От 2-3 месеца и при мен започна да свети CHECK ENGINE-а и си свети постоянно. Колата се кара само на бензин и няма монтирано газово. Някои има ли идея защо свети тази лампа?
            не е лошо да си провериш ламбда сондата

Коментар

Като се сменя съединител, се откачат доста работи, а после се закачат пак. Ако е било от лоша връзка, може и проблемът да е решен.

За да се смени съединител в Нива или се вдига двигател, или се свалят кардани, РК и СК. Ясно е какви датчици има и в двата случая.

Коментар

От някъде ми попадна Инструкция за експлоатация на ВАЗ 21213 и 21214.ТАм е описано подробно за проверка на грешките.Ако някой иска да му я пратя да пише на ЛС
                Радослав Йончев

Коментар

Първоначално публикуван от Avcho Преглед на мнение
                  От някъде ми попадна Инструкция за експлоатация на ВАЗ 21213 и 21214.ТАм е описано подробно за проверка на грешките.Ако някой иска да му я пратя да пише на ЛС
                  Не се прави на улав, ами я качвай тук.

Коментар

Файла е компресиран и е 104МБ.
                    Радослав Йончев

Коментар

А де? Дай го през някой файлов сървиз, да видим има ли смисъл да го ковна тук

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                        А де? Дай го през някой файлов сървиз, да видим има ли смисъл да го ковна тук

Даже ако е възможно да качиш само наи-важното
                        O898595418 - Митко

Коментар

Ето го линка.Тегли народе!
                          http://tranz.it/load.php?id=iT3rlBNtTfVKKXgi402406
                          Радослав Йончев

Коментар

Може ли да качите файла някъде другаде, защото линка е невалилден
                            Например : dox.bg, megaupload.com
                            Александър

Коментар

Мултимедийни каталози качени от TRAPERA ги има отдавна тук:
                              http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=11903
                              Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Пробвайте пак:
                                http://dox.bg/files/dw?a=817f45d6cb
                                Радослав Йончев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X