Обява

Свий
Няма добавени обяви.

светка едно жълто моторче (извинете за невежеството)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• светка едно жълто моторче (извинете за невежеството)

Здравейте на всички дето четете тая тема...
    нещо ми светна това дет прилича на моторче и аз понеже съм невежа незнам ко да прайкам.....(идеите с сервиза са ми ясни ).......ако някой има идеиики дет да пробвам да ми помогне малко .....пък знаи ли човек може некой ден и аз да помогна с нещо (финансии строителство и ко ли не ).......
    Благодаря Ви предварително.

До: светка едно жълто моторче (извинете за невежеството)

Светнало е вездвсъщото CHECK ENGINE. Някой трябва да ти прочете грешката. Някои ВАЗ-ове така си ги и карат, поне 2-ма от моите познати.

За къде и кой-колегите да кажат.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

На газ ли я караш?

Коментар

Карай,не бой се... Чарковете са стотинки!
        Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

От 2-3 месеца и при мен започна да свети CHECK ENGINE-а и си свети постоянно. Колата се кара само на бензин и няма монтирано газово. Някои има ли идея защо свети тази лампа?
          O898595418 - Митко

Коментар

Първоначално публикуван от nbaplayer Преглед на мнение
            От 2-3 месеца и при мен започна да свети CHECK ENGINE-а и си свети постоянно. Колата се кара само на бензин и няма монтирано газово. Някои има ли идея защо свети тази лампа?
            Понякога си свети щото така си е решило.
            Имаш 2 изхода:
            1. Някой да прочете и да ти каже грешката
            2. Ако вървеж, разход, динамика са си същите - да си караш така. Ако лампата те дразни - може да махнеш крушката
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Свети, защото нещо не е в ред. Може да е дребно, може и да те остави насред път. Както колегите казаха - да се включи на компютър и да си каже.

Коментар

Всичко си е наред с колата- мощност, разход, запалване .... Не мисля че отстраняването на крушката е решение. В близките дни трябва да ходя в сервиза да сменям съединител ( 3ти в рамките на 18к километра) и ще ги накарам да я закачат на компютъра.
                O898595418 - Митко

Коментар

...( 3ти в рамките на 18к километра)...
                  По-често ползвай ниския ред предавки

Коментар

Всичко си е наред с колата- мощност, разход, запалване .... Не мисля че отстраняването на крушката е решение. В близките дни трябва да ходя в сервиза да сменям съединител ( 3ти в рамките на 18к километра) и ще ги накарам да я закачат на компютъра.
                    Колега,аз имах също проблеми със съединителя,предимно нивата я изпозвам за дърпане на ремарке на 5-6хиляди,съединителя се предаваше.Реших си проблема по доста алтернативен начин,просто сложих по-добра марка Лук(LUK).Остнах много доволен вече 30 000км съм с този съединител и няма следи от износване,препоръчвам ти го и на теб.

Коментар

Първоначално публикуван от Rocco Преглед на мнение
                      Колега,аз имах също проблеми със съединителя,предимно нивата я изпозвам за дърпане на ремарке на 5-6хиляди,съединителя се предаваше.Реших си проблема по доста алтернативен начин,просто сложих по-добра марка Лук(LUK).Остнах много доволен вече 30 000км съм с този съединител и няма следи от износване,препоръчвам ти го и на теб.

Мерси за съвета, колега. Ще можеш ли да споделиш колко левчета ти излезе смяната. Незнам дали е случаиност или фабрична болест, но и аз използвам нивата за да дърпам ремарке около 400 кг. и при тръгване винаги използвам ниска предавка. И при мен издържа горе-долу същия пробег и после започва да се обажда.
                      O898595418 - Митко

Коментар

Бе хора вие луди ли сте-как ги карате тия коли-моята от как съм я взел съединител не съм и сменял,вече 45000км.Но ако ще едно малко тротоарче да качвам и ръката ми вече е на лоста за бавните.Да не говоря,че ден през ден съм из баирите.Иначе съединителят си ми е руски-забелязах това,когато сменях 5 ст.кутия с четиристепенна 2101.Извинявам се за отклонението от темата,но се очудих като чух колко бързо хвъляте съединител.

Коментар

Мерси за съвета, колега. Ще можеш ли да споделиш колко левчета ти излезе смяната. Незнам дали е случаиност или фабрична болест, но и аз използвам нивата за да дърпам ремарке около 400 кг. и при тръгване винаги използвам ниска предавка. И при мен издържа горе-долу същия пробег и после започва да се обажда.
                          186лв,като работата си беше от мен

Коментар

Първоначално публикуван от niva men Преглед на мнение
                            Бе хора вие луди ли сте-как ги карате тия коли-моята от как съм я взел съединител не съм и сменял,вече 45000км.Но ако ще едно малко тротоарче да качвам и ръката ми вече е на лоста за бавните.Да не говоря,че ден през ден съм из баирите.Иначе съединителят си ми е руски-забелязах това,когато сменях 5 ст.кутия с четиристепенна 2101.Извинявам се за отклонението от темата,но се очудих като чух колко бързо хвъляте съединител.
                            Защо се учудваш,че толкова бързо хвърлят съединител.Поддържам Нивите на една голяма Софийска фирма,става въпрос за Ниви 2006-2007г. производство-от тях има и пикапи.Вече 7или 8 минаха през мен за съединител на 18000-22000км това направо ме разби.Оригинално вградения съединител и по-точно феродовия диск е видимо по-малък(по-тясно феродото)като на жигула- е айде кажете ми от какъв зор са сложили такъв.От начало решихме че бързото износване се дължи на некадърни шофьори но се оказа че не е така!Монтирахме им SACHS и за сега няма проблеми.
                            0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Моно инжекцион ли е?
                              Радослав Йончев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X