Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кои модели на Лада са най-здрави???

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кои модели на Лада са най-здрави???

Прочетох цялата тема , смисъла на думата "мазохизъм" придоби нови стойности в моето съзнание .
    Поздрави за всички ВАЗ-оводи, сега да не ме нападнете, аз ви се възхищавам на ентусиазма и на това как се само навивате и вярвате .

Коментар

Вижте!
      Един приятел си кара двата Трабанта,единия е с двигател от Дайхатсу 1000 см3,а другия е кабрио.В нашия град ,той превърта играта.Инжинерче е и доста разбира,но си кара Трабитата.Един човек е ценен,не с материалното си имущества,а с главовото си съдържание.
      Пак казвам,баща ми кара нашата и за тези години експлоатация,девет години я караме, никакви сериозни проблеми,просто трябва да знаеш коа как да го направиш.

И пак казвам,че имам избор между две Лади 2105 и 2106 и точно се чудя коя от двете да взема.Ако ли не няма да вземам нищо и ще си карам Москвича на село.вярно е ,че Опела ускорява двойно по-бързо от Москвича и Ладата,но той си е поизгнил.Това не е проблем,но вече всички мой връстници карат Западни или Източни автомобили,просто искам да се отличавам от тях.Ние сме хора,а не овце да гледаме какво прави адната да правят и другите.Истината е че искам да съм различен с един от двата модела Лади.
      Ако се сравнят Москвич и Лада по здравина на двигател,кое ще победи?
      Чул съм ,че москвичите са с много здрави двигатели.

Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Еха
        всички сме изключителни, нали така. Ама не съвсем. Моделите на поведение са простички и общовалидни.
        Не всеки търси общовалидното и средностатистическото.
        Малко жени се навиват, например да се тръскат в кални джипки и ендура из горите и язовирите и да ги ядат комарите
        Поне аз предпочитам този тип. Тези за които приоритетите са лимузини, молове, чалги, парцали, цапала и мазила не са интересни. Те са емоционална, финансова и интелектуални "Черна дупки" и ще те обичат, докато имаш нещо в банката...
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
          Прочетох цялата тема , смисъла на думата "мазохизъм" придоби нови стойности в моето съзнание .
          Поздрави за всички ВАЗ-оводи, сега да не ме нападнете, аз ви се възхищавам на ентусиазма и на това как се само навивате и вярвате .
          Аз пък се възхищавам на ентусиазма на някои хора примерно да подготвят и участват в състезания, на които аз и като зрител не ходя. Това не променя картинката, всичко е наред.

Първоначално публикуван от ludau Преглед на мнение
          Което е имало повече късмет при сглобяване и досегашна поддръжка.

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
            ...
            Малко жени се навиват, например да се тръскат в кални джипки и ендура из горите и язовирите и да ги ядат комарите
            Поне аз предпочитам този тип. Тези за които приоритетите са лимузини, молове, чалги, парцали, цапала и мазила не са интересни....
            Оу, тука изобщо не съм съгласен
            Водил съм съвсем натокани мацки в гората в кална жипка и са оставали доволни
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
              Оу, тука изобщо не съм съгласен
              Водил съм съвсем натокани мацки в гората в кална жипка и са оставали доволни
              Няма да споря Има разлика от това да я заведеш, като почти не излиза от колата (особено, ако обърнеш задната седалка) и да разпъва палатка, въдици, лебедка и да пали BBQ

P.S.
              Ясене - май е време за разделяне на темата
              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от ludau Преглед на мнение
                Вижте!
                Един приятел си кара двата Трабанта,единия е с двигател от Дайхатсу 1000 см3,а другия е кабрио.В нашия град ,той превърта играта.Инжинерче е и доста разбира,но си кара Трабитата.Един човек е ценен,не с материалното си имущества,а с главовото си съдържание.
                Пак казвам,баща ми кара нашата и за тези години експлоатация,девет години я караме, никакви сериозни проблеми,просто трябва да знаеш коа как да го направиш.

И пак казвам,че имам избор между две Лади 2105 и 2106 и точно се чудя коя от двете да взема.Ако ли не няма да вземам нищо и ще си карам Москвича на село.вярно е ,че Опела ускорява двойно по-бързо от Москвича и Ладата,но той си е поизгнил.Това не е проблем,но вече всички мой връстници карат Западни или Източни автомобили,просто искам да се отличавам от тях.Ние сме хора,а не овце да гледаме какво прави адната да правят и другите.Истината е че искам да съм различен с един от двата модела Лади.
                Чул съм ,че москвичите са с много здрави двигатели.

Поздрави!
                Нали отново се показахме загрижени - ти избираш межди 2106 или 2106 , а вече ти предложиха Самара , Опел , Москвич и ..... Вартбург ( вчера някой се изказа).
                Евала на всички вас. Сега да попитам - ще му подарите ли на момчето една кола , или ще му отговорите на въпросите като равни ( до сега се държите като учители ) . Сигурно сте такива - признавам го !
                Аз предпочитам да видя един млад човек да си осъществи Мечтата - " ДА СИ КУПИ ЛАДА " , вместо да се кефя , че някой ме е послушал да си купи ........ нещо друго ( да не конкретизирам ).
                Какви са вашите Мечти ( с главна буква ) - да ви посъветвам нещо друго , та да разберете за какво е темата !
                С риск за много негативи ( очаквам ги с удоволствие ) - като пишете - мислете за отсрещния колега на когото отговаряте , а не егоистично само за себе си !
                Вие вече сте в играта ( и то в А групата ) - ОФФРОУДа .
                Какво доказвате още ?

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                  Няма да споря Има разлика от това да я заведеш, като почти не излиза от колата (особено, ако обърнеш задната седалка) и да разпъва палатка, въдици, лебедка и да пали BBQ

P.S.
                  Ясене - май е време за разделяне на темата
                  Не си познал!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X