До: Кои модели на Лада са най-здрави???
Това е вярното !
Всеки може да казва каквото си иска .
Лошото е когато го правиш без мисъл !
Във раздел ВАЗ никой не се заблуждава , че Нива е нещо най..най ...
Просто искаме да се чувстваме удобно с този избор ...
Причините за този избор - мога да ги споделя , ако искам , но .... изборът е Факт и не е колегиално да се обезмисля такъв избор ( без значение от причините за него ).
Още повече на млад човек , споделил своята слабост - ЛАДА !
Да пишеш глупостите за Ладата на такова момче - е все едно да го откажеш да влиза в този Форум .
С мен - може да си говори всичко - аз имам реална представа за нещата , някакъв опит и база за сравнение .
Но на нов член на Форума , пишещ с ЛЮБОВ за Лада - си е направо гавра - написаното от колегата ! Жалко е ... постъпката , а не убежденията !
Убежденията - са негово право . Приемам ги и ги подминавам , но включването в тази тема с такъв коментар - не мога да подмина !
Колкото и против да сте за Нива и Лада - има хора с различно мнение от вашето !
Уважете ги - поне като не им разваляте удоволствието да се чувстват добре с този си Избор !
Без лоши чувства !
( за да стане ясно - да те попитат " Кои модели на Лада са най-здрави???" - а ти да отговориш Тойота и Ленд Ровър - си е направо ГЛУПАВО ) Поздрави !
Първоначално публикуван от Тодор Живков
Преглед на мнение
Всеки може да казва каквото си иска .
Лошото е когато го правиш без мисъл !
Във раздел ВАЗ никой не се заблуждава , че Нива е нещо най..най ...
Просто искаме да се чувстваме удобно с този избор ...
Причините за този избор - мога да ги споделя , ако искам , но .... изборът е Факт и не е колегиално да се обезмисля такъв избор ( без значение от причините за него ).
Още повече на млад човек , споделил своята слабост - ЛАДА !
Да пишеш глупостите за Ладата на такова момче - е все едно да го откажеш да влиза в този Форум .
С мен - може да си говори всичко - аз имам реална представа за нещата , някакъв опит и база за сравнение .
Но на нов член на Форума , пишещ с ЛЮБОВ за Лада - си е направо гавра - написаното от колегата ! Жалко е ... постъпката , а не убежденията !
Убежденията - са негово право . Приемам ги и ги подминавам , но включването в тази тема с такъв коментар - не мога да подмина !
Колкото и против да сте за Нива и Лада - има хора с различно мнение от вашето !
Уважете ги - поне като не им разваляте удоволствието да се чувстват добре с този си Избор !
Без лоши чувства !
( за да стане ясно - да те попитат " Кои модели на Лада са най-здрави???" - а ти да отговориш Тойота и Ленд Ровър - си е направо ГЛУПАВО ) Поздрави !

Не ти приемам опровержението
(освен ако не са преместили Япония) 
Коментар