Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кои модели на Лада са най-здрави???

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кои модели на Лада са най-здрави???

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    ...автомобилостроенето за последните 40 години е напреднало главно в търговските трикове и електрическите стъкла.
    Ясене не съм съгласен. Да не дава Оня Горе никому, но не съм съвсем съгласен че след като стане белята автомобил на 40 години ще те опази колкото модерен от екивалентен клас.

А за броенето на звезди от нкап при 80км/ч - то идва след като изгубиш контрол над машината в повечето случаи. А шансът да изгубиш контрол над 20 годишна лада със задно предаване е "малко" по-висок отколкото при 20 годишен западен автомобил, ако състоянието им е сравнимо, ceteris paribus...

Ако трябва да остава в ниска ценова гама и в соц каталога - един Вартбург е в пъти по-стабилен.

И аз съм бил на 20 години, и каквото и да си говорим за самоконтрол - в крайна сметка е ималo поне няколко случая в които ме е спасил акъла на инженерите които са проектирали колите ми, а не моята липса на акъл. Не се гордея с което
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Хайде стига вече. Темата се изроди. Мога аз самият да напиша следващите 200 мнения във всяка тема "за и против лада" (или форд, опел, хонда, рено), без да ви питам - даже никовете ще ви сложа и никой няма да забележи разликата.

Или спирате, или ви спирам аз.

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение

Когато ви питат " кой модел на ЛАДА е най-добър"...
        Претопената
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Здравейте!
          Пуснах темата понеже съм млад и искам да започна с автомобил от този клас и този модел.Много мой приятели не ме одобряват за това и ми предлагат да си взема друг автомобил.Аз съм човек,който не може да отхвърли това,което е решил от самото начало.
          Решил съм да вземам Лада ,а не някой немски автомобил.Не,че няма да мога да го карам или да го поддържам,просто съм решил-това ще е Лада.
          Вуйчо ми ми подарява Опел Кадет ,с 1300сс двигател,но как да го взема да го карам като не ми е по сърце.Баща ми има една много добра и запазена Лада 21013,но за съжаление много се караме на тема"кой ще я кара".За това реших да си взема Лада,а съм на 100% сигурен,че ще се качи и пръв ще я пробва.Той беше голям маняк на тема "ЛАДИ",но от известно време,с увеличаване на работата,не им обръща много внимание.
          Имаме и Ниса 522 и нея я карам ,като кола,но не е там работата.Тя е голяма,момичетата не биха се качили голяма част в нея,а и не става за автомобил на моята възраст.Това е автомобил за работа,а не за дискотечки и развлечение.Висока е,което е предимство,но и недостатък.Тромава е ,което не е от голямо значение,просто не става.
          Да не се хваля,но проблеми с карането нямам.Първият ми автомобил,който карах сам беше Москвич 412 на единия ми дядо.
          Другият ми дядо има Москвич 2140 в перфектно състояние,но за съжаление от време на време му трябва и не мога да го употребявам,но и той си е малко "сък" и не го дава много,много.
          Мераклия съм от много време насам да му взема подкалници,но никой не познавам от София,който да знае къде се намира магазина за авточасти.

За това решех да си взема Ладичка с която хем да си върша работа,хем да мога да си я карам и поддържам спокойно.Пуснах темата за да ми кажете,кой модел е с най-здрав двигател.
          Благодаря на колегите bgbul,Ясен,Scrapheap,Goblin за изказаните мнение.Вие сте истински колеги,свалям шапка.
          Поздрави!

Коментар

Колега, покарай малко друг автомобил и любовта ти към ВАЗ ще поизбледнее. В интерес на безопасността ти и тази на компаниите, които ще возиш по дискотеките...(Представа нямаш колко бързо се свиква с хубавото)
            Кадетчето дето ти дават, заслужава усилията ти повече от Ладата.
            Ако пък държиш на ВАЗ, вземи си някоя Самара. Прилична колица е в сравнение с другите а поддръжката и пак е символична. Разходът на гориво е доста по-нисък. Пътното и поведение, особено на хлъзгаво е несравнимо по-добро. Удобството също.
            Ако си ретролюбител се ориентирай ,към по-стойностна марка.
            Уважавам мнението ти, но по-добре да си научиш урока по лесния начин...
            Ладата води до трайни увреждания в навиците за управление на автомобил

Коментар

Я, интересно. Че Ниса не става за ежедневен автомобил, е сигурно.

Но позволи ми един намек. Ако се съобразяваш с момичетата, които са склонни да се качат или не при теб в колата, пътят до непосилно скъпа кола, купена с тежък кредит, е една крачка. Не я прави тази крачка - ще береш ядове и с момичетата, и с кредиторите, и с колата.

Все едно, момичетата, с които си струва нещо повече от "здрасти", ще се качат при теб и на велосипед, стига той да не е много кален.

п.с. също намеквам за Самара - пак е Лада, пак ще те направи автомонтьор, пак ще е романтика, но ще струва двойно по-малко да я имаш. И много прилича на останалите коли като поведение.

п.с.2 За Скрапхип:
              ти пък, сякаш не си карал парт-тайм джип. Кара се като жигули. Същия дрифт, същото подскачане на задница, същата неизвестност след 90км/ч.
              Последно редактирано от Ясен; 17-06-09, 11:55.

Коментар

Все едно, момичетата, с които си струва нещо повече от "здрасти", ще се качат при теб и на велосипед, стига той да не е много кален.
                За съжаление, Ясене, тук не си прав. Жените оценяват един мъж по способността му да издържа семейство, което пък си личи и по колата.
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

...Все едно, момичетата, с които си струва нещо повече от "здрасти", ще се качат при теб и на велосипед, стига той да не е много кален.
                  Абсолютно съгласен! Аз ги возех на Москвич 407, без спирачна помпа, и врати връзващи се с тел "Лама69" е запознат

А за парттайм джипа категорично не си прав Поне тези, които съм карал Ладата е УНИКАЛНА с дрифтовете и отскачанията си с висока скорост.
                  Самарата категорично не ме правеше автомонтьор (1500 седан, белгийка) - доста прилична беше.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                    За съжаление, Ясене, тук не си прав. Жените оценяват един мъж по способността му да издържа семейство, което пък си личи и по колата.
                    ъхъ. По колата личат първите цели 3 месеца от семейния живот. После изплуват едни такива неща като образование, способности, работа... Все едно, схемата се е доказала. Имидж на кредит = затъване. После на момичето, които те обича, и е много тъжно - тя знае, че ти липсва.

Коментар

ъхъ. По колата личат първите цели 3 месеца от семейния живот. После изплуват едни такива неща като образование, способности, работа... Все едно, схемата се е доказала. Имидж на кредит = затъване.
                      Аз не казвам да се представя за нещо, което не е - Имидж на кредит, както му викаш ти. Просто карането на лада в 21 век никак не навява асоциации на успешен мъж, независимо от образование, външен вид и размер на трибуквието.
                      Да не говорим, че образование и потенциални способности и работа (в смисъл на изкарване на пари) много често се разминават. Особено в България.
                      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Аз не казвам да се представя за нещо, което не е - Имидж на кредит, както му викаш ти. Просто карането на лада в 21 век никак не навява асоциации на успешен мъж, независимо от образование, външен вид и размер на трибуквието.
                        Да не говорим, че образование и потенциални способности и работа (в смисъл на изкарване на пари) много често се разминават. Особено в България.
                        Пак затънахме другаде. Например, че Българията ни пречи на реализацията, а ние сме си способни, способни... То нищо не е абсолютна мярка за бъдещето. Човек истински изводи си вади само за себе си, само на смъртно легло (ако има късмета да умре в мир). Ако една Лада на 20-годишната ти възраст ти провали живота, не знам какво може да го опази.

Коментар

Пак затънахме другаде. Например, че Българията ни пречи на реализацията, а ние сме си способни, способни... То нищо не е абсолютна мярка за бъдещето. Човек истински изводи си вади само за себе си, само на смъртно легло (ако има късмета да умре в мир). Ако една Лада на 20-годишната ти възраст ти провали живота, не знам какво може да го опази.
                          Ще пробвам по-ясно. За средностатистическата (разбирай съвсем нормална) жена разликата между лада и хлопел е огромна. Нищо че са приблизително еднакви кошници, всъщност.

Коментар

Това е индикатор с кого да не се занимаваш. Голяма част от хората ме приемат по един начин, когато съм с лъскавото служебно возило и съвсем различно, когато съм с олющения Трипер
                            Въпрос на ценностна система Аз мога да бъда много щастлив и с Лада и с друг кошер, стига да бъда с правилния човек и да се забавлявам.
                            Също предпочитам да карам евтини коли, и да давам парите си за да правя дома си по-хубав и за пътешествия и гориво.
                            Познавам хора, които си накупиха лъскавини с парите от дядовата къща, а нямат с какво да ги карат...
                            Та - "Лучше плохо ездит, чем хорошо стоять!"

Коментар

Ще пробвам по-ясно. За средностатистическата (разбирай съвсем нормална) жена разликата между лада и хлопел е огромна. Нищо че са приблизително еднакви кошници, всъщност.
                              ... а на кой му пука за средностатистическите жени? Да му мисли средностатистическия мъж, ние си имаме други проблеми, различни от неговите.

Коментар

... а на кой му пука за средностатистическите жени? Да му мисли средностатистическия мъж, ние си имаме други проблеми, различни от неговите.
                                Еха
                                всички сме изключителни, нали така. Ама не съвсем. Моделите на поведение са простички и общовалидни.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X