От: До: Имат ли разлики LADA от кореком??
Може ли да е стояла 10 години като нова , без да я купи никои, от там да идва тази разлика .
					Може ли да е стояла 10 години като нова , без да я купи никои, от там да идва тази разлика .
 Между другото  , по повод историята и  за името : Руснаците започнаха  производството на тези автомобили купувайки лиценз на ФИАТ , модел `64-та ( ако не се  лъжа ). От една страна тогава са спасили заводите ФИАТ от  фалит ,  от  друга започнаха производство на що-годе свестен автомобил , под името "Жигули" . Дори  съветските заводи бяха кръстени на италиански  комунистически лидер - Палмиро Толиати. По-късно  слуховете казваха , че италианците се намръщили на името ( жигули на италиански е множ. число от  жиголо ) , та тогава стават "Лада" . Но същевременно могат да се  видят и някои дребни подобрени елементи по ламарините .
 Между другото  , по повод историята и  за името : Руснаците започнаха  производството на тези автомобили купувайки лиценз на ФИАТ , модел `64-та ( ако не се  лъжа ). От една страна тогава са спасили заводите ФИАТ от  фалит ,  от  друга започнаха производство на що-годе свестен автомобил , под името "Жигули" . Дори  съветските заводи бяха кръстени на италиански  комунистически лидер - Палмиро Толиати. По-късно  слуховете казваха , че италианците се намръщили на името ( жигули на италиански е множ. число от  жиголо ) , та тогава стават "Лада" . Но същевременно могат да се  видят и някои дребни подобрени елементи по ламарините .   Колите се караха с  "газ до ламарината" - нали чужда п***ка кокал няма
 Колите се караха с  "газ до ламарината" - нали чужда п***ка кокал няма  . Та за москвичите казваше  , че са  "като отрязани" - макс. 140 км.! А ладите : "Зависи как се улучи" - една върви  със 130 , но е имало и такива до 180 км.
. Та за москвичите казваше  , че са  "като отрязани" - макс. 140 км.! А ладите : "Зависи как се улучи" - една върви  със 130 , но е имало и такива до 180 км.  
  Сега може би колекционерска стоиност да имаш броика от тази бракувана серия .
 Сега може би колекционерска стоиност да имаш броика от тази бракувана серия .  
  . ( Има развит саит и магазин за  цялостно проектиране и изпълнение на car audio  , все нещо ще отбира от тоци человекът . Още  по-силно препоръчвам клипа да се пусне след 18 минута  и да усилите малко домашната си система .
 . ( Има развит саит и магазин за  цялостно проектиране и изпълнение на car audio  , все нещо ще отбира от тоци человекът . Още  по-силно препоръчвам клипа да се пусне след 18 минута  и да усилите малко домашната си система .  С братчето ми имаме 60л обща кутииика на ( В началото на проекта ) ...2x1000w американски бяха чисто нови на бридж на американски някакъв  2000 пик  на 1000в ако е докарвал реалноо на 1 ом ,доста силен беше, но за двата увисваше , освен това много твърди свиреше цялата система заради малкия обем и след като не успяхме да настроим добрте и усилватела се отказа братчето . Продаде единия говорител за 300лв преди 2 месеца и затвори кутията продаде и усилватела и мина на стария "МАГНАТ " сега е на 750 на 1говорител на 2 ома . След това видео посаветвах брат ми да свали слабата си музиката и да освободи "комбито" защото колата е такси
 С братчето ми имаме 60л обща кутииика на ( В началото на проекта ) ...2x1000w американски бяха чисто нови на бридж на американски някакъв  2000 пик  на 1000в ако е докарвал реалноо на 1 ом ,доста силен беше, но за двата увисваше , освен това много твърди свиреше цялата система заради малкия обем и след като не успяхме да настроим добрте и усилватела се отказа братчето . Продаде единия говорител за 300лв преди 2 месеца и затвори кутията продаде и усилватела и мина на стария "МАГНАТ " сега е на 750 на 1говорител на 2 ома . След това видео посаветвах брат ми да свали слабата си музиката и да освободи "комбито" защото колата е такси  Chewrolet Nubira mk3 SW 1.8 16v 08 и понякога става тегаво като имат багаж.  Малко спам за което се извинявам но тази лада много ми хареса просто не се здържах да споделя
 Chewrolet Nubira mk3 SW 1.8 16v 08 и понякога става тегаво като имат багаж.  Малко спам за което се извинявам но тази лада много ми хареса просто не се здържах да споделя  
 В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар