Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Селенови втулки Лада Нива

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Селенови втулки Лада Нива

Трапер,не се ядосвай.Има какво да научим от теб за руските машини за това не спирай да пишеш.И за мен са щанги,но както казва Кинекса да не се хващаме за думата.Куадата от край време е така за Нивите и аз съм му свикнал и не се сърдя(нищо против него)Има си мнение-изказва го.Не пиши в тази тема вече и това е.Но недей с генералните заключения заради няколко поста.Свиркай си и си прави Нивата.Пък и споделяй какво правиш и какво е станало,че в Б-я няма все още голям опит с тунинговането на Нива.

Коментар

Яворе, тава че не съм фен на Нивите няма нищо общо с това което съм казал за ситуацията. Ще продължа да твърдя същото и за всеки друг автомобил който изначално е бил със сайлънтблокове и някой е решил да го направи с твърди втулки. И да бях само аз, ама ето че и Стефан ви го каза същото, а Стефан ако го обвините в некомпетентност и неуважение към руски коли здраве му кажи. Глупавото е че в случая спорът стана заради загриженот и твърдо убеждение че така не трябва да се прави. Ако така не го обичах Трапера щях да му кажа точно обратното - да слага метални втулки навсякъде където може и после да му гледам сеира... Ама нейсе, то от добри намерения стават всички дивотии...
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

??? Не разбрах.
        Трапере, ти просто чу че не бива. Що не питаш Близнаците и Савата, а покрай тях вече и не помня кой още, кви скандали отнесоха за тая работа?
        Това просто е технология с други граници на използване и служи за друго. По такъв начин трябва да вървят мислите ти. Щото иначе ще стигнеш примерно до дървени лагери, и също ще останеш разочарован. Без тях супертанкерите не могат и да се дръпнат от пирса, а на сухопътните косачки не стават за нищо. Тогава хубави ли са или са лоши?)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
        X