Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подобрения по Лада Нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Подобрения по Лада Нива

Първоначално публикуван от mkenzie Преглед на мнение
    Колеги да си говорим сериозно нива под 3500 лв. не си заслужава, нито работата, нито парите. Този автомобил обикновено на 8-9 година вече е доста ръждясъл да не казвам изгнил.
    Всеки има право на избор. Щом така е преценил (да е под 3500 ) защо не ?
    Аз така прецених и не съжалявам. Има Диско (любима марка) под 3000 , но ..... избор. Купих Нива.
    Дори трампа чиста да ми предложат - оставам си с нива за под 3500 . Жалко, че те разочаровах.....важно е да има разходки в гората.

Коментар

• От: Подобрения по Лада Нива

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
      Всеки има право на избор. Щом така е преценил (да е под 3500 ) защо не ?
      Аз така прецених и не съжалявам. Има Диско (любима марка) под 3000 , но ..... избор. Купих Нива.
      Дори трампа чиста да ми предложат - оставам си с нива за под 3500 . Жалко, че те разочаровах.....важно е да има разходки в гората.
      Не си ме разочаровал колега напротив нали в дискусията се ражда истината. Но като говорим за присаждане на двигател и то доста по-мощен е желателно носещата конструкция да е в добро състояние. Вземам страна по темата защото последните два месеца преди да купя моята нива имах възможност да разгледам доста Ниви и знам какво се предлага на пазара за еди колко си пари. Не че не може да се направи чудо от една развалина, но това е свързано с средства и време, което си е пак средства. Поздрави и успех в начинанията.
      Land Rover Discovery II 3,9 V8
      Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X