Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подобрения по Лада Нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Подобрения по Лада Нива

Първоначално публикуван от cernia.1977 Преглед на мнение
    Днес направих стойките на вантите за бронята . Сега съхнат утре ги монтирам и пращам снимки .
    Ще чакаме снимки колега
    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
    Honda Dominator 650
    088ЧЧ93979-->Борис
    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от honda b16a2 Преглед на мнение
      Ясене би ли ми обяснил елементарно за кой кардан и коя полуоска.Чакам с нетърпение.
      Ясен се шегува.За много закъсали идва трактор.Ти как си го представяш да намотаеш въже на кардана или полуоската.

Коментар

Първоначално публикуван от токарев Преглед на мнение
        Ясен се шегува.За много закъсали идва трактор.Ти как си го представяш да намотаеш въже на кардана или полуоската.
        Ясене би ли ми обяснил елементарно за кой кардан и коя полуоска.Чакам с нетърпение.
        Може може зависи от почерпката!

Коментар

Е каква ще е таз почерпква като си сасипеш колата?

Коментар

Г-н Токарев за пореден път доказвате че първо пишете а не мислите!
            Майтап бе Уилиииии!!!

Коментар

Абе то майтап майтап ма някой ще го вземе на сериозно и ще намотаят въжето.

Коментар

А ето и най новото . Предварително се извинявам за тъмната снимка но нямах батерий . Утре по-хубава .
                Прикачени файлове

Коментар

Нещо много неизпипано стои две антенки да стърчат от бронята и готово .
                  А и с този багажник явно не влизаш често в гората щом е оцелял.
                  Последно редактирано от koko_s; 02-03-11, 14:07. Причина: допълване
                  ВНЕДОРОЖНИК УАЗ - БОГ РАЗБИТЫХ ДОРОГ

Коментар

М...да можеби с това трябваше да започна всъшност „антенките“ са два квадратни профила с дебелина от по 2мм набити един в друг .Отначало мислех да ги направя от плътно желяжо 20х20мм но такова преусигоряване не ми е нужно . Закрепени са с по два 10мм болта за бронята която съм направил от 100мм уайзен . При затягане на оптегачите на вантите бронята /уайзена / се усуква което ме кара да мисля „ангенките “са достатъчно здрави . Багажника го връщаха няколко пъти дебели клони за това си направих ванти пък ще видим .Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF0082.jpg
Прегледи:1
Размер:111.3 КБ
ID:5257417Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF0081.jpg
Размер:130.3 КБ
ID:5257418Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF0080.jpg
Размер:212.1 КБ
ID:5257419
                    Прикачени файлове
                    Последно редактирано от cernia.1977; 02-03-11, 23:16.

Коментар

Извинявайте за некомпетентноста ми но защо са тези въжета или квото е там от бронята до тавана???
                      Не ме е яд като ме мачка ботуш!
                      Яд ме е като ме настъпва Цървул!

Коментар

Първоначално публикуван от ba4o_ivan Преглед на мнение
                        Извинявайте за некомпетентноста ми но защо са тези въжета или квото е там от бронята до тавана???
                        Като газиш по локвите,да има къде да проснеш мокрите чорапи и гащи да изсъхнат.
                        Ся сериозно-да пречи на клоните да блъскат по предната стъкло-идеята е да плъзне клона над колата.Разбира се,работи до определен размер клони.
                        Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

М...да можеби с това трябваше да започна всъшност „антенките“ са два квадратни профила с дебелина от по 2мм набити един в друг .Отначало мислех да ги направя от плътно желяжо 20х20мм но такова преусигоряване не ми е нужно . Закрепени са с по два 10мм болта за бронята която съм направил от 100мм уайзен . При затягане на оптегачите на вантите бронята /уайзена / се усуква което ме кара да мисля „ангенките “са достатъчно здрави . Багажника го връщаха няколко пъти дебели клони за това си направих ванти пък ще видим .[ATTACH=CONFIG]305881[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]305882[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]305883[/ATTACH]
                          Woow, колега, мерси за идеята, аз се чудех, как да ги закрепя на бронята, ето как, стига да дадеш, така да ги направя, все пак е твой патент
                          За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                          Honda Dominator 650
                          088ЧЧ93979-->Борис
                          0878956Ч38-->Борис

Коментар

М...да можеби с това трябваше да започна всъшност „антенките“ са два квадратни профила с дебелина от по 2мм набити един в друг .Отначало мислех да ги направя от плътно желяжо 20х20мм но такова преусигоряване не ми е нужно . Закрепени са с по два 10мм болта за бронята която съм направил от 100мм уайзен . При затягане на оптегачите на вантите бронята /уайзена / се усуква което ме кара да мисля „ангенките “са достатъчно здрави . Багажника го връщаха няколко пъти дебели клони за това си направих ванти пък ще видим .[ATTACH=CONFIG]305881[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]305882[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]305883[/ATTACH]
                            Малеей ...... каква гора ще газиш с това чудо .....
                            Добре изглежда.

Коментар

Колеги, Вие наистина ли харесвате това творение или се подсмивате? Проблемите в гората ще са по-вече от ползите. Мисля още, че ще има проблеми с охлаждането през лятото.
                              Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Първоначално публикуван от fireman160 Преглед на мнение
                                Колеги, Вие наистина ли харесвате това творение или се подсмивате? Проблемите в гората ще са по-вече от ползите. Мисля още, че ще има проблеми с охлаждането през лятото.
                                Публикацията ми е само за вантите . Това пред вентилаторите на пролет се сваля , иначе лятото можеш да си изпържиш яйца върху капака . Решетката е само за през зимата вместо да слагам картон както правят някой .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X