Обява
Свий
Няма добавени обяви.
фарове за Нива
Свий
X
-
От: фарове за Нива
Добри са. Проблемът е с регулирането на височината - при мен определено идват ниски. Слагаш допълнителна подложка и се оправя проблемаПървоначално публикуван от axlastro Преглед на мнениеВ крайна сметка добри ли са тези фарове, защото и аз мисля да поръчвам такива по някое време. Как става поръчката - като се съберат желаещи ли ?
Коментар
-
Вчера турнах новите фарове на WESEM + крушки на OSRAM H4 Night Breaker Plus +90% (Най-мощната халогенна автолампа в света! Произведена по нова технология, вече с по-дълъг живот. Накъдето и да сте тръгнали, сигурността е най-важна. Osram Night Breaker® Plus Ви гарантира: • До 90% повече светлина на пътя пред Вас за по-добра видимост и по-дълго време за реакция.
• До 10% по-бяла светлина за по-малко умора и повишен комфорт при нощно кормуване.
• До 35 метра по дълъг светлинен сноп за по-дълго време за реакция.
• Вече с 50% по-дълъг живот.
• Нов, уникален дизайн, с позлатени контактни клеми при H4 и H7, за още по-надеждна електрическа връзка.)

И стана светлина! Верно че едната крушка е колкото фара като цена но си заслужава! Светят прекрасно!
Коментар
-
12411Първоначално публикуван от stankovich Преглед на мнениеКолега "Морски" от къде взе фаровете и на каква цена?
Ако може и някоя снимка
По каталога са за Икарус, Трабант и Камаз.
http://shop.wesem.com/go/_search/ful...&submit=Search
Пусни на Явор Vromos лично с номера на фаровете(12411) за поръчка и си готов!
46лв. с доставката
Коментар
-
Като пишете за "фарове" за Нива, помислете дали имате предвид само "рефлектори". На моделите Нива с регулиране на светлините от таблото често пъти смяната на рефлекторите не е достатъчна, защото не могат да се регулират и трябва да се сменят целите фарове с такива с механичен реглаж.ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
Аз си купих рефлектори за 22 лева двата броя от магазина на Симеон и съм повече от доволен. Нямат това стърчащото рефлекторче по средата на фара - то не е и необходимо при тези крушки които ползваме. Резултата, както вече писах е повече от добър и то за никакви пари. По принцип на нивата късите идват малко "къси", но аз така или иначе извън града карам на дълги и превключвам като има някой насреща или близо пред мен.Александър
Коментар
-
Регулирай ги. Вземи по една гайка и я сложи между регулатора и фара. Качват се идеално.Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнениеАз си купих рефлектори за 22 лева двата броя от магазина на Симеон и съм повече от доволен. Нямат това стърчащото рефлекторче по средата на фара - то не е и необходимо при тези крушки които ползваме. Резултата, както вече писах е повече от добър и то за никакви пари. По принцип на нивата късите идват малко "къси", но аз така или иначе извън града карам на дълги и превключвам като има някой насреща или близо пред мен.
Коментар
-
Ххихихи - и аз съм със специалния реглаж от "коркови тапи" ама какво беше винотоПървоначално публикуван от trapper Преглед на мнениеНа моята ги повдигнах с шайби от коркова тапа, които пъхам отдолу мужду рефлектора и каската на фара.
не помня...
Явно максимата - Когато двама мислят еднакво - мисли само единият НЕВАЖИ за Техническата подръжка НИВАТА!
Коментар
-
Тая работа с биксенона, тук сме я обсъждали многократно. Я кажи коя цветна температура сложи, да ти кажа колко вадиш своите очи (насрещните - ясно, че са загинали).Първоначално публикуван от tmax Преглед на мнениена моята нива и сложих фарове от голф 2 и биксенон и сега свети просто перфектно
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар