Обява

Свий
Няма добавени обяви.

фарове за Нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: фарове за Нива

6000 k фаровете са с кристални стъкла

Коментар

Да си знаеш, че реално виждаш по-малко, отколкото с халогенните фарове. Тия срещу тебе виждат главно твоите фарове. Фароизмиващо устройство също нямаш, нали?

Във Форума има не една и две дискусии по въпроса. Всичко над 4500K заслепява тебе самия повече, отколкото осветява. На нощното зрение - чао, в мъглата - синя завеса, в гората - видимост до първото дърво. Мястото на лампите 6000К е в прожекционните апарати, за които са си произведени. Ако си намерил биксенон без лупа и с адекватно работеща механика, ще си първият успял.

Коментар

без лупи са а за гората ползвам халогени фарове 2 бр. на ролбара и 2 бр. на покрива на колта

Коментар

Здравейте !
          Изчезна габарита на нивата ми преден ляв и заден десен !
          Бушоните са здрави. Да не би да има някаде на друго място бушон освен тези под таблото вляво - там са на два реда и са здрави!
          Нивата е едно 1.6 карбуратор-1995г!
          Не ме е яд като ме мачка ботуш!
          Яд ме е като ме настъпва Цървул!

Коментар

Няма други бушони. При Лада се случва здрави на вид бушони да не пускат ток. Проверяват се най-лесно с контролна лампа или на късо с 5 ст.
            ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Провери ли добре връзките и ... дали са здрави крушките?
              Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
              Mercedes w212 E350 4matic
              Ducati Monster 600
              O888795575

Коментар

Благодаря колега TRAPER !!!
                Прав си бушоните уж здрави а не работеше оправих го ! /нямам разумно обяснение - руска работа/
                Не ме е яд като ме мачка ботуш!
                Яд ме е като ме настъпва Цървул!

Коментар

Няма ли някой да качи снимки на Нивата си със сменените Wesem-ки, че май ще купувам и аз. Нали при монтажа не се изискват някакви допълнителни доработки? Имам предвид споменатите Wesem 12411...
                  Only after the last tree has been cut down,
                  Only after the last river has been poisoned,
                  Only after the last fish has been caught,
                  Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнение
                    Няма ли някой да качи снимки на Нивата си със сменените Wesem-ки, че май ще купувам и аз. Нали при монтажа не се изискват някакви допълнителни доработки? Имам предвид споменатите Wesem 12411...
                    Няма никакви проблеми при монтажа-стават 1 към 1.Аз на Жигулата вече съм 4 години с такива.Светят чудесно.

Коментар

• От: фарове за Нива

Момци, вчера реших да си сваля и почистя пръстените на фаровете, че бяха цялите в ръжда. След трудното сваляне установих, че се изпочупиха някакви планки, които държат самия фар с едини пружинки. Понеже имам ръжда и на самата маска (там където се събира вода на фара) реших да оправя и нея (ръждата). Мисълта ми е трябва ли да сменям самите "бобмета" на фаровете, че са изгнили яко и им изпопадаха черколяците. Продават ли се само въпросните "бомбета" и труден ли е ремонта? В смисъл има ли нещо което трябва да знам при смяната или да си действам смело. Нивата е от тези , които има регулиране на светлините от таблото. Мерси предварително.

Коментар

Регулирането на светлините от таблото, ако работи, е просто един хидравличен цилиндър отдолу на бомбето. Не го чупи, вади се със стискане и извъртане, вгледай се и ще видиш как.

Бомбетата се продават, но не зная къде. Най-добре е да си вземеш нови, борбата с ръждивите ламаринки не е работа.

Коментар

Смени целите фарове (комплект рефлектора и каската). Ако не ти работи реглажа на таблото сложи от предишния модел, които се регулират с отверка. В Самоков бяха по 35 лв./бр.
                          ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

И на моята през 2008г. смених фаровете+каските.Цената беше 35лв. за брой.

Коментар

Цената и сега си е същата поне във Варна смених ги Март тази година.
                              Land Rover Discovery II 3,9 V8
                              Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Днеска с един приятел свършихме доста работа. Оправих ръждата на предната маска,после преубразовател за ръжда Вюрт, грунд боядисах пръстените, абе всичко както си трябва и отивам да си купя само каски и к.р! Продават се само комплект! Цената на по старитемодели и е 35 лв., а за моята е 53лв. Кофти работа.
                                Последно редактирано от glogi17; 28-05-11, 14:22.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X