Обява

Свий
Няма добавени обяви.

фарове за Нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: фарове за Нива

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
    Аааа,аз съм с новите-/по мощни динама,80А,които насмагат на всички Нивови консуматори/.До фасунгата нямам кой знае какъв пад на напрежение-/мерил съм го преди и идват 13V/.
    То не е до динамото, а до кабелите и контактите. Крушката очаква до нея да стигнат 13.8-14 волта. Като и пуснеш с 1 надолу - чакай да изгори.

Първоначално публикуван от BRANCO Преглед на мнение
    Точна така правя.Регулирам ги на стена по книга,колата никога не е удряна и става лесно,но за всеки случай тествам и в реалното движение дали не преча на другите участници.
    Тестването в реалното движение е хубаво, но имай предвид, че светлините на Нива силно зависят от натоварването. Като влязат отзад двама човека и един куфар, светлините се вдигат като зенитни прожектори.

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
    А за моториста е важно да вижда, най-малкото защото е по-уязвим
    Абе на моториста най-хубавото му е, че не се задържа много около тебе. Иначе 70% от тях заслепяват и без никакъв ксенон. Не знам какъв купон намират в това, ама поне като се появят, бързо се изнизват нанякъде.

Сега не знам, може и нещо в моторите специално да пречи светлината да се регулира смислено. Ама това не променя факта, че на средния мотор само ксенон му липсва.

Коментар

Ясене стига бе, моторягите най-малко заслепяват. Просто те без фар са за никъде - нали знаеш вица за един, дето решил да заобикаля насрещните мотори и като видял кола си рекъл "тия ще им мина по средата" ... Общо взето най-дразнещи са средностатистическите тарикати с нерегулирани фарове или такива дето си карат на дълги ей така за единият кеф. Преди известно време пробвах решението на проблема, предложено от колегата Vector с един симпатяга дето ми свети в продължение на 10 минути на магистралата - минах зад него и пуснах халогените + дълги, залепен на 2 метра зад него. След това си пусна късите... За тировете няма да говорим - там явно конструктивно няма как...
      Александър

Коментар

Добре де, натрапва се изводът, че всички сме различно кьорави.

Коментар

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
          .. минах зад него и пуснах халогените + дълги, залепен на 2 метра зад него. След това си пусна късите...
          Интересно какво е било МПСто след като Нива може да стои на 2м зад него на магистрала Вероятно УАЗ
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Интересно какво е било МПСто след като Нива може да стои на 2м зад него на магистрала Вероятно УАЗ
            Абе колега,чета и се развеселявам с твоите шеги отново.Само дебнеш някой да напише нещо за Нива и веднага коментираш.Е лошо няма де.
            П.П.Що се отнася за Нива 1.7 и движението и по магистрала мога да споделя,че машината без проблем си подържа 120-130км/ч.

Коментар

Абе колега,чета и се развеселявам с твоите шеги отново.Само дебнеш някой да напише нещо за Нива и веднага коментираш.Е лошо няма де.
              П.П.Що се отнася за Нива 1.7 и движението и по магистрала мога да споделя,че машината без проблем си подържа 120-130км/ч.
              Да де, то проблема не е на нивата, а на задкормилното устройство, след такова пътуване. Аз само веднъж правих тая грешка. Сега сигурно няма да посмея.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Гоуфувете PK ги късаме на светофаУо секи ден, а той за УАЗ-ки ш'ми разпУаВя. Стига сте спамили, ами дайте да видим откъде може да се намерят евтини фарове от Г-класа.
                Александър

Коментар

А... без проблем си подържа 120-130км/ч.
                  Като гледаш температурата ли?
                  "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Като гледаш температурата ли?
                    Не-километража.
                    Не че не съм изпълвал и скалата на термометъра,но за разлика от 16 клапановите Витарки,че и някои Ферозки съм се разминавал само с една духната гарнитура.Тъй,че моторите на Нивите не се плашат нито от завишена температура,нито от гонене по магистралата.
                    Само условието е едно:водача и пасажерите да издържат на сравнителнително шумния салон.

Коментар

+1
                      Газ 69 2.4i
                      Густо майна, пътят свърши !!!
                      GSM: О895 7О6О59

Коментар

Ники, знаеш ли кво количество идиоти си мислят че 90 км/ч в лявата лента на магистралата е правилно поведение
                        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                          Ники, знаеш ли кво количество идиоти си мислят че 90 км/ч в лявата лента на магистралата е правилно поведение
                          Много вярно, както има и такива които светят, свирят, и т.н. изпреварват те и се тупват пред теб с 90км/ч и не мърдат
                          Газ 69 2.4i
                          Густо майна, пътят свърши !!!
                          GSM: О895 7О6О59

Коментар

...че и някои Ферозки съм се разминавал само с една духната гарнитура.
                            Аз пък без ни една.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

...Само условието е едно:водача и пасажерите да издържат на сравнителнително шумния салон.
                              Абе за водача е ясно. Той си е сложил главата в торбата, ама некои по-така пасажери могат да избият кочината...
                              Only after the last tree has been cut down,
                              Only after the last river has been poisoned,
                              Only after the last fish has been caught,
                              Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Момчета, темата е за фарове а вие максимални скорости. Ай довечера на околомръсното да се дърпаме тогава.

А да питам - някой дали си е правил Angel Eyes на фаровете, че отдавна ми се иска.
                                Последно редактирано от axlastro; 16-09-11, 17:22.
                                Александър

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X