Обява

Свий
Няма добавени обяви.

фарове за Нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: фарове за Нива

Първоначално публикуван от glogi17 Преглед на мнение
    Днеска с един приятел свършихме доста работа. Оправих ръждата на предната маска,после преубразовател за ръжда Вюрт, грунд боядисах пръстените, абе всичко както си трябва и отивам да си купя само каски и к.р! Продават се само комплект! Цената на по старитемодели и е 35 лв., а за моята е 53лв. Кофти работа.
    Какво ще рече по-старичките моята е 21214 и ги взех за 70лв двата.
    Land Rover Discovery II 3,9 V8
    Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Ми за ВАЗ- 2121, 1.6 мотор , предполагам става въпрос !

Коментар

Мисля, че се различават по дупката за хидравличния коректор на височината

Коментар

Първоначално публикуван от glogi17 Преглед на мнение

Ми за ВАЗ- 2121, 1.6 мотор , предполагам става въпрос !
          Предполагаш но не сигурен, става въпрос за 1,7i и цената е точно 35лв на фар.
          Land Rover Discovery II 3,9 V8
          Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Само да вметна че не бях карал НИВАТА 5 месеца и чак днес забелязах че WESEM-ските фарове са пожълтели по края вече! Нямат и 6-7 месеца! Явно и те не са стока

Коментар

И как са пожълтели? Ръждица?

По моите до последно нямаше такива неща, но май и не навъртяха толкова служба. Сега се озъртам за фарове на Ужаската (те трябва да са същите) - казвай да знам дали да правя пак такива опити.

Коментар

Отивате и си взимате най-евтините кристални от магазин за голфаджийски туниХ. С мойте няма никакви грижи. Под лъскавото има слой изпечено, стъклено. Никога няма да пробие там. А и ще светят по-хубаво. Трябва единствено да им резнете голфаджийските захвати, което не е никакъв проблем.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Аз мисля да и инстална един кит с лупа и ксенон.Ама що ли не ми се дават 250 лв....
                  Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
                  feikot@abv.bg
                  Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Първоначално публикуван от feikot Преглед на мнение
                    Аз мисля да и инстална един кит с лупа и ксенон.Ама що ли не ми се дават 250 лв....
                    Китайските лупи не се побират в нивови фарове (поне не в голфови, ма не съм забелязал нивовите да са по-дълбоки, а даже май напротив). Ще трябва да минеш през филма за който съм пуснал цяла тема от преди година и кусур май стана вече.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Четох я тази тема доста премеждия си преминал.Ще отида и ще си взема по 14 лв. бройката и ще сложа допълнителни още 4 или 2 някъде по нея и това е.Аз толкова и карам...Добре че ме сети,че са плитки,директно се бях засилил да поръчвам,че намерих за по 80 $...Благодаря ти
                      Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
                      feikot@abv.bg
                      Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

А само каските за новия модел с регулатора има ли ги някъде ? Че мойта едната беше толкова изгнила едвам успях да я "въстановя" със стъклотекстил и епоксидна смола . Най добрите фарове от тоя размер са от Трабант ама вече няма от къде да се намерят .
                        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                          А само каските за новия модел с регулатора има ли ги някъде ? Че мойта едната беше толкова изгнила едвам успях да я "въстановя" със стъклотекстил и епоксидна смола . Най добрите фарове от тоя размер са от Трабант ама вече няма от къде да се намерят .
                          Ако искаш звънни - имам едни чисто нови за нива. Нали говориш за задната метална заоблена кутия в която влизат фаровете ?

Коментар

За лупи не знам, но може би от някоя г-класа и да станат, въпреки че сигурно ще са с по-голям диаметър. Или от някоя друга по-модерна кола с кръгли фарове (не се сещам за друга). Аз със щатните фарове на нивата съм си свикнал, а последно смених само стъклата с рефлекторите вече не помня, но беше евтино.
                            Александър

Коментар

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
                              За лупи не знам, но може би от някоя г-класа и да станат, въпреки че сигурно ще са с по-голям диаметър. Или от някоя друга по-модерна кола с кръгли фарове (не се сещам за друга). Аз със щатните фарове на нивата съм си свикнал, а последно смених само стъклата с рефлекторите вече не помня, но беше евтино.
                              1. Г-класовите фарове са със същия диаметър, обаче...
                              2. Доста по-дълбоки са, поне 5см. А вероятно дори 6-7. Тоест - за каските забравяте. То не че има и особен смисъл от тях де...
                              3. Комплект Г-класови фарове с лупи струват повече от средностатистическа нива. При това говоря за неоригинални такива. ПОне толкова бяха като питах последния път.

Коментар

В Нива място зад фаровете има колкото си искате. На Гегата фаровете наистина са пак 7", но това просто значи че хората с Г си имат същите проблеми като лададжиите. А цените - въпрос на място и случай. И не се напъвайте много с тоя ксенон. Само ви се струва, че виждате повече, в общия случай.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X