Обява

Свий
Няма добавени обяви.

фарове за Нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: фарове за Нива

Кога са сменяни фаровете на тази кола?

Коментар

Не са сменяни.
      За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
      0878 79 20 61 Борис

Коментар

значи няма смисъл.

Коментар

Както кажеш просто искам да помогна.
          За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
          0878 79 20 61 Борис

Коментар

Е, на някой може да са му и по-зле.

Коментар

Аз съм с "Весем"-ски фарове и с крушки "Осрам" (+10%) и разликата от оригиналните е "балкан". Изпреварвам въпросите за цената - смениха ги точно преди да я купя, не знам цена. Въпреки това бих желал да се включа в списъка, ако няма да е проблем. Ще пратя парите по банка на този, който ги събира.
              Последно редактирано от morrt; 18-08-10, 21:03. Причина: правопис
              "Успехът се състои в това да вървиш от една грешка към друга, без да губиш ентусиазъм."
              сър Уинстън Чърчил

Коментар

От: Покупка на Нива, няколко въпроса

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                Да знаете, че за разлика от оригиналните имат гнездо за габаритна лампичка. Ако още някой иска, да се пише тук.
                Това е готина екстра. А ще трябва ли да се променя нещо по окабеляването?

Коментар

Оригинално няма кабел, който да захрани тази лампичка.

Коментар

Това за кабелчето е кофти... но пък е близо до стандартните габарити. Ще е проблем ли ако оригиналните габарити и тези се вържат на едва връзка?

Не съм свалял оригиналните фарове на Нива, но предполагам, че отзад има някакъв куплонг. Той преправя ли се при смяна на фаровете или трябва нов?

Коментар

то и само така може да се свържат. 2 по 40см кабел трябват. Не, нищо не се преправя. Не е и задължително да свързваш габарита. Той пие своя си половин ампер.

Коментар

Оригиналните габарити на Нивата са малки и слабички. Никак не ми харесват. Даже се бях зарибил вече да търся и да изписвам такива от новата Нива 4х4М. Та всъщност това за мен ще е още една полезна екстра.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          Той пие своя си половин ампер.
                          Ъъъ, диодни? Пие наполовина, пък свети двойно, че даже и топло. Това поне тия, дето бях сложил преди да туря лупите.

К'ви са ви фасунгите? Като на гоУф, без цокъл, или като на жигула, с цокъл?

ПП: По симеон и фасунги се намират, к'вито ви душа иска. Казвам вече от опит. Че даже половината ми ги подариха. Другата половина - по 5 лева чифта.

ППП: WESEM-ските как се справят с водите? Щото съм мяркал разни техни халогенки, я с водица вътре, я с конденз...
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

С водицата стратегиите са две - на халогенките - пробиваш дупка отдолу и само там. На основните фарове - Явор не щя да ми донесе от военните, херметични, дрън-дрън, на които АЗ да пробия дупка отдолу. Значи ще се подходи творчески. Иначе няма фар без вода вътре, освен американските фар-крушка. Там пък други ядове.

Габаритите - аз си знам какво да ги правя. Оригинално са с байонетна фасунга.

Коментар

Какво стана поръчахте ли си фаровете? От къде мога да си купя и аз че моите и те станаха за смяна!

Коментар

От Явор-Вромос.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X