Аз съм с "Весем"-ски фарове и с крушки "Осрам" (+10%) и разликата от оригиналните е "балкан". Изпреварвам въпросите за цената - смениха ги точно преди да я купя, не знам цена. Въпреки това бих желал да се включа в списъка, ако няма да е проблем. Ще пратя парите по банка на този, който ги събира.
Последно редактирано от morrt; 18-08-10, 21:03.
Причина: правопис
"Успехът се състои в това да вървиш от една грешка към друга, без да губиш ентусиазъм."
сър Уинстън Чърчил
то и само така може да се свържат. 2 по 40см кабел трябват. Не, нищо не се преправя. Не е и задължително да свързваш габарита. Той пие своя си половин ампер.
Оригиналните габарити на Нивата са малки и слабички. Никак не ми харесват. Даже се бях зарибил вече да търся и да изписвам такива от новата Нива 4х4М. Та всъщност това за мен ще е още една полезна екстра.
С водицата стратегиите са две - на халогенките - пробиваш дупка отдолу и само там. На основните фарове - Явор не щя да ми донесе от военните, херметични, дрън-дрън, на които АЗ да пробия дупка отдолу. Значи ще се подходи творчески. Иначе няма фар без вода вътре, освен американските фар-крушка. Там пък други ядове.
Габаритите - аз си знам какво да ги правя. Оригинално са с байонетна фасунга.
Коментар