Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да ви представя новата ми джипка... :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Яро, сори за тъпия въпрос, ама ти за чий го продаде Дифендъра? Това е ДЖИПЪТ!

Коментар

Първоначално публикуван от disem
      Това е друга бира.. Някой ден пак..

Коментар

Първоначално публикуван от disem
        Карал съм и двете (вярно дифендърЪТ за кратко), Но Тойотата е "Джипът" Нищо лошо за Английското чудо

Коментар

айде и тук наново.аз съм пас
          В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Не, няма наново.. Алекс е прав, Дифендър-а е култова техника мечта за мен, но 80-тката дава много повече за парите, които плащаш - по-здрава механично, голям двигател, комфорт (климатик и т.н.). В последствие, и иска повече (for the running costs) май, но ще видим.

Коментар

За кефа се плаща

Коментар

Кеф цена няма!
                IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
                  Първоначално публикуван от братчеда
                  Яро то не може да ядеш марули и да бягаш бързо.
                  интересно тогава зайците как го правят
                  Малко off-topic(Яро извинявай,ама... ):
                  Тедо,ти виждал ли си заек как прави секс?
                  0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

щот не уцели дизелова Тойота, инак да съм ти завидял, виж Алекс му е много офертна машината. Дефендър си е друга песен изцяло и далеч Ланд Ровър не е най-великият, но 1 за сметка на друго. 1 80-ка дизелова е за предпочитане, но има ли такива в прилично състояние за 10-15 К?

Коментар

• Първоначално публикуван от Насов
                      щот не уцели дизелова Тойота, инак да съм ти завидял, виж Алекс му е много офертна машината. Дефендър си е друга песен изцяло и далеч Ланд Ровър не е най-великият, но 1 за сметка на друго. 1 80-ка дизелова е за предпочитане, но има ли такива в прилично състояние за 10-15 К?
                      Не уцелих дизелова щото "няма време" (демек песос). Дизеловата е акцизна (атмосферния дизел 136к.с. не съм сигурен, че е моята кола), щеше да излезе поне 5К лв. отгоре на моята и цялостно дизела е по-скъп за поддръжка от бензина (със сигурност в конкретния случай, ако не и по принцип).

Да, Насов, за малко под 15К евро можеш да намериш все още хубава 80-тка 4.2тд в Германия. Сметни и път, акциз и това и онова и тук ще си на едни 35К лв. преди да си започнал колата..

Коментар

• Яро здравей,

Не ми казвай, че си платил акциза за твоята ( колата ти е прекрасна но с акциз от над 5-6 000 песос на мен би ми приседнала като цена

Поздрави
                        Бъдете живи и здрави!

Коментар

• именно, пък аз говоря в лева, има в мобиле.бг сега 1 дизел 80-ка за 24 000 лв. но пак е далеч от 10 000 лв за средностатистическо диско

Коментар

• Моята е без акциз, тъй като е 155к.с.

Имаше една-две 80-тки между 20 и 25 хил.лв. в mobile.bg, но те са с атмосферни дизел (136к.с.). Диско-то много ми харесва и става за това, което е замислен, но е далече от 80-тката. Пък и хубавите са около 15К лв. В общи линии до нея застават единствено 4-литровите Патроли (и най-вече бензиновия 4.2) - imho.

Коментар

• напоследък из немското мобиле се появяват 80-ки с 4.2ТД /HDJ80 да сме точни/, които са точно 160кс и НЕ СА АКЦИЗНИ, а цените - от 7500Е /без А/С/, с А/С започват някъде от 10-11К евро...
                              вчера гледах една в Чехия /пак през мобилето/ - за 10500Е с 2" лифт и АРБ броня...

според мен е въпрос на време да отпадне и акциза за употребяваните МПС-та или поне да се плаща в/у к.с. над 163, а не върху цялата мощност...
                              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

• Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
                                напоследък из немското мобиле се появяват 80-ки с 4.2ТД /HDJ80 да сме точни/, които са точно 160кс и НЕ СА АКЦИЗНИ, а цените - от 7500Е /без А/С/, с А/С започват някъде от 10-11К евро...
                                вчера гледах една в Чехия /пак през мобилето/ - за 10500Е с 2" лифт и АРБ броня...

според мен е въпрос на време да отпадне и акциза за употребяваните МПС-та или поне да се плаща в/у к.с. над 163, а не върху цялата мощност...
                                Да де, ама тук на митница се съмнявам в твоя успех да договориш, че тоя HDJ е пок акциза. 80-тка за 7.500 евро ми се струва доста изгърбен кон, с хубав двигател на теория (на практика на едни 400К+ км. най-често). За тези пари там взимаш повече от слънчев дълъг GR, е вярно с 2.8тд.

Тази Чешката да не е една бяла?

Дано да си прав за след време с акцизите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X