Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да ви представя новата ми джипка... :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Yaro
    ... Разхода до момента е 24/100, като държа да подчертая, че нямам тежък крак ...
    значи за това скоро не съм я виждал пред офиса ти

ако искаш разхода да ти падне наполовина / до 12/100 дизел/, предлагам бартер
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

offtopic:

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
      Първоначално публикуван от Yaro
      ... Разхода до момента е 24/100, като държа да подчертая, че нямам тежък крак ...
      значи за това скоро не съм я виждал пред офиса ти

ако искаш разхода да ти падне наполовина / до 12/100 дизел/, предлагам бартер
      Дадоха ми парко място и сега изправям стени на паркинга зад офиса..

За бартера - ако предлагаш ТЛК80 4.2тд в състояние като моята - веднага Те харчат 12/100 - съдя по тази на Алекс..

Коментар

Честито и от мен!Карай си го със здраве много километри,а за ремонтите /планови или не/не мисли много ,много.Това само ще помрачи радостта от новата придобивка и ще намали удоволствието от нейната експоатация.Отново честито и...попътен вятър и една стъпка вода под кила!!!
        NISSAN FOREVER
        -----------------------------------------------------------------------------
        Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Честито !!!

Честито !!!
          Доколкото разбирам. това е най - удачният за тунинговане OFF-ROAD модел на Тойота, за експедиционни преходи. Искам да попитам, този модел TLК 80 , с цял преден мост ли е, има ли за него стандартни тунинг комплекти, например TJM и каква е приблизителната цена на комплект ?
          Благодаря
          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

с 2 цели моста е, тунинг /лифт/ комплекти има от всички фирми за офроуд тунинг...

за цените по-добре питай вносителите или в сервизите, където правят офроуд тунинг...
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от go go go
              мойта при каране на границата на възможностите на колата изхарчи 16 л/100км вероятно и за това толкова върви

иначе като я карат нормално е между 12 - 14
              Сава, дай малко повече инфо - предполагам говориш предимно за извънградско?.. Това 16/100 извънградско, смесено, или градско е?

При мен след като Чудото я бори два дена и сега съм с дебитомера на Венци и Пламен (от тяхната 80-тка) колата тръгна като че ли още по-добре, но разхода извън града (днес я пробвах около 270км.) твърдо остана 16 и... Е*аси... Е, вярно не ми работят 2-3 датчика (температурен, този за студен старт и т.н.), ама абсолютно се съмнявам с подмяната им да достигна твоите дори 14 литра. За 12 дори и не си мисля...

Сега през седмицата (градско) ще я меря пак, но при положение, че извън града даде 16 и, в града вероятно ще си остане на твърдите 23/24 литра на 100км. Не ме кефи..

Почвам с тъга да си спомням за Патрула и Дифендъра (разхода на двата взети заедно е = на този на Тойотата)..

Коментар

Яро то не може да ядеш марули и да бягаш бързо.
                В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Първоначално публикуван от братчеда

Така или иначе не мисля да карам с 200, 130км./ч. по аслват ми стигат, но не и с този разход. Патрула при 130км./ч. (с наднормените си гуми - 31"-ци, при това МТ/R-и) гълташе 10.5. И между другото при почти същите обороти - 130км./ч. на 3.000 об./м. Не ми се мисли ако на ТЛК-то сложа 33"-ки (както мисля) и то с малко "по-такъв" грайфер.. Сега е с щатните 31"-ци, и напълно мъглова (аслвалтова) шарка, макар и гуметата да са чисто нови.

Коментар

изчакай да минат мъглите преди да ги сменяш значи

Коментар

Яро, какво си се загрижил за разхода - това е най-малкият проблем!
                      Вози ли, слуша ли? Значи е ОК. Ако искаш по-малък разход, отиди при ендуристите, ама и там май не е много розово....
                      Пък и ти си си взел камион от класа, не ква да е джипка
                      Show must go on!
                      LZ1VES

Коментар

Първоначално публикуван от братчеда
                        интересно тогава зайците как го правят

Коментар

ааааааа,браво Тедо не се бях сещал
                          В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Да споделя с вас незначителни новости по колата - взех си гуми и джанти.

Гумите са 33" (285/75/16), BFG AT, на които се спрях след доста колебаене - другите алтернативи бяха Dunlop MT2 като на Алекс Марков или използвани Interco Trxus-и. Спрях се в крайна сметка на AT-тата по ред причини, надявам се да е правилният избор за мен и моите цели.

Джантите са CMS от МотоЕксперт, като благодаря на Митко, че специално за мен доставиха черни..

Впечатления: 33-ките влязоха като вкъщи, от пробите досега не опират никъде, като имате предвид, че окачването е оригиналното на джипа (14г.), което макар и в прилично състояние е с умора и определено ще го сменя (сещате се с какво ). Разликата в динамиката е почти незначителна (предимно при ускоряване между 60 и 100км./ч.), като пак (както и с 31"-ците, с които я купих) държи скорости над 120 без проблем.

Малко снимки:

Коментар

Честита Коледа Яро,

Колко ти стана клиренса сега с новите гуми ?

Поздрави
                              Бъдете живи и здрави!

Коментар

Re:

Първоначално публикуван от BatGeorgeone
                                ...Колко ти стана клиренса сега с новите гуми ?...
                                Като се има впредвид, че предишните гуми бяха 31", тези са 33", би трябвало да съм повдигнал колата с около 5см. или 2.5см. от земята до диференциала.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X