Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да ви представя новата ми джипка... :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Re: Да ви представя новата ми джипка...

Ми колата ти си е ОК, много по-важното е как я караш! Ставаш все по-добър и Тойотката почва да минава от всякъде, пък някой грешно би отдал този факт на някакви окачвания и други "глупости"

Коментар

Поздрави колега, сдобил си се с чудесен автомобил, пожелавам ти много километри с него.

Коментар

Последното нововъведение по Тойотата е монтаж на газов инцекцион BRC Sequent 56. Инсталацията бе извършена в сервиза на BRC в Дружба.

Карам я от два-три дена и до момента няма кой знае какви впечатления. На този етап не усещам разлика във вървежа на бензин и на газ. По-нататък ще споделя по-подробно.

Ето и малко снимки.
        Прикачени файлове

Коментар

Аууу...цените които съобщихте за 80тките са найстина високи.
          Хвърлете едно око тук.
          Това са цени до Варна без митни зборове.
          Май си заслужава?
          Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от poli Преглед на мнение
            Аууу...цените които съобщихте за 80тките са найстина високи.
            Хвърлете едно око тук.
            Това са цени до Варна без митни зборове.
            Май си заслужава?
            А обръщанката на волана ?
            B+

Коментар

Цените на Поли са страхотни!!! Има и други джипове освен ЛК. Недостатъка от десния волан се компенсира с факта, че колите идват от Япония където качеството на изработка за техния пазар е друго

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                Последното нововъведение по Тойотата е монтаж на газов инцекцион BRC Sequent 56. Инсталацията бе извършена в сервиза на BRC в Дружба.

Карам я от два-три дена и до момента няма кой знае какви впечатления. На този етап не усещам разлика във вървежа на бензин и на газ. По-нататък ще споделя по-подробно.

Ето и малко снимки.
                А какъв е сега разхода на газ ,придоби ли впечатления?
                B+

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
                  А какъв е сега разхода на газ ,придоби ли впечатления?
                  В града около 25/100, на магистрала пада до 20-22, офроуд най-много стигнах 38/100. Работи добре на газ, след няколко проби-грешки от хората от BRC, засега съм доволен.

Коментар

Ето и малко снимки.
                    Здравей колега, ще споделиш ли за разхода на газ, гледам вече два месеца минаха от как е монтирано устройството. Че ме интересува доста.

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Pavel Dimitrov Преглед на мнение
                      Здравей колега, ще споделиш ли за разхода на газ, гледам вече два месеца минаха от как е монтирано устройството. Че ме интересува доста.

Поздрави
                      Колега направи си труда да прочетеш поста над твоя и тогава задай въпроса си, ако все още имаш такъв.
                      Там Yaro е написъл това:

В града около 25/100, на магистрала пада до 20-22, офроуд най-много стигнах 38/100. Работи добре на газ, след няколко проби-грешки от хората от BRC, засега съм доволен.
                      LZ1PER

Коментар

• До: Да ви представя новата ми джипка...

Колеги,

Днес забелязах проблем с алармата. При заключване не заключва предна дясна врата. Явно проблем в механизма. Също явно е, че пие ток в останалото време, сутринта я оставих за 2-3 часа и преди малко трудно запалих.

Алармата ми е монтирана от Севдо (Disem) и той беше правил нещо по механизма във вратата (не работеше първоначално), но доколкото знам той не се занимава в момента.

Моля, дайте съвет къде в София да отида днес, за да оправя проблема!

Предварително благодаря!
                        Яро

Коментар

Най добре Севдо да ти каже кой още се занимава с твоя модел алерма. Така мисля, че ще е най добре.
                          http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
                            Най добре Севдо да ти каже кой още се занимава с твоя модел алерма. Така мисля, че ще е най добре.
                            Да, ама него няма да го има до понеделник 02.07
                            LZ1PER

Коментар

каква марка е алармата? познавам лично почти всички производители в БГ...
                              най-вероятно някъде се е оголил кабел и не стига достатъчно ток до машинката...
                              на твое място не бих слагал аларма - само една "пищялка" към акумулатора, колкото за пред застрахователите...
                              аларма с имобилайзер може да те остави на пътя по всяко време и на всяко място, а от крадци не пази даже хич...
                              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Тедо, нямам представа каква марка е, Севдо знае, но той е извън БГ в момента. Пуснах му sms и ми каза кои хора да търся в сервиза. Ще отида първо там (те правиха монтажа), ако не могат да ме 'вземат' днес ще отида при други, който ми даде Виктор.

Благодаря ви за бързата намеса!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X