Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз имам вече Тойота

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: И аз имам вече Тойота

Не искам да се намесвам, ама на няколко места видях "...съм без термостат." Термостата трябва да се смени, не само да се извади. Не знам как е на тойотата но нормално като загрее мотора термостата отваря големия кръг и затваря малкия. Без термостат водата си ходи където си иска. ... малкия краг е по къс...
    Поздрави.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнение
      Докато колегите тук му дават савети,няма да се оправи колата.Главата долу,писах го няколко пъти,но се професори тук,термостати,виско,запушени радиатори и др глупости.
      Аз мислех вече да не пиша защото колегата изтърва ценни съвети ама ще се повторя.

Намери си свестен майстор да ти диагностицира двигателя и да се приключва темата докато не си сварил съвсем чайника.

Коментар

Яворе, остави го. В крайна сметка на наще коли не им ври главата достатъчно му казахте. Най-много след време тая тема да се преименува на "Аз вече нямам Тойота"

Коментар

patrol77,давай братко че те чакам да си оправя и мойта ТЛК аз поне парно имам
          Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Първоначално публикуван от patrol77 Преглед на мнение
            ...

Днес бях на посещение в Тойота/ Русе и...

Диагнозата беше- нов термостат...
            Ами той човека е ходил и по сервизи (даже и фирмени), и по майстори. И сигурно не от добро пита тук какво да прави.

Коментар

Хващам се на бас с който иска, че е спукана глава
              Колега, вместо да се превръща темата в латино-сериял, отивай при някой читав майстор да сваля главата.Пък после дали ще я заваряваш или нова, ти си преценявай
              0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
              Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
              Суперскан България www.decbg.com
              Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                Ами той човека е ходил и по сервизи (даже и фирмени), и по майстори. И сигурно не от добро пита тук какво да прави.
                Да...има- няма 4 сервиза (вкл. Тойота в Русе) и още толкова поне майстори...
                ***Prior Preparation Prevents Piss Poor Perrformance***

Most sports require only one ball - real sports require two.

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
                  Хващам се на бас с който иска, че е спукана глава
                  Колега, вместо да се превръща темата в латино-сериял, отивай при някой читав майстор да сваля главата.Пък после дали ще я заваряваш или нова, ти си преценявай
                  ех , от растояние диагноза представям си ако видиш колата аз смених глава в тойота бургас проблема седи поемам облога и се обзалагам че е муфата
                  Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Първоначално публикуван от Ico_Ns Преглед на мнение
                    ех , от растояние диагноза представям си ако видиш колата аз смених глава в тойота бургас проблема седи поемам облога и се обзалагам че е муфата
                    И аз съм 100% за глава.

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                      Не искам да се намесвам, ама на няколко места видях "...съм без термостат." Термостата трябва да се смени, не само да се извади. Не знам как е на тойотата но нормално като загрее мотора термостата отваря големия кръг и затваря малкия. Без термостат водата си ходи където си иска. ... малкия краг е по къс...
                      Поздрави.
                      Вальо, по принцип си прав. Но дали в действителност е така? И дали при различните двигатели схемата на тоя байпас работи по един и същи начин? Аз съм карал без термостат. Църна Маца - Вакарел. Заварка на газта и на Вакарел стрелката беше на 1/4. С темостат трябва да връщам газта и да минавам на 4-та, щото иначе отива в червеното.

Коментар

Колега,до каде я докарахте?Дай инфо.

Коментар

Аз съм много нов в този форум макар и регистриран отдавна един съвет за "вискомуфата" вместо да се дават тези грешни пари около 500 лв. според мен колегата може да си реши проблема с около от 60 до 100 лв. (говоря само за перката де).Аз имах такъв проблем с Форд Транзит.На мен ми излезе 50 лв.Идеята е махате оригиналната перка и на нейно място слагате електрическа(при мен пасна идеално от някаква тойота - 30 лв.(естествено от морга) прави се на стругар тетка в двата края колкото е диаметъра на изходящата гумена тръба от радиатора а третия изход е с резба за датчик - взема ми 20 лв.(при мен датчика е от полски фиат 126 май беше)включва перката на 96 градуса и се прави ел инсталация за работа майстора ми взема 20-30 тина лева. Това би ти помогнало ако проблема ти е във виското ама ти така или иначе си имаш проблем с него така че би си го решил с около 100 тина лева.Аз съм така вече 3 години - никакъв проблем не ми е създавало.Мога да ти дам телефона на човека който ми го направи -от Русе е .А може да погледне и за цялостната картина около прегряването на двигателя аз от около 10 години само при него си нося колите и съм изключително доволен от работата му ...

Коментар

Колега,при тези температури,дето бяха до преди няколко дни и при сегашните,ако всичко др. е ОК и със свалено виско няма да загрее.

Коментар

"Drukman",не съм съгласен ,че термостата затваря нещо.Той просто отваря големия кръг....

Коментар

Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнение
                                Колега,при тези температури,дето бяха до преди няколко дни и при сегашните,ако всичко др. е ОК и със свалено виско няма да загрее.
                                Колега не забравяй че идва лято ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X