Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТЛК 120 съвети и препоръки за безпроблемна експлоатация.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ТЛК 120 съвети и препоръки за безпроблемна експлоатация.

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
    Колега , специални поздрави да изпратиш на твоя "източник Тойота" от нашият форум. Сигурен съм, че на всички "български" ТЛК 120 шаситата са правени в САЩ.
    Мерси колега ша му предам специално от тавариш Русев! Като за начало може първо да четеш и после да пишеш защото голяма част от платформата по никакъв начин не може да значи всички във БГ
    1x 1.5JZ = 621NM
    2x 5VZ-FE = 596NM

Коментар

• От: Нужда от практични съвети за автоматика на ТЛК120

Някой сменял ли си е радиото? Съвети и идеи? Ще ми работят ли копчетата на волана? Само 2 din бленда ли трябва?

Коментар

Има много готини мулти медии в китайските сайтове специално за ТЛК120ки.

Коментар

• От: Нужда от практични съвети за автоматика на ТЛК120

Ще проверя. Исках Сони или нещо японско. Има едни дето дублират екрана на телефона

Коментар

Всякакви има, не съм ги гледал много много, че съм си с оригиналната с ТВ всичко, но много се замислям и аз да я сменя с една с хубава навигация да мога да си качвам карти и да си слагам флашка с музика, че като пътуваш 20-30 часа ги научавам и 6те диска до болка
            http://www.dx.com/p/lsqstar-8-androi...7#.U-Ygivl_vf0
            на бързо видях тоя боклук

Коментар

Благодаря да. Моя обаче е с касетофон :-) Вярно има и CD с 6 диска, но е тотална пръчка. Качествена пръчка, но безумно стар модел.

Тоя дето си дал е за 150-ка до 2012-а, не за 120-ка.

Е тука намерих един китеац зз 120-ка, има го от други търговци с до 50$ надолу. Ама нещо май цакат с топла бира - кабела за CAN не го слагат в комплекта....

http://www.aliexpress.com/item/7-Cap...813143493.html

Кефри ме така на вид има и възможност за тунерче с DVB-T, задна камера, 3G пишка и записващата предна камера. Има две дупки за карти до 32ГБ. С Андройд 4.2.2 малко бавен процесор и сравнително скапан екран, но мисля, че ще е приемливо. При всички положения ще е по-добре от идеята ми да преправя един таблет да влезе в таблото.

С митниците не знам, как да се боря. Вероятно ще се наложи....ще разровя по форумите да видя какво пише.

Коментар

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw...media&_sacat=0
                гледам обаче всичките са за модела с механични врътки на парното и т.н. Според мен няма модел заместващ оригиналната мултимедия защото как ще се пуска климатик и т.н?
                Последно редактирано от Rady1st; 10-08-14, 22:31.

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
                  http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw...media&_sacat=0
                  гледам обаче всичките са за модела с механични врътки на парното и т.н. Според мен няма модел заместващ оригиналната мултимедия защото как ще се пуска климатик и т.н?
                  Мисля,че всичките влизат само на мястото на екрана и копчетата на радиото,а сектора с екрана и управлението на климатика си е отделно.Ще се лишиш само от касетофона.

Коментар

Преди 2 години си бях купил подобно, разглобих всичко( бая се разглобява) и се установиха следните неща;
                    - куплунгите не съвпадат - трябва да се реже и преправя инсталацията.
                    - ако не е висока резолюция е ужасно грозно
                    - за камерите трябва да се опъва кабел и е много трудоемко
                    - оригиналния комплект подава сигнал към отделен усилвател и от там към колоните
                    - китайците не са предвидили това и звука е ужасен, всъщност няма нищо общо с оригиналния звук.

- като пласмаса и дизайн са ок но някой са мнооого бавни и забиват, имам наблюдения от на един приятел ходата с китаец дабъл дин.

Мойто успях да го върна с малка загуба но поне се успокоих, че на свинче звънче не ми трябва.

Това от моя опит до тук, може за 2 години да има развитие така, че следя с любопитство. Ако някой си го прави пред блока сам съм готов и да му помагам с биричка в ръка.
                    Т5
                    Crossrunner

Коментар

..и аз май клоня към JVC, Sony. Зададох малко въпроси на единия китаец в и-бей и малко ми намирисва работата - Андроид 4.4.2 супер ама само с 512МБ РАМ и 1.2ГХц процесор. Отделно си спомних едно китайско радио преди време дето беше супер, само дето не хващаше радио извън центъра на София.

Намерих една голяма кретения на Сони. Те по принцип правят такива. Ама май и аз точно това търся - хубав усилвател, тунер и стойка за телефона! При това не изсиква нещо екзотично като MirrorLink дето само Сони и Самсунг го правят.

http://www.sony.bg/electronics/priem...mobil/xsp-n1bt

Последно редактирано от hotsnail; 12-08-14, 00:38.

Коментар

Първоначално публикуван от poni7 Преглед на мнение
                        Мисля,че всичките влизат само на мястото на екрана и копчетата на радиото,а сектора с екрана и управлението на климатика си е отделно.Ще се лишиш само от касетофона.
                        При мен от екрана се командва всичко, без екрана не мога нищо да пусна или спра с копчетата само се сменят отделните секции на екрана.

Коментар

Колеги един път месечно климатика ми изключва без причина (видима) и AC започва да мига ,след известно време го пускам и се оправя ,вчера ми го направи пак този номер , зареден е както трябва !!

Коментар

Много често този проблем го прави или няма достатъчно фреон или релето изпушва/говоря за релето намиращо се в моторния отсег ,бушонно табло отляво-мъничко реле 4 крачета кафяво или синичко беше.MG-CLT обозначение .

Коментар

OK! БЛАГОДАРЯ !

Коментар

• Едно малоумно питане докато чакам да ми дойде адаптера за таблото и този за бутоните на кормилото. Мисля, че крузера ми е с ниското обурудване т.е. ръчни скорости и касетофон със CD changer. Въпроса е, че има една кутия под шофьорската седалка. Това усилвател ли е?

Два големи куплунга влизат и излизат. Видях, че на американските gx470 са слагали усилватели под шофьорскта седалка.....на toyota-tech.eu тия модели дето са дали под седалките се слага changer-a. При мен дисковете си се слагат в радиото на таблото а не под седалката. Монтажа обаче изглежда сходен.

Като слагам новото радио кои изходи да ползвам тези за усилвател или тези за говорители?

ПП спрях се на грозното Сони по-горе. Не си струва, да се инвестира в готини 2 din радиа. Те всеки 6 месеца се променят и най-модерното сега след 2 години ще е вехтушараска история.
                                Последно редактирано от hotsnail; 16-08-14, 10:41.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X