Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тунинговане на 2 броя ТЛК73 за хард offroad и състезания

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Тунинговане на 2 броя ТЛК73 за хард offroad и състезания

Реших да добавя на кулера малко вятър за всеки случай, за целта ползвах тези два вентилатора и монтирах температурен датчик за да знам кога да ги пускам

това е и окончателния монтаж

голяма заигравка с тези Фоксове докато ги монтираме

Надявам се планките ни да са достатъчно здрави и издържат боя който ги очаква

Отред идеята е горе долу такава, утре ще ги мъдрим още

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
      ... голяма заигравка с тези Фоксове докато ги монтираме ...
      Ако виждам правилно на снимките, това са 2". Нямаше ли да е по-лесно с еднични ама 2.5"? Или смяташ, че няма да са достатъчни?
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
        Ако виждам правилно на снимките, това са 2". Нямаше ли да е по-лесно с еднични ама 2.5"? Или смяташ, че няма да са достатъчни?
        Тези ми изпаднаха изгодно и затова тях слагаме.

Коментар

Много добри допълнения,направо да ти потечат лигите,мисля че ако беше пружинно окачването щеше да е по добрия вариант,голям избор на височина и твърдост,лесно се монтира, по големи ходове и доста по леко,в комбинация с тея Фоксове ще е супер,не че сега не е ама ресиорното окачване е за бавни ,тежки военни и индустриални машини които поемат сериозен товар а ти целиш олекотяване на машината.
          LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
          Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
            Много добри допълнения,направо да ти потечат лигите,мисля че ако беше пружинно окачването щеше да е по добрия вариант,голям избор на височина и твърдост,лесно се монтира, по големи ходове и доста по леко,в комбинация с тея Фоксове ще е супер,не че сега не е ама ресиорното окачване е за бавни ,тежки военни и индустриални машини които поемат сериозен товар а ти целиш олекотяване на машината.
            Всичко с времето си.

Коментар

това дето се види на снимките е жестоко, даже не е просто жестоко, а ЖЕСТОООКОО че и на мен ми потекоха лигите - признавам си, но за жалост не бих могъл да покрия възможностите на подобен звяр с еквивалентни офроуд способности /шофьорски/. Успех на можещите и дано чудовището не се дъни в състезанията!
              Пироните и чалга певиците си приличат по това, че ако не ги чукат, няма да пробият.
              Пиронът, който стърчи за награда получава... чук, чук, чук!

Коментар

Не по 2 а по 3 Фокса да сложиш...пак ше ги строшиш.Нее от окачването човече. Сам стигнах до тоя извод
                ПРАВЕТЕ СИ КЕФА БЕ ХОРА!!!!!!!!!

Коментар

Спокойно единия вече е счупен .

Коментар

Един от задните

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                      Един от задните
                      Аха, добре че ще мога да го ремонтирам .

Коментар

Дълги са.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                          Дълги са.

Ц
                          Виж този на снимката от пред в ляво. Забравихме да подстрижем малко едно от ребрата на дифа което се съмнявахме че ще опира и излязохме прави за съжаление

Коментар

Възхитен съм от твойта работа,Яворе!Досега не съм виждал подобни неща.Ти си професионалист.
                            0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

От мен имаш орден Стара Планина за тово което вършиш

Коментар

Благодаря ви за суперлативите!

Сменихме ресорите с такива с по голям товар и ще монтираме и фланци.
                                Така изгледат двата вида, на снимката си личи кой е стария

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X