Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тунинговане на 2 броя ТЛК73 за хард offroad и състезания

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Тунинговане на 2 броя ТЛК73 за хард offroad и състезания

На мене ми изглеждат като 10 на -44ЕТ.Смело мога да заявя че джипката се превръща в шедиовър,как ще ти даде сърце да я омаскариш по екстремите
    LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от Виктор Мечкаров Преглед на мнение
      Яворе ширината на джантите 8-ца ли е?
      Да 16/8" ЕТ-44 са. Сега си направих и втори комплект гуми G.Y. МТ 32/11.5/15" на алуминиеви джанти 15/7" ЕТ-20 за сухи и бързи терени.

Коментар

абе дайте малко повече от себе си в тоя преден капак. Не седи международно някакси ...

Коментар

Първоначално публикуван от bliss-stick Преглед на мнение
          абе дайте малко повече от себе си в тоя преден капак. Не седи международно някакси ...
          Защо реши че е готов?

Коментар

Страшна машина ще чакам да я видя в деиствие

Коментар

Яворе поуля се, така си се хлъзнал(в добрия смисъл) с тая Тойотка, че ми иде да си взема някой друг ден отпуска и да довтасам в Бургас да Ви досаждам.
              Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                Яворе поуля се, така си се хлъзнал(в добрия смисъл) с тая Тойотка, че ми иде да си взема някой друг ден отпуска и да довтасам в Бургас да Ви досаждам.
                Ела бре, да видиш как ще те вкарам в бартер да ти обсебя FJ

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                  Ела бре, да видиш как ще те вкарам в бартер да ти обсебя FJ
                  Тука има едни джобни типове като нас даже са два броя и ми говорят за некви Бахи та FJ-я бил идеален за това мероприятие.
                  Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                    Защо реши че е готов?
                    не съм решил, просто гледам снимки и някакъв огънат рифел. "Притеснявам" се да не го оставите така от бързане да я сглобите. С тия тръбни конструкции доста добре сте се справили и изведнъж гледам няква ламарина отгоре без "характер" и идея Незнам как сте го намислили, но ако я вкарате в цвят с колата и не и личат ударите с чука ще седи много подредено и семпло ....

Коментар

• До: Тунинговане на 2 броя ТЛК73 за хард offroad и състезания

Първоначално публикуван от bliss-stick Преглед на мнение
                      не съм решил, просто гледам снимки и някакъв огънат рифел. "Притеснявам" се да не го оставите така от бързане да я сглобите. С тия тръбни конструкции доста добре сте се справили и изведнъж гледам няква ламарина отгоре без "характер" и идея Незнам как сте го намислили, но ако я вкарате в цвят с колата и не и личат ударите с чука ще седи много подредено и семпло ....
                      Набръчканото не е от удъри с чук а от заварките.По принцип замисъла е добър до момента на този капак само дано майсторите да се справят добре с обработката на рифела защото никак не е лесен за обработване.
                      OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
                      www.offroadprimorsko.com
                      0899883765

Коментар

Първоначално публикуван от damian_drinkov Преглед на мнение
                        Набръчканото не е от удъри с чук а от заварките.По принцип замисъла е добър до момента на този капак само дано майсторите да се справят добре с обработката на рифела защото никак не е лесен за обработване.
                        ДАНО да остане и някой свободен маистор че да довьршат и моята тойотка.
                        Андреичо не може да порасне щото цял ден е заврян отдолу да слага окачване.А на Явор шедьовъра постепенно го намразвам че от него време не му остава.....няма толкова труд колкото се хвьрля на тая кола
                        Последно редактирано от huko; 28-04-09, 22:37. Причина: явор -> Явор
                        ПРАВЕТЕ СИ КЕФА БЕ ХОРА!!!!!!!!!

Коментар

Гордея се с теб, Яворе!
                          [CENTER][FONT=Impact][SIZE=3][I][COLOR=blue][FONT=Arial Black][URL="http://www.vromos.com/"][COLOR=red]VROMOS.com[/COLOR][/URL] [/FONT][/COLOR][/I][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][COLOR=blue][I][SIZE=3][FONT=Impact][URL="http://www.t-max.bg/"][COLOR=orange]T-Max.bg[/COLOR][/URL] [/FONT][/SIZE][/I][/COLOR][/FONT][SIZE=3][URL="http://www.calmini.bg/"][COLOR=blue][I][B][FONT=Arial Black]CALMINI.bg[/FONT][/B][/I][/COLOR][/URL][/SIZE][/CENTER]

Коментар

Браво. Сега виждам, че правите чудеса и то в невероятни срокове.Все повече хора откриват истината-Тойота.

Коментар

Първоначално публикуван от Христо Преглед на мнение
                              Браво. Сега виждам, че правите чудеса и то в невероятни срокове.Все повече хора откриват истината-Тойота.
                              До преди 2 дни си мислех "абсурд да стане" .Днес видях че много яко се работи ама много! Браво и на момчетата които работят с Явор .Изпълнението си е наистина екипно .Браво и от мен на момчетата
                              ПРАВЕТЕ СИ КЕФА БЕ ХОРА!!!!!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от tnt1111 Преглед на мнение
                                До преди 2 дни си мислех "абсурд да стане" .Днес видях че много яко се работи ама много! Браво и на момчетата които работят с Явор .Изпълнението си е наистина екипно .Браво и от мен на момчетата
                                А аз имам инфо че отбора на Вромос тренира усилено.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X