Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тунинговане на 2 броя ТЛК73 за хард offroad и състезания

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Тунинговане на 2 броя ТЛК73 за хард offroad и състезания

Работата върви по-бавно от колкото ми се иска, но поне се получава добре.

В понеделник пристигнаха някой неща по охлаждането:

Радиатор правен по размер от Слави в Добрич, много съм доволен за пореден път от този майстор.

16" хеликоптер за радиаторчето. Трябваше да са 2 но нямаха на склад

Коментар

Лебедката и компресора с ресивъра вече са по местата си

Първи проби

Запалихме и пробвахме охладителната система, има още нещица за до уточняване но като цяло съм доволен от резултата.

Нещо такова ще изглежда отзад

Как само съм ги хванал с апарата пушат и се подпират, пък на мен огън ми гори главата .

Пък може и да са доволни от това което сме сътворили

Коментар

Хехе,Бравос
        Момчета я качете няколко снимки от типа преди/сега да се види разликата
        Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Първоначално публикуван от Ico_Ns Преглед на мнение
          Хехе,Бравос
          Ква разлика, то няма нищо общо Освен може би вратите и задните колонки.

Браво!! Добре сте смъкнали центъра на тежестта отзад. Предполагам, ще оправите козметичната забележка със ъгъла на скосяване на калниците при всичкия труд който сте хвърлили.

Коментар

"Как само съм ги хванал с апарата пушат и се подпират, пък на мен огън ми гори главата ."

САМО ПУШАТ!!!!Накажи ги

Първоначално публикуван от Ico_Ns Преглед на мнение
            Хехе,Бравос
            Виж снимка номер 4 ,там се вижда и преди(сивата) и сега
            Последно редактирано от huko; 17-04-09, 22:21.
            ПРАВЕТЕ СИ КЕФА БЕ ХОРА!!!!!!!!!

Коментар

Браво, един от най хубавите мащабни проекти на Пролет 2009 !
              Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

поздрави за добрата работа.......
                отзад всичко си е дошло на мястото,нямам търпение да и видя новия фейссссс ,кога почваш окаяването.
                Като знам на Явор как му работи фантазията,гаранция ще излезе нещо ЯКО и после на авто изложението в Женева

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                  Лебедката и компресора с ресивъра вече са по местата си ...
                  Вместо компресора защо не сложиш една противопожарна система? И без това ще ти трябва, като решиш да караш в състезателния клас.
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Няма и аз да ви хваля,свършили сте много добра работа.
                    Но....най-много ми харесва,че Явор наистина влага в автомобила продуктите,които предлага,значи им има доверие,каква по-добра реклама от това.

Коментар

Първоначално публикуван от Estranged Преглед на мнение
                      Ква разлика, то няма нищо общо Освен може би вратите и задните колонки.

Браво!! Добре сте смъкнали центъра на тежестта отзад. Предполагам, ще оправите козметичната забележка със ъгъла на скосяване на калниците при всичкия труд който сте хвърлили.
                      Ами естественно че няма нищо общо,нали това е идеята .

Първоначално публикуван от tnt1111 Преглед на мнение
                      "Как само съм ги хванал с апарата пушат и се подпират, пък на мен огън ми гори главата ."

САМО ПУШАТ!!!!Накажи ги

Виж снимка номер 4 ,там се вижда и преди(сивата) и сега
                      Еми те снимките са за вас колега аз като искам да пия прясна вода ,ходя на извора
                      Последно редактирано от huko; 18-04-09, 15:07.
                      Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Страхотна работа, наистина . Крайно врме беше да се появи сериозен на Вромос в българските състезания . Поздравления момчета, страхотен проект . Да знаете обаче че очакванията за вашето представяне са много високи Не ни разочаровайте със 2ри и 3ти места
                        Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Много добра работа,машината изглежда като сбъдната мечта,дано оправдае очакванията,ще наблюдаваме изявите и с подчертан интерес
                          LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                          Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Дано като сложиш втора резервна гума да се промени визията,че така е грозно.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
                              Дано като сложиш втора резервна гума да се промени визията,че така е грозно.
                              И аз харесвам повече 2 вертикално монтирани гуми с каиш през 'сяка, много е спортно

Браво на екипа де, за тези срокове се справяте много добре

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                                И аз харесвам повече 2 вертикално монтирани гуми с каиш през 'сяка, много е спортно

Браво на екипа де, за тези срокове се справяте много добре
                                Я помислете как е по нисък центъра на тежестта, като са легнали или изправени .
                                А за това как изглежда е на второ място

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X