До: Решил съм да купувам 4runner-съвети

Колега би ли споделил твoя опит с карането на N. Аз лично никога не съм го пробвал при висока скорост, именно защото не го препоръчват в книжката.
Като включиш D при 80-90км/ч не се ли получава силно "блъсване" или вдигаш 2500 об/мин преди да включиш D?
Извинявам се за офтопика.

Първоначално публикуван от panaira

Преглед на мнение

Колега би ли споделил твoя опит с карането на N. Аз лично никога не съм го пробвал при висока скорост, именно защото не го препоръчват в книжката.
Като включиш D при 80-90км/ч не се ли получава силно "блъсване" или вдигаш 2500 об/мин преди да включиш D?
Извинявам се за офтопика.

Я се извини веднага
 Я се извини веднага  

Koлега, не се съмнявам нито в лоялността ти към Тойота нито в техничската компетентност.
 Koлега, не се съмнявам нито в лоялността ти към Тойота нито в техничската компетентност. .
. 

По мойта баба Яга /96г. 2,4ТД/ няма петно от ръжда гледал съм я от всякъде даже от долу е като "жива" пък аз я поузвам по предназначение
По мойта баба Яга /96г. 2,4ТД/ няма петно от ръжда гледал съм я от всякъде даже от долу е като "жива" пък аз я поузвам по предназначение вече 2ра г.Общо взето съм много доволен ама малко трудно влизам и излизам за което съм си виновен само аз
вече 2ра г.Общо взето съм много доволен ама малко трудно влизам и излизам за което съм си виновен само аз Другото е ТОЙОТА
Другото е ТОЙОТА Успех
Успех

.
.
Коментар