Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покана за трета лятна морска среща на "Сузуки и приятели" 6-8 Август 2010г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Покана за трета лятна морска среща на "Сузуки и приятели" 6-8 Август 2010г.

Страхотно сте си изкарали браво.
    Дано ледените мин води са помогнали на някой от вас.

Коментар

• От: Покана за трета лятна морска среща на "Сузуки и приятели" 6-8 Август 2010г.

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Аз искам пък да благодаря на Тони(antiroad) за бирите.
      Малко оставаше да ме накара да остана като ме подлъгваше с една 10 ли, 20 ли годишна ракия донесена от jaxan, но някак успях да се въздържа... Съжалявам за това, че не можах да остана за вечерта, но нямаше как. Все пак ми беше приятно да се видя с познатите си, и да си поговорим.

Тони, само не разбрах какъв е надписа на каската на сина на Светльо(SS1), и защо я е бил свалил когато не можал да качи баира с АТВ-то
      Голяма терца бяхте...
      Аз пък благодаря на Слави от Бургас за бирите,защото ни остави сто бири и си замина,че имаше ангажимент момчето.Офроуд нямаше много -много,но купона беше на ниво/на другия ден щях да умра/.Сина на Светльо ми е старо приятелче от предишни сбирки и си имаме закачки отпреди/спомням си ,че се шегувахме,но детайлите ми убягват/.В тази връзка някой ,ако е останал обиден от шегите ми,моля да бъда извинен ,логото на сбирката беше"купон".
      0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
        Страхотно сте си изкарали браво.
        Дано ледените мин води са помогнали на някой от вас.
        Помогнаха много. Най-много помогнаха да ни е студена бирата . Поздрави на всички и от нас.
        0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

За пореден път колектива доказа че без значение каде и при какви условия е сбирката,важно е хората да умеят да се забавляват,аз съм доволен от плажното бивакуване,понеже се съмнявам че до година-две,някой ще може да се изкара джипка на пясъка и в Морето,поздрави на всички и до следващото мероприятие на което се засечем или организираме.
          LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
          Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Здравейте и от мен.За първи път присъствам на SUZUKI сбирка.Невероятно преживяване изпълнено с много емоции и невероятна атмосвера.Съжалявам че неможах да бъда и двата дни но се надявам занапред да не пропускам сбирките.Благодаря на всички колеги и най вече на antiroad за веселата компания и поканата за разходка в Сливен.Поздрави на всички.

Коментар

Здравейте и от мен!

Снимки не съм правил, но на срещата видях много усмихнати, ведри хора /сигурно от радиацията/, които си прекарваха много готино.
              Благодаря на Ванката, че направи толкова много и ни събра отново!

С нетърпение очаквам нови срещи!
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                Здравейте и от мен!

Снимки не съм правил, но на срещата видях много усмихнати, ведри хора /сигурно от радиацията/, които си прекарваха много готино.
                Благодаря на Ванката, че направи толкова много и ни събра отново!

С нетърпение очаквам нови срещи!
                Стягайте се за Зимната среща,мислех да се отказвам от традицията вече,но реших и тая зима да спретнем нещо специално като разходка,купона е ясен,той е неизменна част от мероприятието,ще разработя две трасета по хард и друго софт,съветвам паркетниците да изберат софта,макар и не толкова интересен,инак ще има адреналин!!!
                Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
                  Стягайте се за Зимната среща,мислех да се отказвам от традицията вече,но реших и тая зима да спретнем нещо специално като разходка,купона е ясен,той е неизменна част от мероприятието,ще разработя две трасета по хард и друго софт,съветвам паркетниците да изберат софта,макар и не толкова интересен,инак ще има адреналин!!!
                  Не се опитвай да ни уплашиш, така или иначе сме там.
                  ТЛК-120 Николай Колев
                  0898521295

Коментар

Хм сега като видях темата се сетих че вчера случайно попаднах на снимка.. в бтв
                    и други са ви снимали...

http://www.btv.bg/az-reporterut/id/1...61-VROMOS.html

Коментар

Първоначално публикуван от AMOUN Преглед на мнение
                      Хм сега като видях темата се сетих че вчера случайно попаднах на снимка.. в бтв
                      и други са ви снимали...

http://www.btv.bg/az-reporterut/id/1...61-VROMOS.html
                      Бре! Прочухме се и по други места Браво на фотографа, който и да е, за хубавата снимка!
                      Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
                      /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Nik16 Преглед на мнение
                        Бре! Прочухме се и по други места Браво на фотографа, който и да е, за хубавата снимка!
                        Какво браво бре Ник,той ни оплюва бе.Пък и какво прави на "радиоактивен"плаж барабар с децата
                        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Нека ни оплюва, ама има усмивка накрая, не му е било лошо

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
                            Нека ни оплюва, ама има усмивка накрая, не му е било лошо
                            Абсолютно съм съгласен с Трифон. Усмивката много говори, а това което е написал нашия "папарак" ... ми смях се. Jaxan и ти си прав:
                            Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                            Пък и какво прави на "радиоактивен"плаж барабар с децата
                            Това говори за безотговорно отношение към младото поколение.
                            Пък и да ни оплюва, нали на нас ни беше забавно.
                            Лека вечер и приятни сънища
                            Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
                            /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

"Джип на плажа"
                              Аз ви казах,че по номера ще ни познаете
                              Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Еййй страшни мрънкалници и там се намериха,вместо да кажат по някоя добра дума че тва всеки ден няма да го видят,само негативи трупат,и мен ме истепосали на снимката,тц, тц ,тц.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X