Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покана за трета лятна морска среща на "Сузуки и приятели" 6-8 Август 2010г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Покана за трета лятна морска среща на "Сузуки и приятели" 6-8 Август 2010г.

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
    Нещо замлъкна темата,да не се отказахте?Според мен е време да се уговорим кой кога ще пътува и да го направим организирано.Заедно е по -интересно,аз лично има вероятност да пътувам събота сутрин,но ако успея да си наглася ангажиментите може и в петък!
    Ако ще тръгваш в Събота,може да се координираме,ние потегляме в 5.00 ч. от Стара Загора,значи в 6.00 сме на Сливен.
    LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

• От: Покана за трета лятна морска среща на "Сузуки и приятели" 6-8 Август 2010г.

Нещо замлъкна темата,да не се отказахте?...
      Не сме се отказали! Даже довечера ще събираме багаж.

Нека Ванката направи the final countdown.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
        Ако ще тръгваш в Събота,може да се координираме,ние потегляме в 5.00 ч. от Стара Загора,значи в 6.00 сме на Сливен.
        Що толкова рано бе Бела,ако сме в 8 ч. на къмпинга,ще видим само махмурлии офроудъри от петъка.Ако изобщо са се събудили до тогава,ама можем да им изпеем "агънца заспалииииии..."
        0887/400121 Антон Донев

Коментар

Що толкова рано бе Бела,ако сме в 8 ч. на къмпинга,ще видим само махмурлии офроудъри от петъка.Ако изобщо са се събудили до тогава,ама можем да им изпеем "агънца заспалииииии..."
          Съмняваме да стигнем до 8.00ч.,апък и път е,по добре по хладното да пътуваме,ще спрем за по кафе някъде по средата.....
          Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Айде че не остана време.Вече съм я запалил да набира въздух.Тонка аз мисля да мина през Средец че е по спокойно пък и ми е по пряко.Чета из вестниците че,имало километрични опашки м-у Сливен и Карнобат.
            не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

http://www.btv.bg/news/bulgaria/stor...adiatsiya.html
              Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

По новините в 19.00ч. казаха, че е покачен гама фона в района на нерегламентирания плаж Вромос, което означава, че има завишени нива на радиация. Специалистите препоръчват да се избягва посещението на района. Какво ще правиме?

Писали сме едновременно.
                Ако искаш да разсмееш Господ - разкажи му плановете си.

Коментар

Първоначално публикуван от V69 Преглед на мнение
                  По новините в 19.00ч. казаха, че е покачен гама фона в района на нерегламентирания плаж Вромос, което означава, че има завишени нива на радиация. Специалистите препоръчват да се избягва посещението на района. Какво ще правиме?

Писали сме едновременно.
                  По-принцип най-рисковото място е в крайният ляв участък на плажа, което е почти на километър от бивака.Ако не, отиваме на Корал, но за два дни не мисля че ще има кой знае какъв риск.
                  DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

http://dnes.dir.bg/news/plazh-chernomorie-6846329?nt=4
                    Като се върнем ще светиме като крушки,и ще придобием пара-нормални способности

Коментар

При дадената ситуация не е ли по-добре да се местим пак?
                      Последно редактирано от antiroad; 03-08-10, 22:27.
                      0887/400121 Антон Донев

Коментар

При дадената ситуация не е ли по-добре да се метим пак?
                        Честно казано и аз вече не знам кое е най-добре, няма такава каръшка среща.
                        DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Хи хи две лета изкарахме там на каравана точно в левия край на залива. На мен ми расте трето ухо а на Борко цици. Ба...и и простотиите по ТВ и вестници, защо не мога да се сетя.

Коментар

Мене не ме притеснява шума около залива,навярно е поредната спекула,и платена кампания за да може да го купят на безценица педерасите,да си построят бетонните хотели и там,и тогава ви давам гаранция че нивото на радиация ще е нулево,нека да опънем билборд с надпис "Ние сме Чернобилски деца,и тогава играхме под дъжда",па да ги е яд гадовете

Коментар

Защо ми се струва, че някой големец иска заливчето за хотелче, и накрая ще се окаже че не са измерили както трябва и са се заблудили, бля-бля и така нататък, който не иска да не идва, аз работя телекомункации и съм си облъчен

Коментар

В интерес на истината се стреснах като го казаха в късните новини (не присъствах на ранните). Много ми харесаха коментарите на всички ви, смях се от сърце и се успокоих като разбрах, че на Явор (Vromos) му расте трето ухо ... хи хи хи. Както казах в по-преден пост
                                Първоначално публикуван от Nik16 Преглед на мнение
                                ...само имайте предвид, че не искам заради радиацията да ми се уголемят изкуствено някои органи
                                но явно ще си имам по-"големички" орехчета
                                Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
                                /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X