Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покана за трета лятна морска среща на "Сузуки и приятели" 6-8 Август 2010г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Покана за трета лятна морска среща на "Сузуки и приятели" 6-8 Август 2010г.

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
    За радиацията сериозно ли говориш.Когато съм минавал оттам ,винаги е имало къмпингуващи.
    http://www.desant.net/show-news/19792/

Последните стойности са Рх - до 770μR/h ,което ще помоля колегите да разшифроват доколко е опасно.
    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

• От: Покана за трета лятна морска среща на "Сузуки и приятели" 6-8 Август 2010г.

Кво ви плаши радиацията,ми че ние без нея сме загубени.Аз съм за !Ванка това да не е боровата горичка преди Черноморец?Ако е същата то мои познати почити всяко лято ходят там и все още са живи и здрави.Е трудно се намира ръкавица с 6 пръста ма кво да се прай
      Последно редактирано от jaxan; 26-07-10, 19:45.
      не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
        Кво ви плаши радиацията,ми че ние без нея сме загубени.Аз съм за !Ванка това да не е боровата горичка преди Черноморец?Ако е същата то мои познати почити всяко лято ходят там и все още са живи и здрави.Е трудно се намира ръкавица с 6 пръста ма кво да се прай
        Да, за същото място говорим.

Коментар

Дали няма да е пълно с народ.
          не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
            Дали няма да е пълно с народ.
            Предлагам да пратим ден по рано Любчо с оранжевия Нисан,като излезе с гумено плащ наметало и противогаз,държещ в ръка гайгеров брояч,ще се представи че е от "Гражданска Защита" за рутинна проверка,ще се поразходи из плажната ивица ,по някое време ще извика- Малеййййййй,и ще се изнесе на бегом,гаранция че до половин час няма да има лагеруващи,и за другото лято пак ще е свободно
            Последно редактирано от belata; 26-07-10, 20:15.
            LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
            Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Съжелявам, че ви се бъркам ама имам идея.
              На Перла всяка събота и неделя е пълно с каравани и палатки и на дали някой иска разрешение от кметицата, та идеята ми е без да питаме направо да си спретнем един лагер там кой те знае от кои си.
              Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
              Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
                Предлагам да пратим ден по рано Любчо с оранжевия Нисан,като излезе с гумено плащ наметало и противогаз,държещ в ръка гайгеров брояч,ще се представи че е от "Гражданска Защита" за рутинна проверка,ще се поразходи из плажната ивица ,по някое време ще извика- Малеййййййй,и ще се изнесе на бегом,гаранция че до половин час няма да има лагеруващи,и за другото лято пак ще е свободно
                Не помня от кога не съм се смял толкова много и със сълзи на очи. Идеята е трИИпач!
                Да се снабдяваме с индивидуални дозиметрични апарати и да ходим на "мониторинг" в огнището на радиоактивна зараза. Алкохола има ли връзка с повишеното излъчване?
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Няма какво да се чудим,там е идеалното място за събора,така или иначе все някога ще оплешивеем и ще ни опадат зъбите,майтапа настрана,аз съм с две ръце за посоченто място.
                  Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнение
                    Съжелявам, че ви се бъркам ама имам идея.
                    На Перла всяка събота и неделя е пълно с каравани и палатки и на дали някой иска разрешение от кметицата, та идеята ми е без да питаме направо да си спретнем един лагер там кой те знае от кои си.
                    Работата е там че ще се разбере за подхванатата инициатива и Кметицата ще изпрати някоя патрулка просто от яд че правим на пук и без нейната благословия,да ни разпъдят и пак ще се наложи да отседнем в залива "Вромос",така че да не губим повече време ами да стягаме багажа,между другото само от една малка ивица 2 м,са засечени по високи радиационни стоности,които не са опасни за здравето,освен ако къщата ти не е построена отгоре,а 770μR/h, няма от 1979г. когато е стартирала програмата за почистване на залива.Според изказванията на инжинера провел почистването с средства и наблюдаваща комисия по програма Фар,плажа е пригоден за туризъм.

Коментар

Здравейте приятели,
                      Навярно забелязвате, че има 10 дена до началото на морската среща. Все пак вече имаме някакъв опит и час по скоро трябва да решим къде да бъде срещата. При положение, че горския пояс на Корал е безплатен и е сравнително близо до плажа това си е плюс. Но ако си правим заигравки покрай плажа, не трябва да пречим на почиващите. Аз съм "за" залива Вромос - три дни на диво можем да издържим.
                      LZ1PPR, 0 (Rh+)
                      Suzuki Vitara 1998, 1,6 - 8V, бензин
                      За мен: https://goo.gl/8SebdR

Коментар

Първоначално публикуван от stroitelenartist Преглед на мнение
                        Здравейте приятели,
                        Навярно забелязвате, че има 10 дена до началото на морската среща. Все пак вече имаме някакъв опит и час по скоро трябва да решим къде да бъде срещата. При положение, че горския пояс на Корал е безплатен и е сравнително близо до плажа това си е плюс. Но ако си правим заигравки покрай плажа, не трябва да пречим на почиващите. Аз съм "за" залива Вромос - три дни на диво можем да издържим.
                        Очаквам и останалите, които се записаха за срещата да вземат отношение по въпроса със залива Вромос.Утре ще отида и ще направя снимки на терена за да сте наясно с ландшафта и природните забележителности

Коментар

Само се замислете сериозно по въпроса със свободните места,че по това време на годината е препълнено,особено петък-неделя.
                          Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

За мен няма значение, мисля да спя на Царево, имам си шофьор-така че чакам само къде ще е мястото

Коментар

Първоначално публикуван от FBravo Преглед на мнение
                              Само се замислете сериозно по въпроса със свободните места,че по това време на годината е препълнено,особено петък-неделя.
                              Ами ще чакам в четвъртък най-първите за да оградим периметър с ленти и да сложим указателните табели.Дано и времето да е с нас, всеки ден вали напоследък

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
                                За мен няма значение, мисля да спя на Царево, имам си шофьор-така че чакам само къде ще е мястото
                                Трябва да се разберем за шофьорското заплащане
                                Майтапа на страна за мене също няма значение. Само имайте предвид, че не искам заради радиацията да ми се уголемят изкуствено някои органи
                                Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
                                /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X